Genre: Romantiek / Komedie
Vanaf 13 februari op Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot You've Got Mail
"Someone you pass on the street may already be the love of your life."
Kathleen Kelly (Meg Ryan) en Joe Fox (Tom Hanks) bezitten beiden een boekhandel in New York. Kathleen heeft een klein, gezellig kinderboekenwinkeltje en Joe bezit een van de grootste boekwinkelketens in Manhattan dat door zijn gigantische kortingen elke concurrent in de buurt uit de markt prijst. Joe en Kathleen zijn in het dagelijks leven dan ook elkaars vijand. Maar zowel Kathleen als Joe hebben op het Internet hun grote liefde gevonden. Dagelijks chatten ze met elkaar zonder dat ze elkaars identiteit kennen. Dan blijkt dat Joe en Kathleen achter de pseudoniemen schuilgaan, met alle romantische ontwikkelingen als gevolg.
Joe Fox
Birdie Conrad
Christina Plutzker
Schulyer Fox
neo
ik heb dus echt geen zin om deze film te zien,ondanks de goeie acteurs.
Je moet er wel voor in de stemming zijn of van 't soort film houden.
Ik had 't niet verwacht, maar ik vind 'm toch heel goed.
Inderdaad erg cliché, maar ja, dat zijn de meeste romantische films.
Jordy
Redelijk vermakelijk filmpje. De film kent wat komische momenten, maar het liefdesverhaaltje vond ik toch iets te zoet en cliché. 2 en een halve ster.
een 5?? een perfecte film dus?? hmmn.. is dat niet een beetje overdreven ?
dttom
als je hier 5 sterren geeft kan ik je niet meer serieus nemen bedoel hij is wel aardig voor het genre maar dat is het dan ook wel weer.
Jerome-B
Ik heb hem op video dus ik ga hem nog maar's kijken want heb hem niet helemaal op tv kunnen kijken. Ik vond van het gedeelte wat ik wel gezien heb wel grappig en leuk om te zien. Ik geef hem 3 sterren voorlopig.
IamBernie
Ik ben het met je eens hoor kappeuter, ik vond 'm ook errug leuk
Goodfella
Vond 'm ook best aardig, alleen was alles me net iets té lief...
tom
Verhaal wel grappig verzonnen, dat iets te lieve had ik niet egt trouwes, gewoon een goede film voor dit genre, maar het voegt natuurlijk niet egt iets toe zegmaar. En niet eens zo voorspelbaar trouwes.
Kappeuter ovrdrijft het ietsjes, ik hou het op 3 sterren. Ik vind Meg Ryan sowieso al sterren waard btw.
morpheus
Alles in deze film is erg lief en onschuldig maar dat neemt niet weg dat het erg leuk is om een keer te zien. Gewoon een gezellige Romantische comdey, niks mis mee !
***
Ramon K
Ik HAAT Meg 'de romantische komedie'Ryan en al haar rot films en toch kijk ik dan weer .....en toch concludeer ik dan weer......Meg, houdt op met acteren ......alsjeblieft....0,5 ster
Zelfde genre en zelfde acteurs ja, maar deze vind ik toch een stuk leuker.
Armin
Ongelooflijk. 5 sterren??? en beter dan Sleepless??? Niet dat ik die nou goed vond, maar dat vond ik toch wel de betere van de 2.
Ze hebben hier gewoon geprobeerd het nog eens dunnetjes over te doen en zijn daar dus niet in geslaagd. **
mazdalfa
Weer zo'n compleet nietszeggend gevalletje met die tuthola Meg Ryan. En Tom Hanks zit nog in de dagen voordat hij Acting-Nandrolon begon te slikken.
Dit soort films zijn net als een McDonalds-maaltijd: de verpakking 'verkoopt', het hapt lekker weg en geeft de illusie van smaak, maar is een half uur na het eten alweer verteerd.
hugohei
Ik vind 'm HEEL AARDIG, en dat is precies wat dit genre beoogt. Diverse mensen hierboven hebben gewoon geen zin in het genre - maar dat is een slecht argument om iets af te keuren.
