Genre: Avontuur / Komedie
Met onder meer: Amanda Bynes, Colin Firth en Kelly Preston
Releasedatum: 24 juli 2003
Bekijk via Netflix
Plot What a Girl Wants
"Trying to fit in. Born to stand out."
De tiener Daphne reist af van New York naar Engeland om op zoek te gaan naar haar vader. Hij weet niet dat hij een kind heeft met zijn Amerikaanse vriendin die hij ontmoette toen hij in Marokko werkte. Terwijl Daphne haar vader probeert te leren kennen moet ze zich aanpassen aan de voor haar nieuwe sociale regels waar ze mee te maken krijgt.
Daphne Reynolds
Percy
Armistead Stuart
Schaaper.com
Ha die Jordy!
Leuke movie, niet echt speciaal. Net gezien hier in Anchorage, Alaska (11 april). Was hier een super-oude movie toen we erheen gingen.
Grappig hoe ze het verschil tussen Amerikanen en Britten zo duidelijk afschilderen; alsof de Amerikanen allemaal 'cool' zijn en de Britten allemaal 'stijf' en 'kak'.
Rob
Queto Yurlunyur
Het is een remake van een film uit '58 (niet dat ik '58 'super-oud' zou willen noemen, maar ik neem aan dat daarop gedoeld wordt).
Vyvre
Denk dat Dhr Schaaper.com bedoelt dat hij daar al een tijd in de bios draaide..
T®inity
Na het zien van de titel dacht ik aan een biografie over Christina met daarin "The Queen" zelf, maar helaas...
reulbat4
Maandag gezien in de sneak. Leuke, gewone feel-goodmovie. Het is soms wat voorspellend, maar dat mag de pret niet drukken. Er zitten een aantal leuke scenes in. De nieuwe actrice komt leuk over. 3,5 sterren
yiempie
Hi,
had deze film in vliegtuig gezien twee weken geleden. Maar idd een feel-good-movie, leuke film. Wel aan te raden, wel meer voor girls dan voor boys, denk ik.
lorelei
leuke film. Beetje errug sprookjesachtig. En natuurlijk het ene cliché na het andere. Maar dat hoort bij deze film. Ik vond Bynes alleen iets minder acteren eigenlijk.
Linda
Tja het was weer hetzelfde als al die andere romantische films: mager verhaal, matig acteerwerk, niet grappig en een veels te sappig einde. Maar gelukkig was het wel gezellig
. 2 sterren.
movie-freak
Heb hem gisteren in de bios gezien. Is echt hartstikke leuk als je een meisje van 12 bent, maar ben je de 15 gepasseerd laat deze film dan links liggen. Ikzelf vond het een kinderachtig filmpje en de grappen heb ik al honderden keren in andere films gezien. Maar voor kinderen is het gewoon een hele leuke film!
Agony
- 1985 berichten
movie-freak
Ja?! En?! Wat dan nog? Denk je dat ik daar me zit jongen! Ik geef gewoon me mening! En wat maakt mij het uit dat jou filmkeuze anders is dan de mijne. Daar zeur ik ook toch niet om? Zielig figuur! Niet iedereen hoeft de films leuk te vinden die jij leuk vind!
Pugsley
Moet ik 'm wel een beetje gelijk in geven ja, ieder z'n meug toch?
Leuk filmpje, 3*. Het feit dat Amanda Bynes er in speelt heeft er voor gezorgd dat deze film van mij een halve * meer krijgt.
Vyvre
En jij bent perfect ?
Vind het een beetje raar om iemand om zijn stemmen uit te gaan lachen. Helemaal op deze manier..niet echt stijlvol.
Dino10
Dit is eigenlijk een film waar je met je vriendin naar toe moet gaan. Het voordeel bij deze film is dat ie nog wel leuk is ook.
Alan Smithee
Leuk filmpje met alle standaardingredienten, maar wel op plezierige wijze uitgevoerd.
3 *
ThaNick
Bedoel je soms The Reluctant Debutante ?!
morpheus
Amanda Bynes speelde haar rol met veel sympathie in deze tienerfilm. De formule kennen we allemaal wel. en Wat A girl wants kopieert die heel degelijk.
**1/2
Inderdaad we hebben het allemaal al een keer gezien maar de film blijft wel sympathiek een kleine 7 dus 3.5 *
regina
een zeer mooie romantische film echt voor de meeste meiden ik zeg niet dat jongens er niets aan hebben maar als ik jullie was ik zou hem toch zien
een 4.5*
WB
...ik zeg niet dat jongens er niets aan hebben maar als ik jullie was ik zou hem toch zien
Nou, ik vond em nog niet eens zo gek! Ik had em kinderachtiger en vrouwelijker verwacht, maar viel reuze mee! Niet een film die ik zo op dvd zou kopen, maar goed genoeg om een keer te kijken...
3,25 sterren (6,5 dus
crazy_diamond
niet erg realistisch maar wel gewoon mooi voor een relaxed avondje film!
Anne_Girl
Geen slechte film. Leuk verhaal, maar absoluut geen top-film. Vorig jaar gezien in de bioscoop, is niet echt veel van blijven hangen.
Vera
Hele leuke film.
Grappig dat je haar ziet rondreizen door londen.
De allerbeste film is het niet nee, maar ik heb er zeker geen hekel aan
3 sterren!
loeseke
erg leuke, pakkende film, wel goed dat die leuke Olivier James meedoet, die is zo leuk
dope
- 20064 stemmen
Wat een draak! Het heeft me heeeel veel moeite gekost om deze af te kijken. Had het eigenlijk van tevoren kunnen weten. Gelukkig geleend en dus geen geld aan uitgegeven!
lesley
Haay ,
Ik had ff een hele dringende vraag:
Hoe heet het nummer tijdens de film van What a girl wants,
Het gaat om het nummer dat als Daphne weer terug is bij haar moeder en Ian en haar vader nog daar zitten in Engeland. Ik vind dit zo mooi nummer en ik kan er maar niet achter komen hoe die heet dus zou iemand me kunnen helpen?
Een lijst van de liedjes die in de film zitten ofzow?
-KuSsZ-
lady222
Hey,
Als antwoord op Lesley, dat nummer heet 'half life' en het is van Duncan Sheik.
En voor de lijst van alle liedjes van de film moet je naar https://www.musicexpress.com/bin/nph-search?part=354415&source=kelkonl .
-xxx-
rensow
Een leuke film voor een meiden-middag.. Ik heb hem zelf ook met vriendinnen gezien.. Alleen ik heb heb vraagje: hoe heten de 3 liedjes in de film What A Girl Wants op de bruiloft aan het begin van de film? Daphne verteld dat die bruiloft op haar 17e verjaardag is en de 3 liedjes worden gezongen door haar moeder. Vooral dat liedje van de vader-dochter-dans vind ik heel mooi. nou alvast bedankt..! KUSjahs rensow

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod