• 9.373.254 stemmen

Geregisseerd door: Nora Ephron

Met onder meer: Tom Hanks, Meg Ryan en Steve Zahn

Releasedatum: 18 februari 1999

Plot You've Got Mail

"Someone you pass on the street may already be the love of your life."

Kathleen Kelly (Meg Ryan) en Joe Fox (Tom Hanks) bezitten beiden een boekhandel in New York. Kathleen heeft een klein, gezellig kinderboekenwinkeltje en Joe bezit een van de grootste boekwinkelketens in Manhattan dat door zijn gigantische kortingen elke concurrent in de buurt uit de markt prijst. Joe en Kathleen zijn in het dagelijks leven dan ook elkaars vijand. Maar zowel Kathleen als Joe hebben op het Internet hun grote liefde gevonden. Dagelijks chatten ze met elkaar zonder dat ze elkaars identiteit kennen. Dan blijkt dat Joe en Kathleen achter de pseudoniemen schuilgaan, met alle romantische ontwikkelingen als gevolg.

Kathleen Kelly

Christina Plutzker

Schulyer Fox

avatar van Starry Night

Starry Night

Gewoon een lekkere feel good movie. Wel een beetje hangend in het succes van Sleepless in Seattle, maar goed. Who cares?

avatar van danique

danique

Heerlijke film, echt een feel good movie.

Ik ken bijna alle zinnen uit m'n hoofd en ik heb hem vast al meer dan 30 keer gezien.

En om nog even te reageren op wat soom zei:

Greg Kinnear speelt er wel in: als de vriend van Meg Ryan.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Wel een leuke film om een keer te kijken niet echt iets bijzonders, maar Meg Ryan is altijd wel leuk.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Doorsnee romantische komedie, niets bijzonders en het einde valt te raden. Hanks en Ryan blijven leuk om te zien.

avatar van jothi

jothi

wel aangename film

avatar van otherfool

otherfool

Ik ben om; gewoon weer een erg leuke film met Hanks en Ryan. Oh zo voorspelbaar maar oh zo amusant.

3,5*.

avatar van BlueSword

BlueSword

gewoon een leuke maar voorspelbare romantische film.

al paar keer op tv gezien, verveeld me nog steeds niet.

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Meg Ryan, is she still alive? Ook in de lappenmand terechtgekomen. Tom Hanks zag deze film volgens mij als tussendoortje, want het is niet echt een heel boeiend verhaal. Zeer luchtig, zogenaamd hilarisch......ik ervaarde de film als flauw. ** en een half.

avatar van clairest

clairest

Aardig filmpje. 3 sterren.

avatar van hinie

hinie

Een luchtige en voorspelbare romantische komedie.

Heb betere gezien in dit genre.

avatar van kiriyama

kiriyama

Veels te zoetsappig naar mijn smaak.

avatar van MidnightShadow

MidnightShadow

Leuk om een keer te zien. Maar meer ook niet. Tom hanks een geweldige acteur alleen deze film was niet zo'n geweldig verhaal.

avatar van IronEagle

IronEagle

soom schreef:

Volgens mij vergis je je.. Greg Kinnear speelt hier volgens mij niet in.

Jawel hoor hij speelt echt wel in deze film mee...

In de rol van "Frank Navasky"

avatar van PollyPeachum

PollyPeachum

"Veel te zoet" lees ik bovenaan, maar daar ben ik het niet mee eens. Gewoon een lekkere feel-good-movie. Sympathieke hoofdpersonen, een romantisch verhaal en prima geacteerd.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Tom Hanks heeft hel heel leuk gedaan in deze film.. film had een leuk verhaal en is wel leuk om hem een keertje te hebben gezien.. ik geef het een 3½*

avatar van v.i.c.t.o.r.

v.i.c.t.o.r.

