• 9.377.434 stemmen

Met onder meer: Jim Carrey, Jennifer Aniston en Morgan Freeman

Releasedatum: 26 juni 2003

Plot Bruce Almighty

"In Bruce we trust?"

Bruce Nolan (Carrey) is een nieuwsverslaggever met ambitie, maar ziet de rest van de wereld zich hogerop werken terwijl hijzelf achterblijft in het middelmatige. Na wederom een dag vol tegenslagen verwijt Bruce God nalatigheid, omdat Hij nooit naar hem luistert. God hoort dit blijkbaar wel en geeft Bruce Zijn krachten onder het motto: kun jij het beter? Deze taak blijkt echter best lastig te zijn.

avatar van Benninf

Benninf

Minotrax schreef:

Wel een aardige film, niet echt bijzonder ofzo, en soms ook een beetje droge humor, maar voor de rest is er goed door te komen, 3,5 *

En dan geef je 3.5?

avatar van mister blonde

mister blonde

is dat zo raar? waar je je druk om maakt zeg... misschien moeten we allemaal eens ophouden met het letten op elkaars stemgedrag.

avatar van seth gecko

seth gecko

ik vond deze film heel amusant.

er zaten genoeg goeie grappen in en carrey's mimiek is weer schitterend over the top.

hij zet een symphatiek egotrippertje neer .

het tempo zit goed ineen alhoewel ik het slot minder sterk en melig vond.

toch een leuke film met een heerlijke carrey.

avatar van Benninf

Benninf

mister blonde schreef:

Misschien moeten we er juist meer op letten.

avatar van nathan_666

nathan_666

leuke komedie maar niet altijd even grappig.
de coolste scene was toen Bruce op een wolkenkrabber stond.I am Bruce Almighty.My will shal be done! _o_

de aap scene was ook wel nog leuk.

de eerste helft van de film bestaat uit humor en de laatste helft meer uit drama zou ik zeggen.

toch nog een leuke film met een (hoe verzin je het) erg grappige Carrey, een sexy Jennifer Aniston en een goddelijke acteur Morgan Freeman.

avatar van Cicero

Cicero

Had eerlijk gezegd veel meer verwacht, vooral nadat Carrey de plaats van ''God'' in mocht nemen. Die romance met Anniston was ook waardeloos, verpeste de hele film. (*2,5)

avatar van chiquita

chiquita

Ik ben het eens met Cicero. Dat hele gedoe met zijn vriendin (Aniston) stoorde mij zodanig, dat ik de film ** geef.

avatar van Nieke

Nieke

Ik denk niet dat ik een betere komedie ken dan deze, maar om commentaar te vermijden zal ik zodadelijk in de top 50 humor gaan kijken.

De film is geweldig, vooral de anchor-scène. Net op vt4 was een gelijkaardig stukje bij een anchor, écht gebeurt!

De bloopers maken het geheel alleen nog beter... Film hangt aan een zijden draadje maar Jim en de humor maken alles goed

avatar van Jensing

Jensing

Stoere film, kkeek m savonds laat en lachtte iedereen wakker. Dus jongens en meisjes, uitkijken, deze film zorgt voor geluidsoverlast.

4 sterren!

avatar van movjos

movjos

*3,5

avatar van De GeuS

De GeuS

Nieke schreef:

De film is geweldig, vooral de anchor-scène.

Bij dat stukje ben ik heel even gestopt met huilen....

avatar van malkovich

malkovich

Nieke schreef:

Doe dat! Wellicht steek je er wel iets van op! Deze zal vast niet in die toplijst staan.....

avatar van [Preketero]

[Preketero]

Mooie & hemelse film ! Alweer een grappige film met Jim Carrey :d ik vind 'm evengoed als the truman show & man on the moon

avatar van [Preketero]

