Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: Kimble Rendall
Met onder meer: Xavier Samuel, Phoebe Tonkin en Julian McMahon
Releasedatum: 20 september 2012
Plot Bait
"A Tsunami Just Flipped The Foodchain."
In een slaperig kustresort wordt het winkelend publiek geterroriseerd door een dwaze crimineel in een plaatselijke supermarkt. Dan gebeurt het ondenkbare. Een enorme tsunami treft het stadje. Gevangen in een overstroomde supermarkt met een gewapende maniak en het gevaar om te verdrinken, ontdekken ze dat ze niet alleen zijn. De tsunami heeft enkele ongewenste gasten uit de zee meegebracht. Als het water stijgt moeten ze niet alleen proberen te ontsnappen aan de verdrinkingsdood maar ook aan een bloeddorstige negen meter lange witte haai.
Redelijk.
Shark films zijn niet meteen mijn favoriete horrorvoer, maar het moet gezegd dat de locatie hier voor een aardige twist zorgt. Uiteindelijk komt het wel weer op hetzelfde neer (wat mensen die gestrand zitten op een paar eilandjes met een haai in de buurt).
Visueel nog wel oké. Buiten de wat belachelijke effecten ziet de film er best oké uit. Gelukkig niet in 3D gezien (en jammer genoeg valt maar al te vaak op waar de 3D effecten zaten). Acteurs zijn tweederangs, maar dat maakt uiteindelijk niet al te veel uit.
Gelukkig is de film kort genoeg, zo wordt het niet echt saai en blijft het een vlot wegkijkertje. Zeker niet geweldig, maar het horrorgenre heeft ergere wrakken voortgebracht.
Macmanus
Slappe hap
Alweer zo een haaienfilm die in 3d is en de bioscoop haalt. Nog net een tikkeltje erger dan die andere haaienfilm Shark Night. Maar uiteindelijk zelfde treurige league. Waar de trailer me nog wel oke leek en het idee van mensen die vast zitten na de Tsunami me wel aardig leek. Blijkt het weinig soeps. De effecten zijn Sci-fi channel slecht. Qua camerawerk en montage is het nog net niet dat niveau. Maar iets goeds kon ik er niet in ontdekken. Verhaaltje gaat nergens over wanneer de makers dat wel lijken te proberen. Ze lijken totaal geen greintje zelfrelativering te hebben. De serieusheid is schrijnend voor zo een treurig scenario. Zelfs bij de letterlijke quote uit Jaws vroeg ik me af of het ode of plagiaat betrof. Hoop toch wel het eerste.
Grootste vraag blijft toch waarom dit in de bioscoop gaat draaien? Dat Onderhond het nog redelijk vindt is tot daaraantoe, maar de programmeurs van Pathe kan dit toch niet echt potentie vinden hebben?
1 ster.
FillumGek
Viel me niet tegen, iets wat ik vooraf eigenlijk ook al een beetje had verwacht. Nu zijn films over killer animals toch al een guilty pleasure, een Asylum film hoeft voor mij echt niet. Alle soortgelijke films die ook maar een beetje het dramatische niveau van Asylum ontstijgen willen mij nog wel eens vermaken. Zo ook Bait.
Rendall gaat met Bait voor een wat realistischere insteek dan veel van zijn soortgenoten. De haaien kunnen niet over het land lopen en vallen geen vliegtuigen aan. In plaats daarvan wordt een kustplaatsje verrast door een tsunami waardoor ook de haaien landinwaarts komen drijven. Geheel toevallig vindt er net een overval plaats wanneer de supermarkt onderstroomt. Heeft geen meerwaarde, behalve dat er nu een duidelijke scheidslijn is tussen goede en slechte survivors, zodat de onderlinge spanningen weer op kunnen lopen.
Dat 'realistische' moet echter met een korrel zout genomen worden verder. Er zitten een paar scenes in waar ik toch echt mijn vraagtekens bij heb. In een paar minuten een harnas maken bijvoorbeeld, en auto's die niet onder water lopen. Dat zijn slechts enkele voorbeelden en dan heb ik het over de top einde nog buiten beschouwing gelaten.
