• 9.378.047 stemmen

Geregisseerd door: Craig Moss

Met onder meer: Danny Trejo, Charles S. Dutton en Patrick Fabian

• meJane Bekijk via meJane

Plot Bad Ass

"They messed with the wrong senior citizen."

De onderscheiden Vietnamveteraan Frank Vega (Danny Trejo) keert terug naar huis. Daar wordt er slechts op hem neergekeken. Hij heeft geen baan meer en ook zijn jeugdliefde keert hem de rug toe. Veertig jaar later beschermt hij een oudere zwarte man tegen een stel skinheads, wat hem tot een lokale held maakt.

Frank Vega

Father Miller

Klondike Washington

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Da's duidelijk - 'gebaseerd' op een gevecht tussen een dronken zwarte jongeman en een oudere racist, al beschermt de held hier een zwarte man tégen gewelddadige racisten.

avatar van The Beast

The Beast

I am a Motherfucker

Ik zou zeggen een aanrader om een keertje te zien, maar daar blijft het waarschijnlijk ook bij.
Een simpel verhaal, matige special effects, en wat acteurs/actrices betreft, Danny Trejo speelt goed vind ik, hij is ook gewoon een echte Bad Ass, heeft er de looks en de stem voor, maar de rest van de acteurs/actrices vond ik heel erg matig.
Ook een hoop momenten in de film die te makkelijk gingen, zoals hoe Frank de bus mee kreeg, ik bedoel dat die busschaufeur hem gaaf vind oke maar zn bus afstaan, ben je gek.
Ook hoe Frank vanalles vond bij de Crime Scene van zijn maat, en de politie die dingen over het hoofd heeft gezien.

Jammer, deze film had heel wat leuker en beter kunnen zijn.

avatar van Number23

Number23

Zeker geen hoogstaand filmpje, maar heb me stiekem af en toe best vermaakt. Danny Trejo is gewoon een leuke vent om een hele film naar te kijken. Beetje bij extreem lompe en aggressieve kneuzen het licht uit hun ogen slaan met slecht een paar rake klappen, ik teken ervoor. Jammer dat er om hem heen een handjevol oninteressante mensen verzameld zijn, alleen Dutton als Panther steekt er enigzins bovenuit. Ook personal favorite Ron Perlman voegt weinig toe. Maar niet teveel zeuren.

avatar van Betamax

Betamax

Super voorspelbaar en erg simpel.

Maar wel leuk om één keer te zien (en echt niet vaker).

avatar van krillz

krillz

Goed filmke, verstand op nul en kijken maar Danny Trejo speelt ongelofelijk goed zoals we van hem gewend zijn natuurlijk.

avatar van Littlewouter

Littlewouter

wie haalt het ook in z'n hoofd een ''Viral'' Video van Youtube te verfilmen xd

avatar van homerjay

homerjay

Vermakelijk maar niet veel meer dan dat. Doet me erg denken aan de actiefilms van de jaren 80. Dat maakte het allemaal net wat leuker om te kijken. Maar het verhaal is zo mager dan een voldoende weer teveel van het goed is.

avatar van Alonzo

Alonzo

Leuke film. Je moet er niet veel van verwachten maar tis een leuke film.

Ps. De film kan je op youtube full kijken met eng. Ondertiteling. Dat heb ik ook namelijk gedaan

In mijn vakantie

[quote="Alonzo"

Ps. De film kan je op youtube full kijken

Heb je evt ook een link om aan te klikken? Want op youtube

zelf kan ik hem niet vinden. Los vd trailer etc.

avatar van Jesper187

Jesper187

donnie B. schreef:

Heb je evt ook een link om aan te klikken? Want op youtube

zelf kan ik hem niet vinden. Los vd trailer etc.

YouTube - Bad Ass (2012) - (English subtitle) - (Full movie) _ [720p HD]

Thanx Jesper!

donnie B.

