Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Drew Barrymore, David Arquette en Molly Shannon
Releasedatum: 5 augustus 1999
Plot Never Been Kissed
"A Comedy With Class."
Josie Geller, 25 jaar, is journaliste bij de Chicago Sun-Times. De eigenaar van de krant wil dat zij een undercover-verhaal gaat schrijven over de high-school jeugd van tegenwoordig. Josie accepteert de opdracht en valt al snel terug in haar eigen gewoonten tijdens haar schooltijd: ze had geen vrienden en werd constant vernederd. Als Josie verliefd wordt op een leraar komt ze voor een groot dilemma te staan.
Josie Geller
Cynthia
Miss Haskell
Rigfort
Jordy
Het is erg ongeloofwaardig dat Barrymore een verlegen onpopulair meisje speelt, en al helemaal dat zij als 25-jarige zogenaamd geloofwaardig overkomt als 16-jarige. Echt vervelend is de film niet, hij kijkt wel lekker weg, maar ik kom niet hoger dan 2 sterren.
tom
don carlos met knock knock kan dat et liedje zijn dat ze in die bar spelen?
petey
- 1901 berichten
Volgens zou elke man met werkende hormonen zijn linkerarm geven om met haar te mogen rollebollen, dus inderdaad ongeloofwaardig dat ze een verlegen meisje is.
unholylove
een hele mooie film met mooi geacteerde scene's en zeker door drew barrymore waar ik zowiezo al geen fan van ben...
dan nog een zeer mooi opgebouwd moment op het honkbalveld als laatste je moet wel met haar meeleven een 4.0
Mik
?? Waar ik sowieso al Geen fan van ben?.. Wel toch juist .. lijkt mij
unholylove
neej
ben ik geen fan van
die film heb ik gewoon es opgezet en vond het mooie film
maar verder vind ik totaal nix aan drew
narva77 (crew films)
Wat cliche allemaal zeg. Zelfs in het 'Highschool-genre' niet een van de betere. John C. Reilly en vooral David Arquette redden de boel nog een beetje, maar bovenal flauw, vooral richting einde.
Wel een leuke quote, tijdens de Prom: "Wow, that was just like "Carrie"! I thought she was gonna kill us all."
Padd0
Wat een ontzettende flutfilm zeg. Het eerste uur van de film heb ik met pijn en veeeeeeel moeite uitgezeten.
De film is een groot cliche. Daarbovenop vind ik drew barrymore totaal niet bij deze rol passen.
Volgens mij zag ik tijdens het schoolbal op het laatst ook nog 2 mensen verkleed als de journalist en de doctor uit fear and loathing met een zwaan van ijs kloten. Ik hoop dat ik me dit niet inverbeeld heb, zo niet dan was dat de enige scene uit de film die het kijken waard was.
Een draak van een film die ik dan ook iedereen afraad. Vandaar mijn 1*.
lily-rose
geinige film voor als je met je vriendinnen in een melige bui bent. niet echt boeiend of serieus ofzo, maar dat was denk ik ook niet de bedoeling. met deze film heb je gewoon veel fun.
DieGo
Ik was niet met mijn vriendinnen en ik was niet melig toen ik deze film keek maar ik vond hem toch best geinig.
Paar grappige momenten in de film waarbij ik toch echt even hardop moest lachen. Daar tegenover stond dat ik me nogal ergerde aan het 'het is niet belangrijk om populair te zijn als je maar jezelf bent' moraal in de film en het oh-zo overduidelijke happy end wat je de hele film aan ziet komen.
Drew Barrymore speelt best aardig in dit highschool verhaaltje wat al met al best vermakelijk is.
darkcity
Heel erg matige komedie, maar er wordt wel leuk gespeeld en er zitten wel een paar leuke momenten in. 2.5 ster
wackyboy
Ben ook geen fan van Drew Barrymore. Ik vind haar vaak irritant en ook niet echt knap. Toch; ik geef toe, ik heb een paar keer hardop gelachten. Vooral het moment na het eten van de spacecake vond ik erg grappig. Drew Barrymore zet in ieder geval een erg goeie "dorc" neer. In het eerste gedeelte van de film, als ze optrekt met het groepje nerds, ziet ze er verschrikkelijk uit en heeft ze ook een erg raar loopje. Goed gedaan. Verder is het een totaal overbodige film, met cliche moraal (cliche's zijn vaak waar, maar je hoeft ze niet altijd voorgekauwd te krijgen, vooral niet in een film met Drew Barrymore). Alleen het eerste "dorc-gedeelte" kijken dus.