Dan de haai, het cruciale punt voor de meeste om de film te gaan bekijken of niet. Bij het allereerste shot van de haai zullen de meeste de zaal uitlopen in elk geval, of op z'n minst van hun stoel vallen. Het is namelijk vaak zo dat zo'n computerhaai er van een afstandje zeer behoorlijk uitziet -dat zijn ook de spannendste scenes - maar wanneer zo'n ding aanvalt kun je hem maar beter zoveel mogelijk uit beeld houden en de boel aan de verbeelding overlaten. Er zitten echt zeer lelijke shots tussen, maar zoals gezegd ook wat geslaagde - of beter gezegd - ze zijn niet allemaal lelijk. De setting is dan weer behoorlijk goed gedaan met de verwoeste supermarkt en parkeergarage. Bait is verder ook best bloederig. Vanzelfsprekend kleurt het water regelmatig rood, maar ook een haaienbek vol ingewanden en diverse zwaar verminkte lijken krijgen aandacht. Is die ruim twintig miljoen dollar toch ergens naar toe gegaan.
De acteurs zijn niveautje B maar dat is niet erg. Sommigen doen echter wel hun best zoals Vinson, die trouwens vies dun is. Zeer goed te zien in de beginscene op het strand waardoor je zeker weet dat dit geen tweede Piranha 3D(D) is geworden waar je soms ogen te kort komt. Speelduur is verder ook fijn en moet zeker niet langer duren. De film is niet bioscoopwaardig, maar als je een avondje thuis niks te doen hebt kun je deze gerust een kans geven, zeker als fan van killer animals.
Aangename verrassing uit Down Under de film is een grote rollercoaster en bevat alles , drama, misdaad , liefde en spanning en kijkt heerlijk weg inderdaad verstand op nul en laat het maar gebeuren.
Het grootste minpunt is de erg matige CGI was daar meer aandacht aan besteed dan had deze film voor de fans van dit genre uit kunnen groeien tot een klassieker.
Al met al erg vermaakt bij deze prent en dat is ook veel waard.
Kleine opmerking het zijn geen Tijgerhaaien maar de Witte haai.
Bait werkt eigenlijk prima en weet het originele uitgangspunt bij vlagen ook goed te benutten. Last van de matige CGI had ik niet. Sterker nog, ik vond bijvoorbeeld de haaien er niet eens slecht uit zien. Enkel wat tsunami beelden in het begin waren twijfelachtig, maar dat was amper een storende factor. Je moet er ook rekening houden dat de film niet met een Hollywood budget werkt.
De film heeft verder wat humor, vooral het kibbelende stelletje in de kelder heeft de lachers op de hand.
Minpunten zijn die redneck (waanzinnig slechte acteur) en de poging tot diepgang, die niet eens humoristisch bedoeld is. Af en toe krijg je onzinnige dialogen voorgeschoteld die amper het niveau van een slechte soap ontstijgen en dat ook nog eens bij bordkartonnen personages. Onnodig en jammer dat ze zo iets erin gooien.
Redelijk vissenvoer from Down Under.
Halcyon
Ontzettend vermakelijke pulp met als enige minpunt de schabouwelijke CGI. Maar voor de rest voldoet Bait prima aan de vereisten. Het uitgangspunt is trouwens betrekkelijk goed gevonden en levert, behalve de dreiging van de haaien, een claustrofobische dimensie op. Een scène waarin de haaienvin opdoemt tussen de winkelrekken, terwijl er allerlei koopwaren ronddobberen, is conceptueel gewoon enorm goed gevonden. En het feit dat in de supermarkt alles voor handen is om die rotbeesten uit te schakelen legitimeert zogenaamd domme acties van mensen die zwemmend op onderzoek uitgaan. Zoals die kerel die helemaal in een winkelkarretje geplooid zit... Hulde ook aan het domme blondje met de Gucci-schoenen voor haar hilarische rol. Meer graag.
Gewoonweg slecht.
Bait leek me wel aardig omdat het beschreven werd als een sterke B-film met de nodige pulp en humor. Nouja, ik heb de humor ieder geval niet kunnen ontdekken. Ja, een bloedirritante chick met een vervelende kop die bij een tsunami en een haaienaanval zit te zeiken over nep Gucci schoenen en haar hondje
Pleur eens snel op met dit soort infantiele humor. Dat was echt beschamend slecht.
Buiten dat was de film ook regelmatig veel te serieus van toon met allerlei mensen met schuldgevoelens en verdriet. Hou op, dat boeit me echt niks. Ik wil moordende haaien en humor. Denk eens aan Piranha 3D (de eerste van de 2, niet 3DD dus) dat echt een heerlijke mix had tussen gore, geslaagde humor en lekkere meiden. Bait heeft eigenlijk niks. Je ziet eigenlijk nauwelijks wat qua geweld en dan wordt het toch al snel saai. Sowieso krabbelt de film zich een beetje langzaam voort. Die vreselijke saaie intro van een klein half uur hadden ze moeten inkorten tot 5 minuten. Had je niks aan.
