• 9.419.752 stemmen

Geregisseerd door: Scott Hicks

Met onder meer: Zac Efron, Taylor Schilling en Blythe Danner

Releasedatum: 7 juni 2012

Plot The Lucky One

De marinier Logan Thibault overleefde drie 'tours of duty' in Irak. Hij schrijft zijn geluk toe aan een foto van een vrouw die hij nog nooit eerder had ontmoet. Nu, wanneer hij eindelijk terug naar huis in North Carolina mag keren, besluit hij zijn geluksbrenger op te zoeken...

avatar van Pete Del Fina

Pete Del Fina

Hij was behoorlijk in the war

avatar van teigertje

teigertje

• 1961 stemmen

De verwachting van deze film, wekt dat deze zoetsappig is.

Enigzins is dat zo,maar hier zit meer in.

De film bouwt zich langzaam op.

Zac Efron speelt uitstekend in deze film, en naturel.

Ook is de cast verder prima.

Met mooie muziek.

Een veteraan probeert,zijn leven weer op het spoor te krijgen.

En probeert zijn trauma's te verwerken.

Na het vinden van een foto, van een andere soldaat.

Hierop staat een jonge vrouw, waar hij naar op zoek gaat.

En dat brengt de nodige wendingen in deze echt mooie en bij vlagen ontroerende film.

Een geslaagde en mooie film.

avatar van mrklm

mrklm

Ex-marinier Logan [Zac Efron] gelooft dat hij zijn leven te danken heeft aan een talisman: een foto van een jonge vrouw die een gevallen kameraad bij zich had. Bij terugkeer in de VS bezoekt hij de vrouw op de foto [Taylor Schilling], een alleenstaande moeder met een schattig zoontje [Riley Thomas Stewart] heeft en een bezitterige, invloedrijke ex-man [Jay R. Ferguson]. Deze ultieme boeketreeksfilm is alleen aan te raden voor de meest romantische zielen. Hicks gebruikt elke truc uit het boek om de romantiek te verhogen. Genreliefhebbers zullen hier van smullen, meer cynische zielen dienen ernstig rekening te houden met krommende tenen.

Omdat zij zo erg rouwt over haar broer had ik verwacht dat een foto van hem al veel eerder was opgedoken. Omdat zij uit is op nieuws over haar broer, had ik verwacht dat zij al hem al veel eerder ondervraagd had over waar hij precies geweest was aan het front, en ontdekt zou hebben dat hij was geweest waar haar broer gestorven is. Omdat hij zich maanden heeft afgevraagd van wie de foto ws, had ik verwacht dat hij al eerder een foto van haar broer gevraagd zou hebben. Maar ja.