• 9.377.427 stemmen

Geregisseerd door: Fred Schepisi

Met onder meer: Tom Selleck, Ken Takakura en Aya Takanashi

Gesproken taal: Engels en Japans

Plot Mr. Baseball

"He's the biggest thing to hit Japan since Godzilla!"

De afgezakte ster-honkballer Jack Eliott wordt verkocht aan een Japans team, de Chiunichi Dragons. Jack heeft grote twijfels over zijn nieuwe 'carrière', en aangekomen in Japan heeft hij vooral kritiek op de wijze waarop honkbal daar beleefd wordt. Na een moeilijke start, met problemen met de clubleiding, begint Jack zich meer aan te passen en wordt bovendien verliefd op zijn lerares Japans. Jack blijkt het team meerwaarde te geven door de Amerikaanse benadering van honkbal en hij leert van hen waarden en normen.

Jack Elliot

Hiroshi Kurosawa

Tomohiko Ohmie

avatar van roda

roda

hartstikke leuke honkbal film.

je hoeft geen fan van honkbal te zijn om deze film te kunnen waarderen.5 sterren

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Vond dit een hele leuke film. Ik ben altijd dol op sport films, eigenlijk een van mijn favoriete genres.

Heb Selleck ook altijd een aardige acteur geworden, en dat bewijst hij maar weer in deze film.

Leuk om te zien hoe zo een pure Amerikaan zich in Japan staande moet zien te houden.

Zeker een aanrader.

4,0

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Een matig film met een paar betere momenten maar niets sprong er echt uit. Als je niets te doen hebt, een ok film om te kijken

2,5 sterren

avatar van jerry r

jerry r

een sympathieke en leuke rol van tom Selleck .

best een aardige film.

avatar van missl

missl

Best grappig, een Amerikaan die het allemaal beter weet gaat naar Japan. Voorspelbaar maar dat is ook niet anders te verwachten bij zoiets dergelijks.

avatar van Foose

Foose

Leuke film, best wel origineel.. eens de omgekeerde wereld. Selleck is zoals altijd goed, echt wel één van mijn favoriete acteurs. Maar desondanks toch een vrij doorsnee film, aan één kijkbeurt heb ik genoeg.