Daddy Day Care (2003)
Releasedatum: 31 juli 2003
Bekijk via Netflix
Plot Daddy Day Care
"Who's your daddy?"
Wanneer Charlie en zijn beste vriend Phil hun baan verliezen bij een grootschalige bedrijfsreorganisatie, zit er voor beide mannen niets anders op dan hun zoontjes weg te halen uit de prestigieuze Chapman Academy. Zonder concrete vooruitzichten op de arbeidsmarkt besluiten de twee vaders de opvoeding van hun peuters voor hun eigen rekening te nemen. Sterker nog, ze voelen zich geroepen een eigen kinderdagverblijf op te richten, het 'Daddy Day Care'.
Charlie Hinton
Jenny
Sheila
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Ik heb een zwak voor regisseur Steve Carr en Eddie Murphy, maar dit was toch echt niet leuk meer. Zo mierzoet dat het glazuur van je tanden springt, en een verhaal dat je met je ogen dicht kan voorspellen: Americana ten top. En dat vroegrijpe zoontje van Eddie Murphy in de film is IRRITANT! 2*
Wassup !
Deze film is niet echt een aanrader. Niet mis als je hem ziet,maar je kan hem beter links laten liggen
. 2**sterren voor de momenten dat ik toch heb moeten lachen.
jayytjee
redelijke film, Murphy deed het niet slecht en gewoon leuk om op een zomeravondje te kijken
maxcomthrilla
Hier kan ik mij eigenlijk wel in vinden! Ik heb vooral een zwak voor tienerkomedies en die mogen van mij best wel een beetje voorspelbaar zijn of aflopen met een goed einde. Maar hier zag ik al na een kwartier hoe de film zou aflopen, tel daarbij op de mierzoete toon waardoor er nooit eens iets of iemand echt belachelijk werd gemaakt + geen absurde situaties= Geen geslaagde komedie. 2*
Horrordude
er komt in 2007 een vervolg, Daddy Day Camp, raar dat niemand dese nog heeft toegevoegd...
P8rb
hmm wel een redelijke film, maar op sommige momenten viel ik bijna in slaap. er zat ook wel wat humor in.
2,5
doornappel
eddie murphy, wat is die man toch rolvast (en das niet best)... 2*
mausland
dit was tog leuk??
ik vond het een heel goeie film maar ja 4sterren van mij dan
maerk
Deze film is op sommige momenten grappig maar meestal niet, veel te kinderachtig. Niet leuk!!
2 sterren.
HoRRoR-Freak23
de film is grappeg en leulk ik geef een 5 sterren
dus dit is 1 van jou allerbeste films ooit?
jumpstylemovie
Gewoon even leuk om naar te kijken.
wist trouwens niet dat er ook een vervolg kwam
2.5***
Shinobi
Op zich wel een aardige film, met wat aardige humor, maar meer ook niet. Ik kijk deze film in ieder geval geen tweede keer.
Ik geef 'm 2, 5 sterren.
garlic senior
als ik deze film herzie dan denk ik dat ik hem heel slecht vind, maar omdat ik voorheen wel wat plezier wist te peuren uit deze film dan toch maar 3 sterretjes
Schiedammer
Een matige film dat meer een kinderfilm is dan een komedie. Er zaten wel een paar leuke stukken in. Die kwamen dan meestal van de andere hoofrolspeler af namelijk Jeff Garlin die ik leuker vond dan Murphy. En dan die zoon die is zoals eerder al gemeld was erg vervelend. Maar het beeld was mooi en het geluid (DVD) was ook prima maar ik kom toch echt niet verder dan 2,5* en dat is nog ruim genomen. Komt ook omdat de film totaal mijn genre niet is. Maar ik kan begrijpen dat de mensen die wel van die genre houden de film wel goed vinden.
garlic senior
toch maar een halve ster eraf, de humor is eigenlijk best flauw te noemen.
JohnWilliams
Vond hem echt wel grappig!
Vooral het einde was goed en de Cast speelde uiteraard ook niet verkeerd. Ondanks dat toch net géén 4* voor deze film maar wel 3,5* voor Daddy Day Care!
The Last
Voorspelbaar verhaaltje. Maar toch allemaal erg leuk en komisch.
Kleine 3 sterren.
tommykonijn
Aardige Filmkomedie van Eddie Murphy die het ook in deze Film eens Goed deed want in zijn meeste Komediefilms kan ik hem echt niet uitstaan maar in deze was hij best wel Leuk niet super overdreven enzo dus kortom : ik vind het een Leuke Film hoor.
***
Vrolijke film! 3*
Inderdaad! Leuk als je een slecht humeur hebt.
Ahh, best een leuke film voor de hele familie. Lekker simpel verhaaltje met uiteraard de ''slechterikken'' die verslagen moeten worden.
De aanwezigheid van kinderen in films is vaak een teken dat je een erg braaf verhaal krijgt. En dat krijg je hier ook zeker. Soms te zoet zeg, pfff. Maar als je daar doorheen prikt krijg je best een vermakelijke komedie met een leuke Eddy Murphy al hoeft hij niet eens zo veel te doen in de film.
JohnWilliams
Dat is er zowat in elke film.
kimberlyVD
leuke film waar je goed gezind van word! Ik vind dat deze film zeer onder gewaardeert word... Een echte topper is dit niet maar toch... heb er echt van genoten! Hou wel van dit genre... Leuke personages ook, vooral die kinderen... Een dikke 4 van mij
desteven007
Heb er niet mee moeten lachen, gewoon eens leuk om naar te kijken niet meer niet minder.
T.Bos
Beetje flauwe grappen, uitgemolken humorformule van Eddy Murphy. De overmaatse groenten waren leuk.
Countrynies
Ik vond het een Leuke film, met best wel wat ''lach'' momenten erin
ASL
Een van Eddie Murphy's beste films, Daddy Day Care heb ik die keer gezien dat ie op RTL4 was en ik kon Murphy uitstaan, een aantal pluspunten dus zeker rijp genoeg voor 3* deze film.

Grand-Daddy Day Care
2019
Geen reacties

Daddy Day Camp
2007

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Glory Road
Drama / Sport, 2006

Little Manhattan
Komedie / Familie, 2005
competitiesuccesskindergartenvaderkinderenwerkloosheidchild care laid offpre-schoolhousehusband small businessvader-zoon-relatie