• 9.377.366 stemmen

Met onder meer: Emile Hirsch, Olivia Thirlby en Max Minghella

Releasedatum: 12 januari 2012

Plot The Darkest Hour

"Survive The Holidays"

Buitenaardse wezens zijn geland op aarde en hebben het complete elektriciteitsnet op de planeet platgelegd. Hierdoor is de mensheid niet in staat om zich te organiseren en terug te vechten. De buitenaardse wezens jagen systematisch op het ongeorganiseerde, hopeloze leger. Ondertussen probeert een kleine groep Amerikaanse toeristen in Moskou hun krachten te bundelen, in een poging de indringers te stoppen, voordat de volledige mensheid is uitgeroeid.

avatar van sofripa

sofripa

De trailert is heeeel smakelijk. En leuk dat Moskou nu eens aan de beurt is....Bier&chips !!

avatar van schram101

schram101

Niet echt mijn cup of tea dit.

avatar van eppo349

eppo349

Totaal onorigeel verhaal, maar ik vind het er helemaal nog niet zo slecht uit zien.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

zelfs in Moskou zijn het de Amerikanen die weer de mensheid proberen te redden

avatar van volusia

volusia

ziet er goed uit alleen hopen dat je het beste van de film al niet gezien hebt in de trailer

avatar van starbright boy

Twee stemmen verwijderd.

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Bottleneck schreef:
zelfs in Moskou zijn het de Amerikanen die weer de mensheid proberen te redden

Inderdaad. Wanneer worden Amerikanen dit moe, ik denk nooit.
De trailer ziet er aardig uit. Natuurlijk een hele goedkope manier om een dergelijk film te maken, de aliens zijn onzichtbaar!. De special effects die ik tot nu toe heb mogen zien zijn eenvoudig te maken in de meeste amateur-videobewerkers. Laten we inderdaad hopen dat de hoogtepunten niet weg zijn gegeven in de trailer (wat jammer genoeg vaak gebeurd) want dan zie ik het somber in.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Wat zijn die Amerikanen toch geweldig zeg. zelfs op vacantie gaan ze nog snel ff de wereld redden.

Laat ze maar eerst eens beginnen om in eigen land de rotzooi in de hand te houden.

avatar van Thorak

Thorak

deLeeuw schreef:
Dus als een film geen overweldigende SFx heeft of een impossant uitziend monster zie je het gelijk al somber in? Dat is wel knap bekrompen zeg!
Een onzichtbaar monster kan als het goed uitgewerkt is juist erg impossant zijn!

avatar van Madeliefje

Madeliefje

Verhaaltje lijkt flinterdun en zelfs wat lachwekkend, maar de trailer mag er best zijn en Emile Hirsch is natuurlijk altijd leuk. Maar eens proberen denk ik.

avatar van bjerik76

bjerik76

Als je het zo leest lijkt met meer op een komedie waarin alles mis gaat

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Tjemig, ziet er niet al te best uit dit.

SnakeDoc

Vind de genre aanduiding Science-Fiction behoorlijk missen als ik het plot zo lees!

jarno1975 (moderator series)

Er zit een knopje "corrigeren"

SnakeDoc

Ja maar IMDB benoemt ook Actie en Horror als de eerste 2 officiële genres, dus waarschijnlijk word ik daar ook naar verwezen

Maar als je het plot leest zou Science-Fiction niet geheel misplaatst zijn!

jarno1975 (moderator series)

Volgens hoef je niet perse de genre volgorde van imdb aan te houden. Die staan namelijk in willekeurige volgorde (alfabetisch).

jarno1975 schreef:

Oke, Oke, ...... Je hebt me zo ver!

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Zag net de lachwekkend slechte trailer voor de voorstelling van Tower Heist. Op zich is het gaaf om een ramp te hebben in Moskou, maar om nou onzichtbare aliens te gebruiken als excuus...?!

avatar van The Oceanic Six

Nieuwe trailer en featurette The Darkest Hour - Video op FilmTotaal

Wat een totaal ongepaste muziek bij die 1e trailer zeg. Maar daarbuiten, wel aardige beelden en het klinkt allemaal wel interessant. Ben alleen benieuwd of dit een A-titel wordt of een wat goedkope B-titel, waar we er al zoveel van hebben. Toch jammer dat er maar heel erg weinig echt geslaagde alien invasiefilms zijn na Independance Day.

avatar van Thorak

Thorak

jarno1975 schreef:

Alfabetisch is níet willekeurig...

avatar van rep_robert

Lijkt me interessant de film...maar helaas verraad de trailer weer veel te veel. Spoiler alerts

avatar van maurice32

maurice32

Saaie film . 2 sterren is al teveel .

avatar van Jimske

Jimske

Lijkt me weer een dikke pruts film

avatar van MerLiNiuM

MerLiNiuM

Deze film kan nog wel eens een verrassing worden net als de film skyline in dit zelfde gerne en bepaalde gelijkenissen. Ben zeer nieuwsgierig naar deze film en ga hem ook zeker kijken.

avatar van Phoenix03

Phoenix03

Gisteren gezien in België; aardige film maar cliché einde