[Preketero]

ik heb een vraagje, wat is een "spoiler"? :s

avatar van malkovich

malkovich

[Preketero] schreef:

ik heb een vraagje, wat is een "spoiler"? :s

Een stuk tekst die gedetailleerde inhoud van de film weergeeft. Dat willen mensen die de film nog willen kijken dus niet weten

avatar van jefke

jefke

dfhvc :d

avatar van jedymaster

jedymaster

Het idee alleen al dat je even God bent prachtig. Jim is goed gekozen als "eventjes God", en natuurlijk steelt Morgan de show als God himself

avatar van clairest

clairest

Hele leuke film. De moraal van het verhaal vind ik helemaal okee. Ik vind God fantastisch in deze film. Toppie! Vier sterren.

avatar van E V

E V

Over 't algemeen grappig. Leuk Jennifer Aniston is niet als Rachel te zien, dit doet ze ook uitstekend! Jim Carrey is in deze film een keertje leuker dan flauw.

avatar van Film Pegasus

Over heel de lijn wel een leuke film, maar met afwisselend goeie en mindere scenes. Hoort niet tot de top, maar een ontspannende avond lachen zit er wel in. Carrey heeft al beter gedaan. Toch 3 sterren.

avatar van _48_MX_

_48_MX_

Zeker wel een goede film

Erg veel lachen - en hele originele practical jokes enzovoorts.

Het nadeel is dat er op het laatst - waar Bruce nar het gebouw gaat waar hij goed ontmoette je een schaduw van een camera man ziet bovenop het gebouw.

Maar eigenlijk kunnen er geen movie mistaktes zijn in de film want hij is God en Hij kan dus alles.

avatar van Crack-Ho

Crack-Ho

Een van de beste (comedy) films van Jim Carrey tot op heden !

Geweldig concept ,
vooral de grappen met de mensen die bidden die allemaal ineens de loterij winnen..
en de boob-job van zijn vrouwtje Jeniffer Aniston

Alleen jammer dat er dan weer zo'n amerikaans "feelgood" einde aan wordt geplakt..

Maar zeker een aanrader , heb het eerste half uur echt last van mijn lachspieren gehad..daarna is de film iets minder maar zeker niet zonder grappen

That's the way the cookie crumbles !

avatar van Frantic01

Frantic01

zeer leuke film ik heb erg veel gelachen bij deze film ook een zeer goede rol neergezet door Morgan Freeman is trouwens ook een hele goede acteur in zijn gerne.

avatar van XfofaXX

XfofaXX

Dit is nu toch niet bepaald het genre van Morgan Freeman?

Een hele leuke film, met als lievelingsscene in het restaurant (de soep! de soep!!)

avatar van 007

Erg leuke ontspannende film. Jim carrey is zoals altijd weer erg grappig. ook jennifer anniston en morgan freeman doen het goed.

Het is een uiterst geschikt verhaal om een komedie rond te maken en dat is dan ook gelukt.

3 sterren.

avatar van *Sandra*

*Sandra*

Het allergrappigste is als hij zorgt dat die nieuwslezer heel raar gaat praten echt dubbel gelegen

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

Hele leuke film Jim Carrey is geweldig en jennifer aniston is ook de perfecte persoon om zijn vriendin te spelen, het leukste vond ik met die hond

***

avatar van Floris22

Floris22

Een goede film, alleen het stuk dat die nieuwslezer raar gaat praten is echt fantastisch! Daar heb ik echt dubbel om gelegen.

avatar van mikoz

mikoz

flauwe film .. af en toe wel grappig maar voor de rest niet echt leuk..

ben sowieso niet zo een carrey-fan

2,5

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

yosemite44 schreef:

tsja wie is dat niet al gaat het dit seiezoen ff wat minder...

SAN FRANCISCO GIANTS!!!(al moet ik wel bekennen dat Jeter ook een nick van me is...:P)

Dan over de film; leek me erg leuk na erg leuke stukjes te hebben gezien tijdens reclames op tv en in trailers bij Rat Race in cinema maar dat waren ook vooral dé leuke stukjes. De rest vond ik allemaal flink tegenvallen. Toch 3 sterren omdat het allemaal wel leuk en goed is uitgewerkt. Hoogtepunt van de film vind ik toch wel als hij z'n krachten laat werken met I've got the power als muziekje erbij. Echt genieten dat stukje als hij bijv. de rok van die vrouw omhoog laat waaien...:D