• 9.374.061 stemmen

Met onder meer: Fernanda Andrade, Simon Quarterman en Evan Helmuth

Releasedatum: 9 februari 2012

Plot The Devil Inside

"No soul is safe."

Haar hele leven heeft Isabella geloofd dat haar moeder drie mensen op brute wijze vermoord heeft omdat ze krankzinnig was. Nadat haar verteld wordt dat de moorden plaatsgevonden hebben tijdens een exorcisme gaat ze op zoek naar de waarheid. Terwijl haar ervaringen in Italie worden vastgelegd door een filmploeg raakt ze betrokken bij een reeks van illegale exorcisme.

Isabella Rossi

Maria Rossi

Lieutenant Dreyfus

Father Christopher Aimes

Doctor Antonio Costa

Father Robert Gallo

avatar van eppo349

eppo349

Ik hoop dat deze film wel eng is, de andere exorcisme films van de laatste jaren waren behoorlijk matig. De trailer geeft veel weg, veel schrik momenten.

avatar van lau12345

lau12345

Is dit meer in de genre van Paranormal Activity ?

avatar van movie-edje

movie-edje

het zal mij benieuwen deze film!

zal wel een heerlijk avondje bios-horror worden!

avatar van calimeroz

calimeroz

Ben benieuwd! Verhaal ziet er goed uit! Word eindelijk is wetenschap gecombineerd met geloof

avatar van eppo349

eppo349

The Devil Inside Red Band Trailer - Trailer Addict - traileraddict.com

Als je de redband trailer ziet belooft het een akelige film te worden.

avatar van Halcyon

Halcyon

Promofilmpje voor The Devil Inside. Doet me denken aan een gelijkaardig filmpje voor [Rec] waar het hoge verwachtingen schepte die niet ingelost werden. Desondanks is de trailer erg veelbelovend en is m'n interesse gewekt.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

Net op Facebook bericht gekregen:

Audiences Hate 'The Devil Inside' All The Way To The Top Of The Box Office

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Hier ook niet zo positief. Vond de beelden tot nu toe wel enigszins meevallen..

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Ook al veel super negatieve berichten gelezen in mijn TL op twitter. Schijnt inderdaad niet best te zijn.

avatar van mrwhite

mrwhite

Regisseur William Brent heeft het goed gedaan met zijn film. Het voorbije weekend bracht hij 27 miljoen euro op en was het de meest bezochte film.

Leuk om weten is dat The Devil Inside een budget had van minder dan 1 miljoen euro.

avatar van Neder0001

Neder0001

Lees net over deze film bij De Telegraaf. Inmiddels na 3 dagen al 34,5 miljoen opgeleverd.

Dus deze gaan we eens een keer kijken.

avatar van -P-

-P-

Neder0001 schreef:

Dus deze gaan we eens een keer kijken.

Hoeft natuurlijk niks te betekenen. Misschien is het wel een kut film.

Ik kijk er iig wel naar uit.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Waarom zou je naar opbrengst (of budget) kijken? Betekent in geen enkel geval dat een film de moeite waard is of niet. Dit zeer bekritiseerde werkje heeft voor de release een goede campagne gehad waardoor het nu aan het begin veel volk trekt, that's all.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Regisseur heeft het niet goed gedaan, de PR department wel. Wat ik ook allemaal lees op het internet hoe enorm pissed de consument is, ben wel heel erg benieuwd. Zijn echt compleet over de zeik.

avatar van lottelouw

lottelouw

vergeet niet dat de halve wereld het cristendom aanbidt, (vooral amerikanen) . dus die gaan zeiken.

avatar van Daan258

Daan258

Lijkt me onwijs vet

Kwil hem echt heeeel graag zien

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Ik vind de marketing-campagne wel ongelofelijk goed, maar natuurlijk bestaat dan altijd de kans dat er verkeerde verwachtingen worden gewekt.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Wat een reclame overal op internet, voor zo'n - op het eerste gezicht - zwakke film.

avatar van ayleen

ayleen

Slechte film! De trailer is spannender en boeiender dan de film zelf!

avatar van brujeria

brujeria

trailer net gezien:

ik verwacht gewoon weer een moderne niet al te beste huiis tuin en keuken horrorfilm

je kent het wel.

vrij lege hippe mensen, heel veel wazige drukke schrikeffecten begeleid door knalharde bombastische basgeluiden

en uiteindelijk vrij weinig echte inhoud of angst.

maar ach, zak chips dr bij, poten op de bank, 1 hand in de broek en vooruit maar.

avatar van prutnek

prutnek

behoorlijk afgezeken in de vpro gids

schijnt zeer belabberd te zijn

avatar van Movie Master

Movie Master

mrwhite schreef:

Bedankt dat zegt al genoeg hoef ik daar niet naar toe.

avatar van brujeria

brujeria

hoezo, dat zegt an sich toch helemaal niets?

beetje vage opmerking

avatar van Shinobi

Shinobi

Vanmiddag in de bios gezien en op zich wel een redelijk vermakelijke film die me niet lang zal bijbleven. Ook niet echt bioscoopwaardig moet ik zeggen, meer om te downloaden en kijken als je niks te doen hebt.

Het is allemaal vrij standaard, niet al te bijzonder, inwisselbare personages en soms zelfs grappig waar dat niet zo zou moeten zijn.

De paar exorcismen die je in de film ziet zijn op zich nog wel goed gedaan, alleen het was het toch net niet helemaal.

Om het goedkope einde niet te vergeten, alsof ze geen geld meer hadden en de film even snel moesten afronden...

Nipt 2,5 sterren.

avatar van EDJ90

EDJ90

Vanmiddag in de bios gezien, redelijke film.

Het is zoals bovenstaande reactie al zegt meer een film voor in de koopjes sector in de winkel.

Weinig tot geen schrik momenten in de film, allemaal vrij voorspelbaar.

Je kon het einde al uitstippelen halverwege de film.

Niet zo slecht als de meeste recensies doen vermoeden, maar krijgt van mij niet meer dan 2,5 ster.

avatar van Chris-B

Chris-B

Leuke horror.

Ik hou over het algemeen wel van dit soort verhalen. Het is ook wel aardig uitgevoerd:)

Alleen heeeel jammer van het einde. Ik had eerst het gevoel alsof de stekker eruit getrokken werd...