Daddy Day Care (2003)
Releasedatum: 31 juli 2003
Bekijk via Netflix
Plot Daddy Day Care
"Who's your daddy?"
Wanneer Charlie en zijn beste vriend Phil hun baan verliezen bij een grootschalige bedrijfsreorganisatie, zit er voor beide mannen niets anders op dan hun zoontjes weg te halen uit de prestigieuze Chapman Academy. Zonder concrete vooruitzichten op de arbeidsmarkt besluiten de twee vaders de opvoeding van hun peuters voor hun eigen rekening te nemen. Sterker nog, ze voelen zich geroepen een eigen kinderdagverblijf op te richten, het 'Daddy Day Care'.
Charlie Hinton
Crispin's Mom
Jenny
Sheila
ex_uva
Ik vond het een leuke film. Jullie willen de oude grovere Eddie terug, maar de goede man is nu een family-man geworden en vloekt een stuk minder. Chapeux!
Is het waar dat er een Beverly Hills Cop IV komt?
Remi
Weet niet, ik heb et ook gehoord inderdaad
J.Bell
Weet niet wat er de laatste jaren met Eddie Murphy gebeurd is, but I sure as hell don´t like it!
Dat vind ik dus ook.

Geef mij maar "delerious" en "Raw"
XxXDEPPFANXxX
Leuke film Eddie Murphy doet het hier weer goed vind ik.
Deze film is leuk om te kijken in de zomer
***
Nieke
Murphy doet het niet eens zo slecht in deze film. Hij kan toch nog iets anders dan 'Donkey' in Shrek. Nu ja, een topfilm is het natuurlijk niet, maar toch, door het geschrokken: het-valt-best-mee-moment: 3*
SuperSideSwipe
Erg leuke film. Wel slim van Murphy om een film met kinderen te maken gezien zijn cariere aan het afzakken was.
Verder hetzelfde verhaal als altijd, eerst moeite en daarna gaat alles als koek en ei,
Wel geinig dat twee mannen hier een kinderopvang beginnen, en dat de meeste vrouwen dit bij voorbaat al niet zagen zitten.
3,5
mikoz
Standaart grappigbedoelde kinderfilm.
Slaat misschien aan bij kinderen maar ik vond er in iedergeval niks aan.
jackie boy100
nu zien wij is eddie murphy in een andere film toch wel leuk om eens te zien een 3
xangadix
Voor de doelgroep ongetwijfeld een geslaagde film. Voor mij irritant en sentimenteel.
Turkeyloverz
Slecht en niet grappig. Irritant zelfs. Doelgroep was zeker >6, het was een flop.
Ik vond 1 ding erg dom van RTL5,
Eddie: ''seventyfour cent''
Ondertiteling: 47 cent
Voor de schattige kindertjes en nog een paar leuke momenten, en ik moet zeggen, de moeder van Dylan zag er toch best goed uit.
us_raider
- 2034 berichten
Slecht acteerwerk, hulpeloos verhaal maar toch zaten er grappige momenten in. Een paar van die momenten die ook grappig moesten zijn zijn hopeloos gefaald en daar irriteerde ik me soms wat aan.
Captain Pervert
Precies wat ik ervan verwachtte, degelijke 3 sterren kinderfilm. Niks mis mee.
boerenpummel
Mwaa, paar grappige momenten maar verder is deze film helemaal niks.
Materny
Standaard filmpje wat mij niet echt kon bekoren.
Zal wel lachen geblazen zijn voor de kleine koters in huis maar voor iedereen boven 12 jaar zal het niet echt te doen zijn denk ik.
Murphy houdt stand, maar z'n grote comeback als acteur zal met films als deze helaas niet terug komen.
Purmerend
Standaart grappigbedoelde kinderfilm.
Slaat misschien aan bij kinderen maar ik vond er in iedergeval niks aan.
Sluit ik me volledig bij aan.
Lavigne
ik vond het een leuke film!!! sowieso is eddy een goede acteur!!! leuke films maakt hij!! goed geacteerd!
film_kaza
ik vond het niet de beste film die ik gezien heb met eddie.
Domusmuris
Gaap! Geen verrassingen, geen spectaculaire humor. ik heb EM wel eens beter op dreef gezien!
kArIzMa_TuRk
vond deze eigenlijk wel leuk en vermakelijk, Murphy deed het (zoals altijd weer) erg goed z'n best.. gewoon een leuke Murphy film voor een keertje
sarara
Deze film viel goed mee. Ik stond er eerst een beetje sceptisch, doch verwachtingsvol tegenover en hij heeft niet ondergedaan! Het is geen superkomedie, maar zo zijn er natuurlijk niet veel. Zeker een aanrader voor een rustig relax avondje voor de buis!
:DOEMAARGEK*
Super, kon lachen. Begin was beetje saai, maar vooral door kijken. Hij word vanzelf grappig!
3,5!
hel1
vreselijke film, eddie murphie kan zoveel meer. saai verhaal, vervelende kinderen, kan geen positief punt bedenken. afrader!
Tun-89
Vond het een Hele Leuke Eddie Murphy comedie.
Heb er om gelachen en heb me erg vermaakt.
Leuk verhaaltje, grappige kids..
Is wel een aanrader voor een relaxt avondje.
ikkelaura
leuke film als je niks beters te doen heb.
vond hem wel grappig maar niet super *2*
Sam_Bracke
is wel een leuke film, is inderdaad wel leuk als je niks te zien hebt op un avond
Elementofone
Niet echt een bijzonder geweldige film. Verre van zelfs. Wellicht was het een leuke film geweest toen ik tien was, maar kan het nu echt niet waarderen. Eddy Murphy en die andere kerel zijn totaal niet grappig. Alleen Steve Zahn is nog een beetje grappig (is ie altijd).

Grand-Daddy Day Care
2019
Geen reacties

Daddy Day Camp
2007

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Glory Road
Drama / Sport, 2006

Little Manhattan
Komedie / Familie, 2005
competitiesuccesskindergartenvaderkinderenwerkloosheidchild care laid offpre-schoolhousehusband small businessvader-zoon-relatie