• 9.385.390 stemmen

Geregisseerd door: Ridley Scott

Met onder meer: Michael Fassbender, Noomi Rapace en Charlize Theron

Releasedatum: 31 mei 2012

Plot Prometheus

"The search for our beginning could lead to our end."

Een team van ontdekkingsreizigers gaat op een reis door het universum waarbij ze een ontdekking doen die leidt naar de oorsprong van het ontstaan van de mensheid. Hierdoor belanden ze in de gevaarlijkste uithoeken van het universum. Daar zullen ze een angstaanjagend gevecht moeten doorstaan om de toekomst van de mensheid te redden.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

. Dit kan op SF en visueel gebied zomaar de meest overweldigend episch SF spektakel worden. Als er ooit een Mass Effect film komt moet Ridley het gaan doen. Wow.

Starmaster501

Visueel overweldigend. Nu moet het niet teveel richten op spektakel en dan word dit een toppertje

avatar van Saving Pvt. Pyle

Saving Pvt. Pyle

YouTube - Prometheus International Trailer - UK

Internationale trailer met wat nieuwe beelden en andere muziek.

Starmaster501

Wat een marketing, er zijn nu al een shitload aan trailers ...

Zelfs trailers van trailers. Moennie gekker worde

Toch blijf ik deze teaser het beste vinden, omdat die een sfeer geeft hoe ik eigenlijk wil dat deze film wordt

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Ik word gek. Dit is voor mij DE film van 2012! Trailer gestopt, want ik wil de rest gewoon in de bioscoop zien. Wat ik zag, was fantastisch!

Toch ben ik voorzichtig. Ik weet namelijk nog hoe ondersteboven ik was van de Battle: Los Angeles trailer en hoe ik uitkeek naar die film. Maar wat was ik enorm teleurgesteld na het zien van de film zelf.

Hoop dat Scott mijn verwachtingen rondom Prometheus helemaal waar gaat maken!

Q&A (video van 20 minuten) met Ridley Scott en Damon Lindelof:

Q&A Prometheus

avatar van Rafke Pafke

Rafke Pafke

De trailers zien er echt wel super uit! Ik vrees alleen dat er al te veel spoilers in zitten en dat is wel erg jammer.

Starmaster501

Haha ik kreeg op youtube een ad en toen kreeg ik de trailer van Prometheus voordat ik de trailer van prometheus kon kijken ... Lawl

avatar van Rmie

Rmie

Rafke Pafke schreef:

Precies, daar ben ik ook bang voor. Hoe onbevangen kan je kijken als je de trailers hebt gezien?

avatar van schram101

schram101

Wow, die trailer ziet er wel erg bruut uit zeg. Dit kan heel mooi worden.

avatar van DiDa

DiDa

Er zitten dus echt wel veel dingen in de trailer die hinten naar Alien 1. Ook al zegt Ridley Scott van niet....

avatar van SilverGun

SilverGun

Het is gewoon een overduidelijke prequel op Alien. Het ruimteschip waar de eieren met facehuggers in zitten stuitert vrolijk door het beeld, de Space Jockey komt langs, dit shot is kort te zien, etc. Scott heeft ook niet beweerd dat de film niets te maken heeft met Alien, alleen dat de Xenomorph zelf zijn opwachting niet zal maken. Wel weer bijzonder jammer dat nagenoeg de hele film wordt samengevat met die laatste trailer, maar dat is de trend tegenwoordig in Hollywood.

DiDa schreef:

Scott zegt dat hji met Prometheus een nieuwe richting opgaat en dat de film op zichzelf kan staan. Alien blijft wel de 'voorouder' van Prometheus.

Ridley kiest ook voor een cleanere look i.p.v. de grungie look van Alien of Blade Runner.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

"Ridley Scott Says There Will Be A Second 'Prometheus' Film "If We're Lucky"

avatar van rep_robert

Ik kan hier zo ernstig niet op wachten. Helemaal mijn ding dit. Dit gaat samen met the Hobbit denk ik toch wel de film van het jaar worden.

avatar van rep_robert

AC1 schreef:

Niet meer dan logisch, een film als dit moet geld opbrengen. Dit kan dus bijna niet meer fout gaan. Een nieuwe "Blade Runner" zou geen publiek trekken.

rep_robert schreef:

Een nieuwe "Blade Runner" zou geen publiek trekken.

De oude deed dat ook niet.

rep_robert schreef:

Een nieuwe "Blade Runner" zou geen publiek trekken.

Het was nochtans de bedoeling om een sequel op Blade Runner te maken meteen na Prometheus . Komt er voorlopig niet wegens ontbreken van een script.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Zeker iets om me op te verheugen, een nieuwe scifi van Sir R. Scott!!

avatar van Rmie

Rmie

[quote]jarno1975 schreef:

"Ridley Scott Says There Will Be A Second 'Prometheus' Film "/quote]

mooie titel voor het vervolg:"If We're Lucky"

avatar van MissMayhem

MissMayhem

DiDa schreef:

Dat vond ik dus ook..

AC1

Natuurlijk vind je dat want Scott heeft nooit gezegd dat er geen dingen inzitten die hinten naar Alien.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Prometheus TV spot #2 met weer wat nieuw beeldmateriaal.

avatar van danuz

danuz

Hier wat erg mooie concept posters!

link

AC1

Goh, die zijn slecht, zeg.

Starmaster501

Kvind het wel wat hebben oud stijltje.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Ze zijn niet allemaal even mooi, maar ik vind ze ook wel wat hebben, ja. Er zitten exemplaren bij die mijns inziens mooier zijn dan de gebruikelijke poster.

avatar van Rizz

Rizz

Zitten echt een paar schitterende posters bij, thanks for de link