Vera
Ondanks het feit dat er al duizenden van dit soort films bestaan...heeft het toch wel iets leuks
Drew Barrymore speelt erg leuk en voor een avondje is het opzich ook nog wel leuk..misschien daarna niet voor herhaling vatbaar maar je moet deze film toch een keer gezien hebben!!
3.5 sterren!
The Goss
Weinig boeiende film met een matige Barrymore. Ook ik ben absoluut geen fan van haar, maar als de film te pruimen is kan ik daar goed overheen stappen, maar in deze film dus echt niet. En het einde zie je dus echt al op kilometers aankomen. Tja.
Waarom zou je deze film gezien móeten hebben?? Het is één van de films in de vele dozijnen.
Jezz
Heej allemaal,
waarom zo negatief!?
ik vond het een superwijze film!! natuurlijk bestaan er nog veel meer van dit soort, maar dat heb je met ALLE films!!!
ik vond het echt een lachwekkende film. Jongens vinden dit sowieso niet leuk denk ik. Maar ik von em helemaal coowl!
4,5 sterre!
frodette
Ja hilarische film !!!!!!! drew barrymore is een goeie actrice
deze film verdient een 4
frodette
mooie film hele mooie zelf
deze film is volgende week vrijdag op Kanaal 2 te zien
Angrod_Pallanén
Echt een van de leukste romantische komedies ever. Drew speelt zo goed (is het wel acteren?) en is echt aandoenlijk als super-nerd. En dat zij en David Geller heten terwijl David's vrouw Courtney in Friends ook een Geller speelt is wel een leuke toevalligheidje:)
SuperSideSwipe
Een van de meest ontroerendste Romantiche komedies die ik heb gezien. Vooral dat einde is erg ontroerend, je leeft helemaal met Josie Geller mee.
Ook David Arquette is zeer goed als nep hippe student.
Topper in het genre!
4,0
soom
Die scene op het laatst: Tranentrekkend!! ZO mooi, ik vond dat einde het beste van de hele film! Drew Barrymore heeft goede chemistry!
JonathanTucker
Gewoon een ontzettend leuke highschool film, romantiek, humor, liefde.
Kortom een gezellige film, zeker op regenachtige dagen als vandaag.
Eny
Muah... redelijke film, maar niet heel bijzonder. Je moet er niet te veel bij nadenken.
Humor, dat wel, maar het is niet mijn type films. De leukste scene: toen ze (de eerste keer dat ze op school zat) opgehaald moest worden voor dat ene feest.
Was ze helemaal onder de lippenstift en helemaal blij. Kwam die jongen haar "ophalen" dacht ze, maar kreeg ik geloof en ei tegen haar hoofd!
Geweldig!
3 sterretjes
jurriaan15
Ik heb echt helemaal Niks met Drew Barrymore,
maar toen ik deze film zag moest ik soms wel erg hard lachen hehe..
toch maar 3 sterren
Ziggy007
Stiekem toch wel leuk, afgezien van dat eind natuurlijk.
(maargoed, dat zie je ook wel aankomen dacht ik zo)
Turkeyloverz
Leuke, maar voorspelbare film met een irritante Barrymore en een leuke David Arquette.
mikoz
Beetje zwijmelfilm , zeker niet slecht , maar het heeft niks waardoor het een bovengemmidelde film zou zijn.
Barrymore is ok , film is verder erg cliche maar dat was al duidelijk natuurlijk.
vandaar een 2.5*
Woutjinho
2e keer dat k m zag, erger dan de 1e keer toen ik hem zag. Komt zeker omdat ik nu zelf 16 ben. ongeloofwaardig en niet grappig vond ik het. en die "grappige" momenten, was te verwachten.
Purmerend
Helemaal geen straf om 107 minuten naar Drew Barrymore te moeten kijken. Gewoon verstand op nul en dan vliegt de film voorbij.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

August Rush