Qua effecten valt de film me overigens best mee. Uiteraard zie je dat de film geen 200 miljoen aan budget had, maar de tsunami en de haai werden best aardig getoond. Ik heb me daar ieder geval niet aan gestoord. Ik wil Bait ook weer geen complete troep noemen. Voor een keertje was de film best te kijken en sommige momenten waren nog wel aardig gedaan. Jammer dat het alleen nooit echt spanning, grappig of goor werd. Vlees noch vis dus.
Insignificance
Digitale haaienhorror in een ondergelopen supermarkt. Het houdt niet over qua effecten (geen 3D hier) maar met een overdreven toontje valt er nog wel wat halen in zo'n setting. Lekker groteske opening in ieder geval, de tsunami kan er mee door en Aja's Piranha schiet te binnen wanneer er een propeller in een voorhoofd landt. Het kibbelende stelletje is zowaar aan de grappige kant. Het ventje althans.
Zo heeft het de flair om dit over de streep te trekken, maar die voorsprong slinkt onderweg een beetje. Om de haai een paar keer frontaal voor de camera te laten verschijnen is al geen geweldig idee, maar het grootste probleem is dat het na verloop van tijd een herhaling van in en uit het water-zetten wordt, onderbroken door wat dramatisch geneuzel en de bloedirritante Kirby. Verder best vermakelijke onzin.
Hoewel het allemaal niet hoogstaand was, is deze film me beter bevallen dan ik verwacht had. De eerste 25 minuten zijn tenenkromend slecht maar daarna komt de film in snelvaart op gang en wordt het nog best een aardige en heel soms ook spannende thriller (hoewel het allemaal wel redelijk voorspelbaar was). Het verhaal is leuk gevonden en ook met de uitvoering zat het wel snor. Visueel was het ook niet onaardig en ook de haaien mochten er wezen. 3D (ik heb het wel op een TV gezien) voegde wel niet veel toe en zag er ook soms behoorlijk plat uit (is natuurlijk naderhand toegevoegd), maar nog altijd beter dan zonder 3D. De cast (alleen Julian McMahon kon ik) is niet geweldig maar ze konden er net mee door, de dialogen onderling waren soms wel van een behoorlijk achterlijk niveau (zeker dat stel in de auto). Deze film is zeker niet te vergelijken met een haaienfilm als "Jaws" maar wel beter dan de recente 3D haaienfilm "Shark Night 3D".
En ik dacht dat Shark Night van vorig jaar slecht was... Dit prul doet er nog een schepje bovenop, met zo mogelijk nog slechtere special effects en een volstrekt oninteressant en vergezocht verhaaltje. De setting, een door een tsunami ondergelopen supermarkt, is best leuk bedacht, maar dit resulteert helaas niet in een onderhoudende film. De bordkartonnen personages zorgen slechts voor schouderophalen wanneer ze worden opgevreten en tja, die 'special effects'... hoe minder woorden ik daar vuil aan maak, hoe beter. Ik zet Jaws nog maar een keertje op.
John Lee Hooker
Dieven in een supermarkt en vloedgolven op een grote stad zorgen vaak automatisch voor veel opschudding en kappote bakjes pudding. Deze twee worden samengevoegd en het uitgangspunt is dan ook prima maar de manier waarop Kimble Rendall zijn groepje slachtoffers laat sneuvelen en overleven is lachwekkend slecht.
Vrijwel alle wendingen en ideeën zijn achterhaald en gekopiërd. Er drijven geregeld lichaamsdelen door het beeld, er wordt weer ruzie gemaakt op de meest vreemde momenten, tijdens het samenwerken worden er gevoelens en emoties naar boven gehaald, de Aziaat is bang en naïef, er zit een ontspoorde gek tussen die gaat dreigen en diegene die onder water de belangrijke klus moet opknappen offert zichzelf op. Tussendoor kijken vrijwel alle figuren hopeloos om hun heen terwijl ze nog niet eens fatsoenlijk naar een uitgang hebben gezocht. Daarbij leek de hond meer op een kat en was het stelletje in hun auto heerlijk aan het genieten van dit aquarium-uitstapje.
