• 9.373.477 stemmen

The Fluffer (2001)

Geregisseerd door: Richard Glatzer en Wash Westmoreland

Met onder meer: Scott Gurney, Michael Cunio en Roxanne Day

Plot The Fluffer

"Watch what you wish for."

Sean heeft een film bij de videotheek gehuurd. In plaats van Citizen Kane, heeft de medewerkster van de videotheek per ongeluk de homo-seksfilm Citizen Cum aan Sean meegegeven. Zodoende raakt hij in de ban van pornoacteur Johnny Rebel. Hij weet zich uiteindelijk binnen te werken in de productiemaatschappij die de films met Johnny maakt. De heteroseksuele Johnny weet de interesse van Sean in hem al gauw in zijn voordeel te gebruiken.

Mikey Racini (aka Johnny Rebel)

Sean McGinnis

Julie Desponsio (aka Babylon)

Tony Brooks

Young Sean

Alan Dieser

Hector Flores

Niet mijn film vermoed ik

avatar van titan

titan

Hij is ook leuk voor hetero's hoor!

avatar van chica

chica

hee

weet iemand waar je deze film kan huren?

avatar van gauke

gauke

In het begin was ik niet bijster enthousiast, maar na een tijdje ontspint zich een en levendig, onderhoudend, soms grappig en ook deprimerend verhaal met een interessant kijkje in de wereld van de porno-industrie. De cast doet uitstekend werk.

avatar van Leviwosc

Leviwosc

Deze ga ik maar eens kijken binnenkort.

avatar van Leviwosc

Leviwosc

De film is kort! Net iets meer dan anderhalf uur. Het verhaal is eigenlijk vrij depressief.

De biseksuele Sean wordt verliefd op een heteroseksuele porno-acteur die homoporno maakt. Hij gaat werken bij het bedrijfje waar de acteur werkt als cameraman maar naast het filmwerk doet hij nog allerhande klusjes; zoals: opruimen en archiveren maar ook de mannelijke acteurs bijstaan wanneer ze geen erectie kunnen kweken. Sean zou graag meer willen doen met deze acteur genaamd Johnny Rebel, maar Johnny heeft problemen en zit met zichzelf in de knoei en iedereen die te dicht bij hem in de buurt komt, wordt in zijn problematiek meegezogen. Uiteraard komt er niks dan frustratie voort uit die liefde.

De afwikkeling van het verhaal valt me tegen, de acteerprestaties waren goed. De film is helaas een beetje deprimerend. Daarom geef ik deze film 3 sterren.

avatar van Querelle

Querelle

Laat je niet wegjagen door de synopsis. Prima drama dat raakvlakken vertoond met Mysterious Skin en Boogie Nights.

avatar van AnyaH

AnyaH

Best een aardige dramafilm. Omdat Sean per ongeluk een verkeerde band uit de videotheek meekrijgt, raakt hij geïnteresseerd in Johnny Rebel, een gay for pay in de porno-industrie. Daarna gaat hij contact zoeken met Johnny door als cameraman te solliciteren bij de studio waar deze films gemaakt worden. Naast het leven in de studio, krijg je ook een kijkje in het gecompliceerde privéleven van Johnny. De film is inderdaad ook voor hetero's leuk om te kijken. Einde van de film blijkt Sean naïef en te goed van vertrouwen, wat uiteraard droevige gevolgen heeft.......

.....