Ja ja wat een verhaal, korte bochtjes. Ze spelen wel goed, daar niet van, maar dat verhaal... wanneer komen ze elkaar tegen? vraag je je steeds af en ja hoor, dat gebeurt nog ook...

avatar van Tun-89

Tun-89

Hele Leuke en vermakelijke Feel-Good Movie
met twee hele leuke acteurs, Tom Hanks
en Meg Ryan. Heb me niet verveeld,
zaten echt leuke en grappige stukjes in.
Het is een mooi verhaal vond ik, best origineel.
Je moet er wel van houden, maar ik vond 'm zeker goed.
dat ze op het eind iets met elkaar krijgen, is misschien voorspelbaar en voor sommigen:
' '

maar dat gebeurt nou eenmaal bij bijna elke romantiesche-komedie.
ik hou er wel van

3* Sterretjes.

avatar van verriet

verriet

niet echt geweldig, niet dat het saai was of zo. Het acteerwerk was dan wel goed 3 *

avatar van siemiejj

siemiejj

Schattig

avatar van film_kaza

film_kaza

De manier hoe Joe Fox het aanpakte was geweldig. Goeie acteerpresentatie's, humor maar soms was er wel de typische romantiek sfeer die erg saai is. Maar gelukkig bevatte deze film niet teveel daarvan.

3,5

avatar van Film Pegasus

Echt een stroperige romantische film. Valt nog wat mee door Meg Ryan en Tom Hanks die goed kunnen acteren, alhoewel de vonk tussen de 2 nooit tot z'n recht komt. Origineel is het script niet, maar de film is best wel om aan te zien. 2.5*

avatar van dulcinea

dulcinea

Gisteren voor de 3e of 4e keer gezien en noem mij een romantische ziel maar ik blijf em gewoon héél goed vinden. Ok misschien speelt het mee dat ik m'n vriend ook online heb leren kennen en er een héél klein puntje herkenning in zit voor mij

Verder is de film gewoon vrij luchtig, met de nodige humor, je leeft mee met de hoofdpersonages en de hele sfeer zit gewoon goed. Het verhaal is uiteraard héél voorspelbaar maar ergens verwacht je dat toch ook in een romantische komedie, het heeft me nergens gestoord in deze

Voor mij 3,5*

avatar van Anjin

Anjin

Met die Meg Ryan zou ik best een beschuitje mee willen eten

avatar van erpmans

erpmans

Gaaaaaaaaaaap

avatar van julii_x

julii_x

best wel ok

avatar van my style

my style

vond hem leuker dan ik had verwacht, wel een grappig verhaal en tom hanks speelt het niet eens zo slecht. van mij dan ook een 3*

avatar van ozifreaxx

ozifreaxx

Nadat ik deze film heb gekeken op tv, toen had ik gelijk de dvd gekocht, ik keek deze film wel 3 keer over nieuw, haha. Maar deze film is echt één van m'n favorieten; Leuk verhaal en Meg Ryan en Tom Hanks zijn echt Briljant !

avatar van swrene

swrene

interessant verhaal en niet de standaard romantische komedie, die naar het einde toe steeds zwakker wordt, alleen de laatste scene was over de top, verder een leuke film om te kijken

avatar van Saldek

Saldek

Een film die mij vaak uitnodigt om 'm nog maar eens te zien, en elke keer ga ik er nog op in ook. Idd, ik krijg geen genoeg van de film. Heb 'm nu toch best een aantal keer gezien en gaat me nog steeds niet vervelen. Klassefilm? Weet het niet. Dattie goed is daar kan voor mij geen twijfel over bestaan. Maar waar het 'm in zit dat 'ie aan beleving maar niet inboeten doet vind ik fascinerend. 4,5

avatar van nightbreed

nightbreed

Deze film is al zeker 84593459234 keer op TV geweest !!!!

Superbraaf filmpje vol met tranentrekkend sentiment, zo zoet dat je tanden spontaan pijn gaan doen.

Cijfer: 2