Prima filmpje. Ongetwijfeld met een klein budget gemaakt, maar Danny doet het prima hier!

avatar van jerry r

jerry r

in Het begin van deze slappe actiefilm was nog wel aardig maar naarmate de film vorderde werd hij steeds slechter.

en dan de bus scene van red heat uit 1988 slaat nergens op en dan op het laats in de tuin om te huilen

avatar van neovo

neovo

Wat een dikke zeverfilm! Niet kopen die handel!

avatar van Marteineke

Marteineke

Ik vond het toch een zeer vermakelijke film. Heb er met plezier naar gekeken. Geen hoogstandje, maar wel prettig om te kijken. Een 6 oftewel 3 sterren.

avatar van StevenMighty

StevenMighty

Een aardig filmpje dat inspeelt op de actualiteit door van het hoofdpersonage een held te maken na een Youtube filmpje dat een hit is op internet.

Nadat zijn beste vriend wordt vermoord word het personage een vigilante die in Bronson stijl de daders opjaagd en ze een lesje leert.

Dat zorgt voor best wat actie en geweld scenes.

De acteerprestaties zijn aan de matige kant, Danny Trejo blijft altijd meer een karakterkop dan een goed acteur, maar dat was niet echt hinderlijk in deze film.

Tot slot vergeet je na deze film ook nooit meer wat een 'flashdrive' is

avatar van Anjin

Anjin

Net gezien...

Regeringsmannen tegen 1 man jaja

Nee dan die actie van die grote man die bij hem binnen was..

Eerst kon die niks bij hem doen,en zo knikkert hij hem het raam uit..hahaha dikke nep..

Nee verder leuk verhaaltje,maar het acteren was 3 x k..

P.S. Hij was nog zijn boodschappentas vergeten,toen hij in huis naar binnen liep..

avatar van antilasergun

antilasergun

Ik snap de lage beoordeling niet,leuke film!

avatar van schram101

schram101

Trejo is prima gecast als Epic Beard Man maar krijgt jammer genoeg weinig ruimte om te schitteren. Begrijp me goed er is actie genoeg en ook de 'fucks' zijn in grote getalen aanwezig maar Bad Ass durft niet bad-ass genoeg te zijn om herinnerd te blijven worden. Daarnaast heeft Ron Perlman ook maar een idioot kleine rol want helaas geven de makers meer screentime aan Trejo's buurmeisje.

avatar van Machete23

Machete23

toffe actie film niks mis mee.

avatar van The Oceanic Six

Vreselijk slecht, maar ook erg vermakelijk!

Bad Ass is gewoon een behoorlijk slechte film, op bijna elk vlak. Het hoofdverhaal is wat gejat van films als Gran Torino, met ook hier een oude veteraan die het moeilijk heeft in de maatschappij en de buurt gaat beschermen. Alleen speelde topacteur Clint Eastwood in Gran Torino en moeten we het in Bad Ass met de non-acteur Danny Trejo doen. Maar...ik heb altijd wel een zwak gehad voor die man. Hij heeft een stoere kop en komt toch wel wat sympathiek over. Niet dat hij ook maar een beetje kan acteren, maar hij stoort niet. Wel vervelend dat hij in Bad Ass vrij veel dialoog heeft waarbij je meteen merkt dat hij buiten vechten en schieten geen talent heeft. In Machete vond ik hem beter op zijn plek.

Ondanks dat de film enorm clichématig, matig geacteerd en simpel is heb ik me dus wel vermaakt. Gelukkig duurt de film maar anderhalf uur, wat meer dan voldoende is. Scènes met de afvalverwerker in de keuken en de busachtervolging waren hoogtepuntjes. Dat hadden er alleen wel meer mogen zijn. Het romantische plotje met Joyful Drake (nooit van haar gehoord, wel een mooie dame) had van mij weggelaten mogen worden, maar dan had je helemaal geen verhaal gehad, haha.

