• 9.373.605 stemmen

Releasedatum: 31 juli 2003

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Daddy Day Care

"Who's your daddy?"

Wanneer Charlie en zijn beste vriend Phil hun baan verliezen bij een grootschalige bedrijfsreorganisatie, zit er voor beide mannen niets anders op dan hun zoontjes weg te halen uit de prestigieuze Chapman Academy. Zonder concrete vooruitzichten op de arbeidsmarkt besluiten de twee vaders de opvoeding van hun peuters voor hun eigen rekening te nemen. Sterker nog, ze voelen zich geroepen een eigen kinderdagverblijf op te richten, het 'Daddy Day Care'.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Ik heb een zwak voor regisseur Steve Carr en Eddie Murphy, maar dit was toch echt niet leuk meer. Zo mierzoet dat het glazuur van je tanden springt, en een verhaal dat je met je ogen dicht kan voorspellen: Americana ten top. En dat vroegrijpe zoontje van Eddie Murphy in de film is IRRITANT! 2*

avatar van Wassup !

Wassup !

Deze film is niet echt een aanrader. Niet mis als je hem ziet,maar je kan hem beter links laten liggen . 2**sterren voor de momenten dat ik toch heb moeten lachen.

avatar van jayytjee

jayytjee

redelijke film, Murphy deed het niet slecht en gewoon leuk om op een zomeravondje te kijken

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

BlueJudaskiss schreef:

Hier kan ik mij eigenlijk wel in vinden! Ik heb vooral een zwak voor tienerkomedies en die mogen van mij best wel een beetje voorspelbaar zijn of aflopen met een goed einde. Maar hier zag ik al na een kwartier hoe de film zou aflopen, tel daarbij op de mierzoete toon waardoor er nooit eens iets of iemand echt belachelijk werd gemaakt + geen absurde situaties= Geen geslaagde komedie. 2*

avatar van alexis

alexis

leuke film, veel gelachten met een leuke moraal

***

avatar van Horrordude

Horrordude

er komt in 2007 een vervolg, Daddy Day Camp, raar dat niemand dese nog heeft toegevoegd...

avatar van P8rb

P8rb

hmm wel een redelijke film, maar op sommige momenten viel ik bijna in slaap. er zat ook wel wat humor in.

2,5

dit was tog leuk??

ik vond het een heel goeie film maar ja 4sterren van mij dan

avatar van maerk

maerk

Deze film is op sommige momenten grappig maar meestal niet, veel te kinderachtig. Niet leuk!!

2 sterren.

avatar van loreen

loreen

de film is grappeg en leulk ik geef een 5 sterren

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

loreen schreef:

de film is grappeg en leulk ik geef een 5 sterren

dus dit is 1 van jou allerbeste films ooit?

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Gewoon even leuk om naar te kijken.

wist trouwens niet dat er ook een vervolg kwam

2.5***

avatar van Shinobi

Shinobi

Op zich wel een aardige film, met wat aardige humor, maar meer ook niet. Ik kijk deze film in ieder geval geen tweede keer.

Ik geef 'm 2, 5 sterren.

avatar van garlic senior

garlic senior

als ik deze film herzie dan denk ik dat ik hem heel slecht vind, maar omdat ik voorheen wel wat plezier wist te peuren uit deze film dan toch maar 3 sterretjes

avatar van kimmieyy

kimmieyy

wel een leuke film, geen tijdverspilling..

*3,0

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Een matige film dat meer een kinderfilm is dan een komedie. Er zaten wel een paar leuke stukken in. Die kwamen dan meestal van de andere hoofrolspeler af namelijk Jeff Garlin die ik leuker vond dan Murphy. En dan die zoon die is zoals eerder al gemeld was erg vervelend. Maar het beeld was mooi en het geluid (DVD) was ook prima maar ik kom toch echt niet verder dan 2,5* en dat is nog ruim genomen. Komt ook omdat de film totaal mijn genre niet is. Maar ik kan begrijpen dat de mensen die wel van die genre houden de film wel goed vinden.

avatar van garlic senior

garlic senior

toch maar een halve ster eraf, de humor is eigenlijk best flauw te noemen.

JohnWilliams

Vond hem echt wel grappig!

Vooral het einde was goed en de Cast speelde uiteraard ook niet verkeerd. Ondanks dat toch net géén 4* voor deze film maar wel 3,5* voor Daddy Day Care!

avatar van alexxx

alexxx

Vrolijke film! 3*

avatar van The Last

The Last

Voorspelbaar verhaaltje. Maar toch allemaal erg leuk en komisch.

Kleine 3 sterren.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Aardige Filmkomedie van Eddie Murphy die het ook in deze Film eens Goed deed want in zijn meeste Komediefilms kan ik hem echt niet uitstaan maar in deze was hij best wel Leuk niet super overdreven enzo dus kortom : ik vind het een Leuke Film hoor.

***

alexxx schreef:

Vrolijke film! 3*

Inderdaad! Leuk als je een slecht humeur hebt.

avatar van The Oceanic Six

Ahh, best een leuke film voor de hele familie. Lekker simpel verhaaltje met uiteraard de ''slechterikken'' die verslagen moeten worden.

De aanwezigheid van kinderen in films is vaak een teken dat je een erg braaf verhaal krijgt. En dat krijg je hier ook zeker. Soms te zoet zeg, pfff. Maar als je daar doorheen prikt krijg je best een vermakelijke komedie met een leuke Eddy Murphy al hoeft hij niet eens zo veel te doen in de film.

The Oceanic Six schreef:

Dat is er zowat in elke film.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

leuke film waar je goed gezind van word! Ik vind dat deze film zeer onder gewaardeert word... Een echte topper is dit niet maar toch... heb er echt van genoten! Hou wel van dit genre... Leuke personages ook, vooral die kinderen... Een dikke 4 van mij

avatar van desteven007

desteven007

Heb er niet mee moeten lachen, gewoon eens leuk om naar te kijken niet meer niet minder.

avatar van T.Bos

T.Bos

Beetje flauwe grappen, uitgemolken humorformule van Eddy Murphy. De overmaatse groenten waren leuk.

avatar van Countrynies

Countrynies

Ik vond het een Leuke film, met best wel wat ''lach'' momenten erin

avatar van ASL

ASL

Een van Eddie Murphy's beste films, Daddy Day Care heb ik die keer gezien dat ie op RTL4 was en ik kon Murphy uitstaan, een aantal pluspunten dus zeker rijp genoeg voor 3* deze film.