'Ik vind slagroomtaart vies' zeggen die mensen zo ongeveer. Terwijl er hele volksstammen zijn die van een goedgemaakte slagroomtaart houden. Op z'n tijd.
Nora Ephron heeft de taart heel clever in elkaar gestoken, met veel leuke details, en trouwens geïnspireerd op 'The Shop Around the Corner'.
Babysmoeltje Meg Ryan is niet mijn lieveling maar in deze film meer dan okay. En Tom Hanks is zonder enige twijfel een heel goed acteur - ook hier.
FisherKing
Zo een van de films die ik heel aardig vind zoals: When Harry met Sally...
Die is zo perfect met zo weinig sterren....
gimli f
Ik houd niet zo van dit soort films. Op de een of andere manier komen er uit Hollywood alleen maar van die cliche-romantische films. Nee, herstel: van die over-romantische films, zonder enige subtiliteit of verrassing. Meg Ryan vind ik alleraardigst, maar ze speelt te veel in dit soort films...jammer.
Alleen "When Harry met Sally" is een ANDERE romantische film, waarin wel op een subtiele manier met de liefde gespeeld wordt. In al die andere films zoals Sleepless.., Forget Paris.. en al die andere films, ontbreekt het aan een interessant verhaal- nee, daar weten we altijd precies wat er gaat gebeuren... Dat zijn films die je moeder wel aardig vindt.
Deze film is aardig, meer niet. Vanavond heb ik andere prioriteiten, dus ga hem ook niet kijken... Jammer dat ik Ryan dan niet zie, maar ala...
neo
nou ik heb toch maar een poging gewaagd en ik vond de film toch wel erg leuk.leuk acteerwerk van meg ryan en tom hanks en vaak erg grappig. jammer alleen dat de film na een uur even inzakt. 3.5 sterren
FisherKing
Weer ontzettend genoten van deze film .
mister blonde
heb deze film in de bus naar frankrijk gekeken. was de laatste keer dat ik met de bus ben geweest. films als ace venture, spy kids, nagesynchroniseerde the matrix (we zaten bij duitsers in de bus) en nog veel meer bagger. Enige lichtpuntje was rat race. Daar staat tegenover dat we ook naar you've got mail moesten kijken. Onwaarschijnlijk, misselijk makend, zoetsappig, ik heb echt zo'n hekel aan ryan, en hanks was ook heel slecht hierin.
Ik heb 90 min. gehoopt dat de bus in een ravijn zou rijden.
yosemite44
erg witty-e <a href="http://www.virtualurth.com/movies/youvegotmail.html">review</a>
yosemite44
ach ik vind dit wel een leuke film. misschien ook wel omdat new york er zo goed op staat. ik durf het bij-na niet te zeggen, maar nyc staat er ongeveer zo goed op als toen gordon willis 'manhattan' schoot. in een heel andere sfeer natuurlijk, maar de energie van de stad spat er wel af in de film. vooral de upper west side rond riverside park is prachtig in beeld gebracht en ook icoon zabars.
sn@ke
- 2077 berichten
Redelijk vermaak. Tom Hanks en Meg Ryan passen perfect in dit plaatje. De film is toch wel beter als de doorsnee romantische komedie en heeft wel een leuk verhaal.3*
Diesel
Matthew Fox: F-O-X
Kathleen Kelly: That is amazing - you can spell 'fox'? Can you spell 'dog'?
Matthew Fox: F-O-X
Frank Navasky: Joe Fox?
Joe Fox: F-O-X
-----------------------------
The Godfather answers all of life's questions. What to pack for a trip? "Leave the gun, take the cannolis."
-----------------------------
Knullige, grappige film met onvergetelijke quotes. Verder zijn Tom Hanks, Meg Ryan en Steve Zahn erg grappig.
3.0/5.0
Mimus
Film valt mee redelijk verhaal en wel een beetje zielige relatie dus geef ik het een 3 redelijke muziek.
damon
Leuke film, ideaal om tijdens de feetsdagen te bekijken 3*