Het is vaker en beter gedaan. Ik heb een aantal keren kunnen glimlachen maar uitgaande van het genre is deze Bait teleurstellend.
Waackx
Belabberde CGI, bedroevend slecht acteerwerk met personages die de hele film achtelijke vragen stellen en zo voorspelbaar als het maar kan.
Ik kan me nauwelijks voorstellen dat ik dit jaar, een nog slechtere film als deze zal bekijken.
Want als het mogelijk was had ik deze film een 0,0 gegeven.
Ik ben voorlopig klaar met Australische horrorfilms.
roeman
Tja, nu kan ik wel een hele verhandeling gaan schrijven van 1 A4 over deze film, maar ik ga mij de moeite besparen. Dezelfde moeite die ze zich hebben bespaard met deze film.
De haaien waren zo slecht dat ik bijna dacht dat ze Jaws weer uit de watten hadden gehaald en de dialogen tja.. een piepklein liefdeverhaaltje die eigenlijk....
Nee ik ga geen moeite doen...
Haaienvoer, meer niet.

Shinobi
Na het zeer povere Shark Night gezien te hebben verwachtte ik op voorhand niet echt veel van deze film.
Maar ik werd wel positief verrast moet ik zeggen.
Sowieso de locatie in de vorm van een overlopen supermarkt is goed gekozen, wat voor leuke situaties zorgt.
Daarnaast doen de acteurs het aardig en zitten er wel wat leuke twists in het verhaal. Er zit zelfs nog wat humor in, in de vorm van het meisje dat samen met haar vriendje en hondje vastzit in de auto met haar neppe Gucci schoenen.
Trouwens ook leuk om Xavier Samuel weer eens te zien in zo een rol na The Loved Ones.
Het meest positieve aan de film is, is dat de film zichzelf serieus neemt. Meestal gebeuren in deze B-films echt de meest domme - en irritante dingen.
Al had de CGI wel beter gekund in de vorm van de haaien, maar dat neem ik voor genoegen.
Al met al een dikke 3,0 sterren.
Le Edzel
Aanfluiting. De haai(en) is/zijn lachwekkend, het gros van de cast kan niet acteren, onlogische beslissingen en zo kan ik door blijven gaan. Verloren tijd, helaas.
ibendb
Dat dit nog in de bioscoop heeft kunnen draaien!
Bait is een haaienfilm à la Shark Night 3D: Slechte cgi, flauw verhaal, stereotiepe personages en een hele grote hoop onzin. De film zit vol ongeloofwaardigheden. Het verhaal trekt ook op niks. Wie verzint er nu een tsunami met toevallig twee haaien erin. En die twee haaien belanden dan gevangen in een supermarkt en ze hebben erge honger. Wie ze opaten kon me helemaal niks schelen want de personages waren één voor één bloedirritant en de acteurs konden ook niet acteren. De haaien zagen er niet uit als haaien. Eerder als vissen uit een videogame. Zo lelijk! Een erg kleine 1,5* en Bait mag zich direct aansluiten bij de slechtste films van 2012. Wat een bagger.
StevenMighty
De film viel wel mee en vooral het laatste halfuur had spannende momentjes.
De haaien zagen er geloofwaardig uit, de 3D scenes dan weer niet...
Wel wat jammer dat na de tsunami de film zich nog uitsluitend afspeelt in dezelfde omgeving.
De film bracht grotendeels wat je van een haaienfilm kan verwachten.
Niet uitstekend maar wel te doen voor een keertje.
2,5 sterren
Angstig aquarium.
Na het door Jaws ontstane succes van griezelfilms met haaien komt er met enige regelmaat wel weer een kloon voorbij. Meestal de vergelijking slechts aanhalend en van een bedroevend minder niveau dan het meesterwerk van Steven Spielberg. Ook willen de haaien nog wel eens ingewisseld worden voor piranha’s, anaconda’s en zelfs enorme schorpioenen in de recente half-Nederlandse flop Amphibious 3D. De derde dimensie werk wonderwel in combinatie met zeemonsters zo weet men sinds Jaws 3-D (denk aan het koppelteken); een slechte film maar wel eentje waarbij de bioscoopzaal gewoon onder water liep. De filmbezoekers van destijds zullen dit absoluut beamen.