Voor liefhebbers van een goedkoop actiefilmpje waar je geen hoge eisen aan stelt is dit best een klein aanradertje. Net een voldoende waard.

avatar van Sanderkeuh

Sanderkeuh

Viel me wel erg op dat er een scene (de busachtervolging) gekopieerd was uit de film Red Heat. Heb Red Heat begin deze maand nog gezien dus waarschijnlijk daardoor dat het me zo opviel, maar blijft wel bizar.

avatar van DiskjockeyEast

DiskjockeyEast

Tresjo is cult, maar wat een tegenvaller. Trage film.. Robert Rodriguez had deze moeten filmen onder het mom vanzo'n fake trailer.. net zoals Machete.... Nu is het echt niet goed uitgewerkt, de actie slaat nergens op... halverwege afgezet omdat ik mn ogen niet meer kon open houden... pff 1.5 ster.

avatar van sofripa

sofripa

Sad Ass

Kijk, van Trejo moet je gewoon houden. Met zijn zeldzaam lelijke kop en drugverleden heeft hij het toch maar even gemaakt. Alleen daarom is het kijken naar Bad Ass aardig. Temeer Trejo voor zijn doen waanzinnig veel tekst krijgt en screentime. Voor een 68-jarige knokt hij nog lekker door maar het is uiteraard te weinig om de film overeind te houden.

Dus is 2,5 ster voldoende bemeten, maar dat is in dit geval onbelangrijk. Want Danny speelt de hoofdrol en hem vergeef je alles.

avatar van mikey

mikey

Grappige underground film met leuke personages en verrassend goed acteerwerk, heeft wat teveel verhaal en dialoog. Trejo speelt de rol van zijn leven.

avatar van Spetie

Niet echt hoogstaand deze Bad Ass, maar ik heb me toch nog redelijk geamuseerd met deze onzin.

Je pakt van diverse films wat onderdelen, mixt het in een blender en Bad Ass is geboren. Gelukkig neemt men het verhaal zelf ook niet al te serieus, want op geloofwaardigheid scoort deze Bad Ass niet al te hoog. Danny Trejo is een beperkt acteur, maar heeft wel de perfecte karakteristieke kop, voor een rol als deze. De actie is weinig bijzonder en soms zelf ronduit slecht, maar de humor maakt veel goed. Hoe Trejo iedere keer weer zijn tegenstanders in elkaar weet te slaan, is soms echt lachwekkend om te zien. Hij, als 68-jarige gooit even een reus van 2.10m door het raam heen, hahaha.

Het verhaaltje is verder vrij simpel, maar leuk uitgewerkt. Dat Trejo een liefdesrelatie krijgt met zijn aantrekkelijke veel jongere buurvrouw, was ook best grappig. En zo zitten er nog wel meer zaken in, die dit matige actiefilmpje soms toch nog de moeite waard maken. Het is wel jammer dat Ron Perlman al met al nog geen 5 minuten van de gehele film vult. Een vrij overbodige rol ook, die ik helaas wel wat groter had willen zien.

Maar al met al viel het me nog mee, want ik had het veel slechter verwacht, dus mij hoor je verder niet klagen.

avatar van T-man

T-man

Voor de echte Trejo fan. De film is echt 3x niks maar het feit dat Danny Trejo meespeelt maakt het kijken waard. De film wordt naar het einde toe wel steeds simpeler. 2,5* voor Danny!

avatar van ¿?ImAmused?¿

¿?ImAmused?¿

simpel filmpje om waarschijnlijk de kas te spekken.

avatar van Joris-17

Joris-17

Leuk idee, slecht uitgevoerd. Acteerwerk was niet om aan te gluren en opbouw van het verhaal was zo voorspelbaar dat het zelfs saai werd om te blijven kijken. Hoofdrolspeler speelt een interessante karikatuur en de film begint dan ook redelijk. Naarmate de film vordert worden de vechtscenes slechter om over de rest nog maar te zwijgen. Einde is zo slecht dat het niet eens zoetsappig is.

Al met al een 2 voor het interessante onderwerp en Danny Trejo, die qua uiterlijk wel uitstekend geschikt is voor zijn rol.

avatar van Turbodevil

Turbodevil

Waarschijnlijk kijk ik anders naar deze film dan de rest hier want ik vind hem leuk en goed.

Als ik Danny Trejo zie moet ik al bad ass denken dus past heel goed in deze film.

Ik heb me prima vermaakt, slecht acteerwerk en simpel verhaal enz. heb allemaal niks van gemerkt. Ik heb gewoon met plezier naar een film gekeken.