• 9.374.065 stemmen

Geregisseerd door: Bruno Barreto

Met onder meer: Gwyneth Paltrow, Christina Applegate en Mark Ruffalo

Releasedatum: 12 juni 2003

Plot View from the Top

"Prepare for her arrival."

Donna is een vrouw die is opgegroeid in de provincie. Haar droom is om ooit een stewardess te worden. De weg erheen is echter niet makkelijk. Ze vraagt zich ook steeds meer af of ze haar droom moet laten gaan of dat ze alles op alles moet zetten om haar droom te verwezenlijken.

Donna Jensen

Co-Pilot Steve Bench

Tommy Boulay

avatar van otherfool

otherfool

Hersen- en humorloze film met een vervelende cast. Slechts Myers probeert er nog wat van te maken maar faalt: View from the Top is een ouderwetse BOMB.

0,5*.

avatar van Tommeh

Tommeh

Cliché na cliché, maar het werkte allemaal best redelijk. Het tempo zit er goed in en Gwyneth is op haar mooist in deze film. 2.5*

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Erg matige film. Slap vehaal, we hebben alles al tig keer gezien en op Mike Myers na word het nooit echt grappig. Paltrow ziet er erg mooi uit, maar weet niet echt te overtuigen, net als Applegate en Ruffalo. Myers was wat mij betreft dus het grootste pluspunt in deze film, dat oog 'this one'. Dat zijn de schaarse grappige momenten, maar deze film doet de naam romantische komedie in ieder geval geen eer aan.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Ben niet zo'n fan van Patrow, maar dit was echt slecht. Vreselijk slecht geacteerd en een slap verhaal.

avatar van Theunissen

Vond het best een leuke een leuke komedie / romantiek. In deze film werd ik tevens enigszins verliefd op Gwyneth Paltrow want ze zag er bloedmooi uit. Verder was de rol van Mike Myers natuurlijk hilarisch.

avatar van benthe

benthe

Wat een bagger film. Ik keek hem met mijn moeder en zusje en we hebben elkaar regelmatig aangekeken van: 'Wat is dit nu weer?' Cliché na cliché, die heerlijke jaren '90 muziek, geen humor? Naah, was niet echt iets voor ons.

avatar van rep_robert

Toch een stukje "jeugdsentiment" en die blijft bij de herziening van vandaag eigenlijk nog erg mee te vallen. De film heeft een sympathieke uitstraling, Paltrow en consorten zijn leuk bezig en de humor viel af en toe ook prima te pruimen. Myers heeft een leuke bijrol en ook Applegate speelt weer een heerlijk onnozele bitch.

Zodoende een halfje verhoging.

avatar van Queno

Queno

Topvermaak. Kruiselings carriereverloop van twee stewardesses en piekfijne humor.

avatar van IH88

IH88

“You put the wrong em-PHA-sis on the wrong syl-LA-ble.”

Redelijke romcom. Dat komt vooral door het gedreven en charismatische spel van Paltrow. Ze is uitstekend als sterke en ambitieuze, maar ook wat naïeve vrouw die stewardess wil worden en de wereld wil zien. De overige acteurs (vooral Applegate) zijn ook goed op dreef. Het script is wel erg matig, en het ontbeert de film aan humor, scherpte en iets van originaliteit. Zelfs het achterbakse gedrag van Applegate zie je van een kilometer ver aankomen. En dat einde slaat nergens op (opeens is ze een piloot?). Voor de rest is het een aardige wegkijker met prima acteerwerk.

avatar van K. V.

K. V.

Zonder grote verwachtingen deze film eens bekeken en het was wel een vermakelijke film. Toch een aantal keren moeten lachen en de cast was ook goed op dreef. Het verhaal verveelde niet en de film zat boordevol jaren 90 muziek.

De speelduur was ook goed, niet te lang en niet te kort.