• 9.370.316 stemmen

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: George Sherman

Met onder meer: Errol Flynn, Maureen O'Hara en Anthony Quinn

Plot Against All Flags

"He Ravished The Pirate Port Of Madagascar To Steal The Love Of Its Corsair Queen!"

Rond 1700 dringen Engelse zee-officieren de piratenvesting van Roc Brasiliano (Anthony Quinn) op Madagaskar binnen. Ze doen zich voor als deserteurs, maar in werkelijkheid willen ze de kanonnen onklaar maken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Brian Hawke

Jonathan Harris

Sir Cloudsley

avatar van Gompie84

Gompie84

Helaas heb ik er alleen een slechte kwaliteit bootleg-DVD van. Maar is een prachtige film met de vreselijk mooie Maureen O'Hara...

avatar van Richard1189

Richard1189

Ja Gompie84, wat een schoonheid. Er komt nog zelden een film met haar op TV, doodzonde. Tja en dan Errol Flynn, volgens mij de grootste degenvechter aller tijden.

avatar van stephan73

stephan73

Aardige swashbuckler, die helaas te voorspelbaar is en teveel leunt op het romantische subplot.

avatar van trebremmit

trebremmit

Mooie kleuren en decors maar dat was het dan ook wel. Simpel verhaaltje en vreselijk flauw acteerwerk.

avatar van Robertdeniro

Robertdeniro

Regenachtige avond film. Mooie felle Technicolor kleuren en een nietszeggend verhaaltje. Leuk om onderuitgezakt te kijken.