• 9.377.400 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Brian Robbins

Met onder meer: Eddie Murphy, Kerry Washington en Allison Janney

Plot A Thousand Words

"He only has 1000 words left to discover what matters the most."

Jack McCall is een praatzieke literair agent die elke deal kan sluiten, op elk moment, op elke manier. Voor zijn eigen zelfzuchtige doeleinden heeft hij zijn zinnen gezet op de New Age goeroe Dokter Sinja. Maar Dokter Sinja heeft hem door en Jacks leven valt uiteen wanneer er een magische Bodhi boom verschijnt in zijn achtertuin. Bij elk woord dat Jack uitspreekt valt er een blad van de boom. Jack komt er achter dat bij het laatste blad dat valt zowel hij als de boom zullen overlijden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Jack McCall

Construction Worker

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Trailer

Lijkt me wel een leuke film!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Heeft twee jaar op de plank gelegen na vernietigende testscreenings en het steeds slechter wordende imago van Murphy. Trailer viel me alleszins mee.

avatar van sofripa

sofripa

Hmm, dit lijkt me een redelijk vermoeiend fillempie

avatar van Macmanus

Macmanus

Dit wel echt te lelijkste poster ooit gemaakt! Film heeft 0% op rotten tomatoes., ai.

avatar van blisteringdude

blisteringdude

De reviews van deze film zijn alvast vernietigend. Treurig...

avatar van Skycrawler

Skycrawler

Dat de film al drie jaar op de plank heeft gelegen voorspelt ook niet veel goeds.

avatar van sofripa

sofripa

De box office uitslag van afgelopen weekend doet het ergste vrezen.

avatar van stkolaf

stkolaf

score van 0% op rotten tomatoes, oei...

avatar van tommycool

tommycool

ondanks de slechte recencies heb ik toch erg zin om deze film te kijken!

avatar van Gework17

Gework17

Wat een mooie film, goede acteer werk van Eddie.

Het is een aanrader

avatar van witboek

witboek

Lang geleden dat Eddy Murphy zo'n goed heeft gespeeld in een film. De beelden, het verhaal en de karakters zijn van goede kwaliteit. In het kort is dit gewoon een mooie film.

avatar van Waackx

Waackx

0 % op RottenTomatoes is zwaar overdreven, zal waarschijnlijk een soort proteststem zjjn tegen Murphy's oevre van de laatste 10-15 jaar, al hij heeft in slechtere films als in dit gespeeld.

Zijn gezichtsuitdrukkingen waren niet bepaald grappig te noemen, hetzelfde geldt voor een aantal gedateerde grappen (dat krijg je ervan als je een film 4 jaar op de plank laat liggen) en het moraaltje kennen we nu ook wel maar door een aantal wel geinige momenten is deze film beter te verbeteren dan je zou denken.

Helaas niet de comeback van Murphy maar de zwaar negatieve reacties zijn echt overdreven

avatar van Atheistus

Atheistus

Wat een flauwe prutsfilm.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Matige film. Drama? Nee! Komedie? Dat wel, maar niet zo`n geslaagde komedie. Het idee is op zich wel leuk verzonnen maar de uitwerking is toch wel wat minder. De humor is oubollig, veel te braaf en gewoon niet leuk. Ik heb hier niet 1 keer om kunnen lachen. Leuk om een keer te kijken als je niets beters te doen hebt, en dan maar snel vergeten. Een magere 2,5 ster

avatar van stinissen

Vreselijke komedie wat toch al niet mijn genre is en weer laat zien dat de carriere van Eddie Murphy al jaren geleden over was.

avatar van shebacan

shebacan

]gisteravond deze film gekeken, en na het lezen van deze negatieve recensies, moet ik zeggen dat het een prachtige film is, zeker GOED acteer werk van Eddie Murphy, en een prachtig verhaal met een zeer goede boodschap( maar dat zal mischien niet iedereen begrijpen .......) en zeker een aanrader.

van mij zeker een 4

avatar van boemboem27

boemboem27

hele leuke film met aan het einde een mooie boodschap.

genoten van de eerste tot de laatste minuut.

avatar van SunChaser

SunChaser

Vier jaar op de plank. Ach, valt in de categorie Mr Poppers Penguins en Liar Liar al heef ATW een stuk minder humor. Zondagmiddag downloadfilmpje, niks meer

avatar van ambrosini

ambrosini

Leuke film.. een keer iets anders dan "dikke" mensen en scheetjes..

avatar van papaEd

papaEd

Leuke film hoor heb echt genoten. Eddie speelde ook weer bijna als vanouds.

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Mooie film hoor! Je zag gewoon vaak de "oude" Eddie Murphy in deze film, die leuk is met een erg mooie boodschap. Eindelijk weer eens een ouderwets goede Murphy film! 4*

avatar van top030

top030

Prima film ... zeker niet een van de slechtere films van eddie met zelfs nog wel een goed verhaal. Voor een zondagmiddag Prima ... !

Carlos Olivera schreef:

Ik sluit me hierbij aan. Niets meer aan toe te voegen. 4*

avatar van atosan

atosan

Slecht, Plat, voorspelbaar zonder diepgang.

Eddie murphy moet de hele film dragen met zn acteerwerk, kan beter een film doen die bij zijn kaliber past. blij dat ik niet naar de bios ben gegaan.

atosan schreef:

Slecht, Plat, voorspelbaar zonder diepgang.

Ben ik zeker niet met je eens. Eddy Murphy heeft sinds Beverly Hillscop III al geen echt leuke film meer gemaakt. Films als The Nutty Professor en Norbit vond ik al vrij plat en on-Eddy Murphy's. Ik was aangenaam verrast na het erg tegenvallende "Tower Heist". Ik ben met je eens dat dit geen Comming to America of Trading Places calliber was, maar ik vond het wel weer eens een stap in de goeie richting.

avatar van noll86

noll86

super leuke film.

egt een aanrader als je een avondje lekker onderuit op de bank wil.

avatar van schumacher

schumacher

Een beetje een weirdo film vond ik .

Een komedie is het al niet echt, er komt niks in waarbij je heel goed kon lachen.

De film zelf viel ondanks alles toch nog goed mee, het kan geen kwaad om deze eens gezien te hebben maar het is een film die je niet zal bij blijven en morgen spreek je er al niet meer over.

Aan M1chel; in tower heist vond ik mirphy net goed, dankzij hem begonde film plezanter te worden.

Tower heist vond ik een goeie film.

avatar van kennyvw

kennyvw

Zeker de moeite waard !

schumacher schreef:

Aan M1chel; in tower heist vond ik murphy net goed, dankzij hem begonde film plezanter te worden. Tower heist vond ik een goeie film.

Ja ik had wat meer van Tower Heist verwacht. Het was zeker geen slechte film, het idee was ook wel leuk, maar toch viel hij erg tegen (voor mij althans).