Genre: Komedie / Drama
Geregisseerd door: Brian Robbins
Met onder meer: Eddie Murphy, Kerry Washington en Allison Janney
Plot A Thousand Words
"He only has 1000 words left to discover what matters the most."
Jack McCall is een praatzieke literair agent die elke deal kan sluiten, op elk moment, op elke manier. Voor zijn eigen zelfzuchtige doeleinden heeft hij zijn zinnen gezet op de New Age goeroe Dokter Sinja. Maar Dokter Sinja heeft hem door en Jacks leven valt uiteen wanneer er een magische Bodhi boom verschijnt in zijn achtertuin. Bij elk woord dat Jack uitspreekt valt er een blad van de boom. Jack komt er achter dat bij het laatste blad dat valt zowel hij als de boom zullen overlijden.
Jack McCall
Woman in Starbucks
Construction Worker
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Heeft twee jaar op de plank gelegen na vernietigende testscreenings en het steeds slechter wordende imago van Murphy. Trailer viel me alleszins mee.
Macmanus
Dit wel echt te lelijkste poster ooit gemaakt! Film heeft 0% op rotten tomatoes., ai.
blisteringdude
De reviews van deze film zijn alvast vernietigend. Treurig...
Skycrawler
Dat de film al drie jaar op de plank heeft gelegen voorspelt ook niet veel goeds.
sofripa
De box office uitslag van afgelopen weekend doet het ergste vrezen.
tommycool
ondanks de slechte recencies heb ik toch erg zin om deze film te kijken!
Gework17
Wat een mooie film, goede acteer werk van Eddie.
Het is een aanrader
witboek
Lang geleden dat Eddy Murphy zo'n goed heeft gespeeld in een film. De beelden, het verhaal en de karakters zijn van goede kwaliteit. In het kort is dit gewoon een mooie film.
Waackx
0 % op RottenTomatoes is zwaar overdreven, zal waarschijnlijk een soort proteststem zjjn tegen Murphy's oevre van de laatste 10-15 jaar, al hij heeft in slechtere films als in dit gespeeld.
Zijn gezichtsuitdrukkingen waren niet bepaald grappig te noemen, hetzelfde geldt voor een aantal gedateerde grappen (dat krijg je ervan als je een film 4 jaar op de plank laat liggen) en het moraaltje kennen we nu ook wel maar door een aantal wel geinige momenten is deze film beter te verbeteren dan je zou denken.
Helaas niet de comeback van Murphy maar de zwaar negatieve reacties zijn echt overdreven
Pazmaster
Matige film. Drama? Nee! Komedie? Dat wel, maar niet zo`n geslaagde komedie. Het idee is op zich wel leuk verzonnen maar de uitwerking is toch wel wat minder. De humor is oubollig, veel te braaf en gewoon niet leuk. Ik heb hier niet 1 keer om kunnen lachen. Leuk om een keer te kijken als je niets beters te doen hebt, en dan maar snel vergeten. Een magere 2,5 ster
Vreselijke komedie wat toch al niet mijn genre is en weer laat zien dat de carriere van Eddie Murphy al jaren geleden over was.
shebacan
]gisteravond deze film gekeken, en na het lezen van deze negatieve recensies, moet ik zeggen dat het een prachtige film is, zeker GOED acteer werk van Eddie Murphy, en een prachtig verhaal met een zeer goede boodschap( maar dat zal mischien niet iedereen begrijpen
.......) en zeker een aanrader.
van mij zeker een 4
boemboem27
hele leuke film met aan het einde een mooie boodschap.
genoten van de eerste tot de laatste minuut.
SunChaser
Vier jaar op de plank. Ach, valt in de categorie Mr Poppers Penguins en Liar Liar al heef ATW een stuk minder humor. Zondagmiddag downloadfilmpje, niks meer
ambrosini
Leuke film.. een keer iets anders dan "dikke" mensen en scheetjes..
papaEd
Leuke film hoor heb echt genoten. Eddie speelde ook weer bijna als vanouds.
Carlos Olivera
Mooie film hoor! Je zag gewoon vaak de "oude" Eddie Murphy in deze film, die leuk is met een erg mooie boodschap. Eindelijk weer eens een ouderwets goede Murphy film! 4*
top030
Prima film ... zeker niet een van de slechtere films van eddie met zelfs nog wel een goed verhaal. Voor een zondagmiddag Prima ... !
atosan
Slecht, Plat, voorspelbaar zonder diepgang.
Eddie murphy moet de hele film dragen met zn acteerwerk, kan beter een film doen die bij zijn kaliber past. blij dat ik niet naar de bios ben gegaan.
- 1948 berichten
Slecht, Plat, voorspelbaar zonder diepgang.
noll86
super leuke film.
egt een aanrader als je een avondje lekker onderuit op de bank wil.
schumacher
Een beetje een weirdo film vond ik
Een komedie is het al niet echt, er komt niks in waarbij je heel goed kon lachen.
De film zelf viel ondanks alles toch nog goed mee, het kan geen kwaad om deze eens gezien te hebben maar het is een film die je niet zal bij blijven en morgen spreek je er al niet meer over.
Aan M1chel; in tower heist vond ik mirphy net goed, dankzij hem begonde film plezanter te worden.
Tower heist vond ik een goeie film.
- 1948 berichten
Aan M1chel; in tower heist vond ik murphy net goed, dankzij hem begonde film plezanter te worden. Tower heist vond ik een goeie film.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen