• 9.375.523 stemmen

Met onder meer: Amanda Bynes, Colin Firth en Kelly Preston

Releasedatum: 24 juli 2003

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot What a Girl Wants

"Trying to fit in. Born to stand out."

De tiener Daphne reist af van New York naar Engeland om op zoek te gaan naar haar vader. Hij weet niet dat hij een kind heeft met zijn Amerikaanse vriendin die hij ontmoette toen hij in Marokko werkte. Terwijl Daphne haar vader probeert te leren kennen moet ze zich aanpassen aan de voor haar nieuwe sociale regels waar ze mee te maken krijgt.

Daphne Reynolds

Clarissa Payne

Armistead Stuart

avatar van Mlis

Mlis

Erg voorspelbare film maar ach voor meiden is het niet erg. Ik kijk hem graag vooral met vriendinnen. Inderdaad net zoiets als die ander zoete films

avatar van Blaatje

Blaatje

Feel good movie!

avatar van Spetie

Waardeloze film, die zo standaard is als het maar zijn kan. Het verhaal is saai en alles is zo enorm voorspelbaar. Bynes zelf doet het nog redelijk, maar Firth speelt echt enorm slecht. Ook de zogenaamde grappen zie je van een kilometer af aan aangekomen, waardoor ze allemaal hun doel missen. Kan me voorstellen dat (jongere) meiden dit misschien wat vinden, maar ik vond het waardeloos allemaal.

1,0* voor de rol van Bynes

avatar van Chromeo

Chromeo

Rotzooi!!!

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Dit vind ik een mooie film, ookal is het niet echt origineel.

Maar 't is echt zo'n filmke om op 't gemakske op een zondagnamiddag te bekijken, wat romantiek, een beetje humor. Een goede mix!

Super leuke film !! En inderdaad vooral leuk om met vriendinnen te kijken.

avatar van R13

R13

echt een leuke film!

de meeste films waar Amanda Bynes in speelt zijn leuk!

maar zoals sommige al zeggen, voorspelbaar..

toch leuk!

avatar van undeviljur

undeviljur

idd echt een supper film!!

(love veel good movies)

avatar van ForeverYours

ForeverYours

Zooo'n mooie film .

avatar van Michaelpitt

Michaelpitt

Leuke film, maar natuurlijk wel erg standaard.

Amanda Bynes is een ontzettend goede actrice. Ze speelt zo lekker.. druk.

avatar van Tigerlily

Tigerlily

Leuke film, en ik ben helemaal niet zo'n feelgood-movie-lover leuk om met vriendinnen te kijken... Het verhaal is wel wat voorspelbaar.

avatar van Greeneyelady1

Greeneyelady1

R13 schreef:

echt een leuke film!

de meeste films waar Amanda Bynes in speelt zijn leuk!

maar zoals sommige al zeggen, voorspelbaar..

toch leuk!

Je hebt de film nog niet beoordeeld..

avatar van Loutjeeh

Loutjeeh

Dit is een lekkere chickflick.

Ik heb hier even de reacties gelezen en ben tot de conclusie gekomen dat alle meisjes hem hoog beoordelen en dat de rest hem weer laag beoordeeld.

Ik ben zelf een meisje en ook fan van chickflicks.

Ik geef hem toch een 2.5 omdat het acteerwerk behoorlijk slecht is en je alles al van ver af ziet aankomen.

avatar van Greeneyelady1

Greeneyelady1

Wat is een chickflick? Hahha..

avatar van Sjaako

Sjaako

Een bovengemiddeld leuke feelgood film. beetje onlogisch soms, maar Colin firth is altijd okee als stiff upper lip, en Bynes doet het gewoon goed alsonschuldig meiske.

avatar van m1701

m1701

Leuke gezellige film.

Verhaal is wel grappig en er zitten ook wel grappige stukjes in.

Het is natuurlijk wel een beetje een cliche verhaal maar ah

Leuk om een keer gezien te hebben

avatar van Loutjeeh

Loutjeeh

Greeneyelady1 schreef:

Wat is een chickflick? Hahha..

Een echte meisjes film.

avatar van Seifer

Seifer

Het is dat Amanda Bynes niet slecht acteert, anders had ik nooit de moeite genomen om de film af te kijken.

avatar van jamey

jamey

leuke feel-good movie ! mooi einde

lekker film als je onderuitgezakt wilt genieten

acteurwerk vond ik niet zo slecht hoor, ( als ik de andere reacties lees dan) geloofwaardig genoeg inelkgeval

avatar van Maaryee

Maaryee

Typische Amanda Bynes film. Ik vind ze heel leuk, zo ook deze ;D.

avatar van The Scorcher

The Scorcher

Dit is niet echt mijn genre en je kan natuurlijk bijna al vrijwel alles op voorhand voorspellen, maar het is toch wel een zeer leuke film.

avatar van lhasa

lhasa

tienerfilm, vond hem wel aardig, leuk voor de doelgroep

inderdaag een feel good movie, daar voldoet de film prima aan

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Zo'n jankfilm. Voor mij dan toch. Ik ging hem eert kijken om Colin Firth, hij is een van m'n favo-acteurs en de film heeft me niet teleurgesteld. Firth is zo klunzig in deze film echt zalig.

Deze moet je eens kijken als je es met je vriendinnen samenzit. Echt een meisjesfilm.

avatar van lucas.bergmans

lucas.bergmans

Afgrijselijk

avatar van 13woutie13

13woutie13

op zich een leuk verhaaltje, die amanda bynes is zon emotieloos meisje. Ze zet hier een heel saaie rol neer.

Colin firth is daarentegen wel goed bezig.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

een van me favoriete feel-good movies.. heerlijk

en wat een leuke dochter zou Amanda Bynes me toch zijn dan..

avatar van Marieke1990

Marieke1990

amanda bynes is altijd geweldig in films. daarom was deze film ook weer eens een succes.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Aardige komedie, met een leuke Colin Firth. Ik had de film laatst nog een stukje gezien op TV, maar volgens mij ook al eens eerder helemaal gezien. In ieder geval.. De Humor was wel leuk, niet speciaal, maar opzicht wel vermakelijk. Het verhaal is erg cliché en is vaak zo ontzettend voorspelbaar. Maar desondanks toch een aardige romcom.

avatar van AHWA

AHWA

Firth en Bynes doen het best aardig, en de film kent een aantal momenten die wel voor een glimlach zorgen. Gelukkig ging de film niet al te vaak de geijkte kant op en werd de nieuwe Engelse familie niet volledig voor schut gezet door een reeks ongelukjes.

Toch is de film heel erg voorspelbaar en dat was ook wel te verwachten. De muziek is bij vlagen aardig, maar toch iets te vaak te cheesy.

Ik heb me niet verveeld of zo, terwijl deze toch iets langer duurt dan de meeste van deze films, maar een herziening zit er voorlopig niet in, en het scenario was te zoetsappig voor een voldoende.

avatar van skipy05

skipy05

Goede film. Ik heb deze film al meermaals gezien en ik blijf hem goed vinden. Amanda Bynes speelde zeer goed. Het is wel een voorspelbare film.