En ook bij de actie-thriller Bait 3D mogen we de bijzondere bril weer opzetten. Geheel terecht, want virtueel diepzeeduiken kan je niet vaak genoeg doen. Vooral als er haaien in de buurt zijn. En dus tovert de bluray menige woonkamer of thuisbioscoop om in een aquarium waar de kijker een vermakelijk anderhalf uur wacht. Door een tsunami wordt namelijk een supermarkt onder water gezet en een aantal moordlustige haaien vindt hun weg al snel langs de kassa’s. De mensen die er opgesloten zitten staan doodsangsten uit, hetgeen een aantal spannende scènes oplevert. Helemaal wanneer men besluit levend lokaas in te zetten. De kijker rest smakelijke pulp. Hap-slik-weg dus.
Goed.
Met dank aan DFW voor het recensie-exemplaar.
namingway24
Nou, dat was middelmatig.
De hele setting van een winkel die onder water staat is eigenlijk het enige dat de film een beetje apart maakt, want de gebeurtenissen zijn verder erg goed te voorspellen. Alleen de personages die het minst ontiwikkeld zijn gaan dood, en voor de rest wordt één plotelement (de tweede overvaller leeft nog en bevindt zich onder de overlevenden) zo slecht uitgewerkt dat ik er echt op zat te wachten, en dat kan niet de bedoeling zijn geweest. En natuurlijk laten ze Bully het irritante keffertje weer eens niet dood gaan
De personages zijn ééndimensionaal en moeten wat diepgang krijgen door een paar geforceerd aanvoelende dialogen, wat natuurlijk niet echt werkt, en de hele intro is zó erg cheesy dat je je afvraagt of dat wel de bedoeling was, want verder was alles vrij serieus. De acteurs zijn trouwens ook niet van wereldklasse en niemand sprong er echt positief uit. Vooral die overvaller was echt irritant met zijn vervelende stem en klote-gedrag.
Wel vond ik het aardig dat er niet echt heel grote klootzakken in de groep zaten. Er is de vervelende jock en zijn vriendin, maar ook die waren niet echt kwaadaardig, eerder wat dom. Ik had alleen gewild dat de personages iets meer karakter hadden, maar voor de rest hoefde ik niet per sé iedereen dood zien gaan.
Maar waar komen we hier nou eigenlijk voor? Precies, haaien. Om te beginnen is de vloedgolf waar alles mee begint best goed gedaan, hoewel het er in 3D waarschijnlijk indrukwekkender had uitgezien. De haaien zijn lekker overdreven groot en zijn best wel eng, en ik had de film graag in 3D in de bios gezien om ze op me af te zien komen. Helaas gaat er geen echte dreiging van ze uit behalve als er zich een noodsituatie voordoet; voor de rest zwemmen ze maar wat rond. Er vloeit wel veel bloed en er zijn veel afgehakte/gebeten lichaamsdelen te zien, wat altijd een plus is voor gorehounds zoals ik. Helaas eindigt de film met en stevige anticlimax, hoewel het daarvoor ook niet super-spannend was.
Maar ja, ik hou nu eenmaal van een leuke haaien-film, en hoewel deze net geen voldoende verdient zijn er ergere digen om 90 minuten mee te vullen.
Keane1983
Achja, de sfx waren matig en hier en daar erg ondermaats.
Personages waren matig ( wel lekker) uitgewerkt. Dialogen waren soms ver te zoeken en het was allemaal redelijk voorspelbaar.
Maar toch gek dat ik bleef kijken, want niet alles in de film is slecht.
Zo geloof ik best dat het 3D in deze film wel effectief was ( ik heb de 2d versie gezien). En ook ik vond de auto scènes erg grappig.
Inderdaad zitten er veel dingen in die helemaal niet kloppen...bijvoorbeeld kijk naar het hondje dat na iedere scène weer helemaal droog is...en zo kan ik nog wel een aantal dingen opnoemen die niet kloppen.
Zeer zeker niet een van de beste film in zijn genre, maar als je een avondje lekker ongecompliceerd tv wil hebben, is dit best een prima wegkijker.
Van mij een 3.0*
frolunda
Leuk horror tussendoortje wat in elk geval stukken beter was dan vergelijkbare films als Piranha 3DD en Shark night 3D.Pluspunten originele setting en redelijke effecten,minpunt;het belabberde acteerwerk.
Elineloves
Leuk concept, matige uitwerking.
