• 9.370.349 stemmen

Geregisseerd door: Robert Conway

Met onder meer: Kane Hodder en Tiffany Shepis

Plot Exit to Hell

"Justice is Served"

Sheriff Slade Sickle (Kane Hodder) heeft een grote passie voor rechtshandhaving. Wanneer een stripper (Tiffany Shepis), een junkie, een DJ en een barkeeper de fout maken om door te rijden bij een stopbord eindigen ze op het menu van Sickle. Emmers vol bloed, kogels en chaos volgen om Sickle's honger naar gerechtigheid te stillen.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van 606

Hier en op IMDB staat 81 min, maar naar 1:10 was het al klaar met de film.

avatar van Shinobi

Shinobi

"What kind of fucking cop does this?"

En ik maar denken dat de grindhouse rage al een tijdje voorbij is...

Qua verhaal gebeurt er eigenlijk weinig vernieuwend; wederom een overal die verkeerd gaat met domme criminelen. Hoewel ik op bepaalde momenten zo mijn bedenkingen had bij het verloop. Toch blijft het op de één of andere manier onderhoudend door aardig acteerwerk en een ietwat broeierig sfeertje die van de - kleinschalige - stad afkomt.

Wat dat betreft moet de film het echt hebben van de 'slechte' effecten, wat wonderwel degelijk is gelukt. Zo krijg je als kijker o.a. te maken met: ruwe montage, vale kleuren en vervorming. Hierbij mag het nodige bloed en gore niet vergeten worden. Op deze manier komt men dicht bij de look and feel van een grindhouse flick, ondanks dat het soms te geforceerd aanvoelt.

Al met al best oké als je zin hebt in een foute film, zolang je de verwachtingen maar laag houdt. Wel even blijven zitten bij de eindcredits voor een extra scène.

2,0 Sterren.

avatar van Noodless

Noodless

Niet zozeer het mager verhaaltje doet deze film de das om, maar juist de ruwe montage, vervormde beelden en lelijke kleuren. Ook de gore kon ik weinig mee. Vaak slecht in beeld gebracht.

Daarnaast is het acteerwerk ook niet echt te pruimen, maar dat kan je nog verwachten bij deze productie. Voor mij een onvoldoende. 3/10

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Shinobi schreef:

Vooral dat laatste, ja. Met name de ontastbare houding van de pompbediende is zo'n typische small town freak kenmerk. Zulke figuren geven het allemaal nét wat meer smoelwerk, wanneer Kane dan binnen komt marcheren weet je dat het aan is. Verder een nogal gekunsteld grindhouse werkje met - niet altijd even succesvolle - overdreven CGI-gore.

Cheap: but that's the way I like 'em.