Een haai in een supermarkt, hilarisch bedacht. De film kent enkele goede momenten, maar minstens evenveel heuuule slechte. De personages zijn niet allemaal even sterk, (Vooral dat uitermate vervelende Gucci koppel) maar wat verwacht je? Step Up meisje was samen met Tonkin voor mij 'het bekende gezicht', maar zij weten allerminst indruk te maken. Het hele 'romance' gebeuren sloeg de plank ook volledig mis. Ik hou daar niet van, dat verplichte dramatische nummertje wat je de strot door wordt gedouwd.
Je moet vooral niet teveel nadenken bij deze film. Als je je eenmaal afvraagt hoe het kan dat zo'n beest in de supermarkt terecht komt, waarom de personages zulke achterlijke ideeen en acties hebben en waarom ze het pistool niet eerder hebben gebruikt wordt het een lange zit. Wanneer je je verstand op 0 zet is het best genietbaar.
schram101
Slechte haaienflick die te kampen heeft met een chronisch te kort aan kills. De zoals altijd onuitstaanbare personages zie je het liefst aan stukken gescheurd worden maar niets is minder waar. Waarom Bait er voor kiest het gros van de personages de boel te laten overleven is mij een raadsel.
Overigens blijft het vreemd een tsunami in een filmpje als dit voorbij te zien komen. Nog geen tien jaar na de verschrikkelijke ramp gaan we er allemaal maar luchtig mee om. Vreemd, een vliegtuig zullen we denk ik niet zomaar een toren in zien vliegen in een totaal niet serieus bedoelde B-prent. Overigens verbind ik hier geen conclusies aan qua beoordeling, het viel me alleen wel op.
LOTR-lover
Apart dat sommige mensen hier nog 3* of zelfs meer voor durven te geven. Natuurlijk is Bait een hele echte B-film maar zelfs voor een B-film vind ik 'm nog erg teleurstellend. Het acteerwerk is zo dramatisch dat 't op een gegeven moment gewoon tergend irritant word. Ook word hier nogal vaak benoemd dat de special effects nog best goed zijn... ben ik 't ook niet mee eens. Er zitten een paar toffe effecten in maar over 't algemeen is 't echt teleurstellend.
2/10 (IMDB)
Tonypulp
Een budget van $20 miljoen (?!) naar de haaien. Onverklaarbaar eigenlijk. Kwalitatief ontstijgt het nauwelijks het niveau van een Asylum productie en die weten tenminste nog te vermaken en kosten no where near dit uitzinnige budget. Even vermoeiend in al z'n ineffectiviteit als een Shark Night 3D, die het voor elkaar kreeg om $5 miljoen meer te kosten.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Sharknami.
Gelukkig nog net geen niveautje Asylum, maar echt goed is het natuurlijk niet. De low-budget effecten kan ik overheen kijken, maar het acteerwerk en de uitwerking van het verhaaltje hadden beter gemogen. Daarentegen maken de kills en een (heel klein) beetje vrouwelijk schoon het ook geen moeilijke zit.
**½
Decec
Een goede actie/thriller/horror/sf film...
Prima verhaal...
Prima acteerwerk...
Prima mooi HD kwaliteit, behalve laatste slot...
Perfect geluid (Dolby Digital 5.1)...
Diederik58
Dit was niet zo best.
Jaws in een supermarkt.
Voorspelbaar. Weinig spanning. De acteurs deden hun best.
Aapje81
Onderhoudende haaienfilm met een leuk uitgangspunt en wat leuke plotjes. Het leukste van de film vond ik [/quote] de terugkeer van het hondje, dat hoort toch een beetje bij een dergelijke film
[quote]. Verder was het acteerwerk niet al te best maar dat werd met voldoende pulp gecompenseerd. Phoebe Tonkin was overigens prettig om naar te kijken.
Gemiddeld.
Kondoro
Bait
Een leuke haaien film die visueel beter had gekund. Kwa verhaal is de film leuk en het concept was ook leuk. Een erg leuke weg kijker op Netflix Nederland die best wel spannend kon zijn. Op sommige momenten dan. Een B-film kun je het niet noemen met een budget van 30 mil. Het acteren was ook helemaal niet slecht maar, ze zijn niet allemaal even bekend. Xavier Samuel deed het bijvoorbeeld leuk, nog nooit gehoord van die jongen. Net zoals de rest maar zo slecht deden ze het allemaal nog niet! Leuk om tussen door eens op te zetten, duurt niet te lang, en hij gaat er vlug door. Helaas was het einde lelijk gemaakt, erg slecht er in gezet. Ook was het voorspelbaar met die meeuw, lol!.

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod