Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 1 mei 1997
Bekijk via Videoland
Plot All Stars
"A film about off-side, penetrating deeply and missed chances"
Zeven vrienden verliezen zich al vijftien jaar iedere zondag op een koude grasmat in hun gemeenschappelijke liefde: voetbal. Ondanks al het plezier dat ze beleven, gaat hun leven buiten het veld een steeds belangrijkere rol spelen. De verschillen tussen de vrienden worden gaandeweg groter. In de dagen voor en tijdens hun historische 500ste wedstrijd leren de jongens elkaar de waarde van hun vriendschap en vooral zichzelf kennen.
ImperX
Prima film dit. Heb de film nu al twee keer gezien en lig elke keer dubbel als Willem (de keeper) te laat komt bij de Poldervogels. Zijn trouwens altijd hilarische wedstrijden tegen de Poldervogels, maar dat terzijde.
Vind dat de vader van Johnny (naam kwijt) de scene dat hij niet mee mocht naar de voetbalwedstrijd heel mooi speelde.
Bartovsmirnoff
Zo vaak gezien deze film, zeer herkenbaar allemaal in vergelijking met m`n eigen voetbalteam.
Kijk `m minimaal 1 keer per jaar.
tommykonijn
Héél lang geleden gezien maar ik kan hem me toch nog een beetje herinneren, ik vond het eigenlijk niet echt een geweldige film, Danny De Munk speelt wel aardig maar weet de film daar lang niet mee te redden, niet dat ik nu een voetbal fan ben maar de film viel me toch tegen.
m1701
Erg leuke film
Lig elke keer weer helemaal trap.
Serie was/is trouwens ook erg leuk!
steph03
Weet iemand waar de film nog te krijgen is? Kan hem nergens krijgen! Bedankt
Groetjes ([email protected])
Donkerwoud
Intelligente komedie met een typisch Hollands tintje. Dit zijn de producties die ons land nodig heeft om een beetje een serieuze filmcultuur van de grond te krijgen.
sinterklaas
Weet iemand waar de film nog te krijgen is? Kan hem nergens krijgen! Bedankt
Groetjes ([email protected])
Word kennelijk niet meer uitgeven door Universal.
Weertenaar
Bij vlagen zeer aardig, maar niet meer dan dat: 2,50 (2,50)
Na de nogal rommelige start ging het na ruim 25 minuten gelukkig toch nog de goede kant op, maar van de nare bijsmaak kwam ik helaas niet meer af. Het acteren van de Munk is bijzonder onwennig, al groeit hij wel erg goed in zijn rol, de opbouw rond de diepgang van de personages wordt nogal geforceerd gebracht en is het daarnaast volstrekt onduidelijk waar men naartoe wil met dit verhaal. Maar gelukkig kwam het allemaal toch nog goed in het vervolg van de film. De wijze waarop de karakters (zei het voornamelijk erg overdreven) in een kort tijdsbestek worden uitgediept zou als lesmateriaal moeten gelden. Van alle zeven hoofdpersonages komen we van alles te weten en hoe ze op situaties reageren, bijzonder knap om dat in een kort tijdsbestek te bewerkstelligen. Daar kunnen zelfs een aanzienlijk aantal bovengemiddelde Hollywood prenten niet aan tippen.
Nu is de regie sowieso erg sterk, maar vanzelfsprekend is het allerminst, zeker niet voor nederlandse begrippen. Jammergenoeg valt hier niet de naam van een nederlandse regisseur aan te verbinden. Daarnaast wordt het verhaal goed uitgewerkt, is de redelijke humor over het algemeen gortdroog en roept All Stars die heerlijke ouwe-jongens-krentenbrood voetbalsfeer op. Al heb ik het idee dat de prent het toch vooral van dat laatstgenoemde moet hebben.
Want All Stars kent evenzoveel minpunten. Het acteerwerk is slechts bij vlagen van voldoende niveau, de dialogen komen doorgaans zeer geforceerd over, de montage is op sommige momenten ronduit amateuristisch en voegen de opnamelocaties helaas maar weinig aan de film toe. Verder had ik de indruk dat Van de Velde nogal aan het experimenteren was met het camerawerk, want we zien een ruim aabod van verschillende standpunten, close-ups en wat al niet meer. Het zorgt er in elk geval voor dat All Stars vrijwel nooit op een continu niveau balanceert qua cinematografie, het gaat met pieken en dalen. Eigenlijk net zoals de gehele film, wat uiteindelijk resulteert in een voldoende noch onvoldoende.
Movie Jim
Leuke film. Kijk al uit naar het vervolg in 2010 dat gaat heten De sequel. Voor de rest vind ik het een supercast op 2 acteurs na. Danny de Munk die Bram speelde vind ik niet goed in deze film passen. Voor de rest top-acteur. En Daniel Boissevain die Johnny speelde eigenlijk ook niet. Ik hoop in ieder geval dat ze deze 2 niet meer gaan vragen om in het vervolg van deze film te spelen. En ik denk zelf dat ze het zelf niet meer willen. Want de acteur Danny de Munk heeft al direcht geweigerd om in de serie van All-stars te gaan spelen. Dus ja ik ga op de hudige acteurs hopen die nu Bram en Johnny spelen ; Dirk Zeelenberg en ;Kees Boot ook al in de serie.
Vinokourov
Leuke comedy! Voetbal wordt als onderwerp sowieso heel weinig gebruikt op filmgebied wat jammer is, want All Stars bewijst dat je met leuke plotlijntjes en een relatief grote cast toch een heel geslaagde film kunt maken rond een voetbalelftal. De cliche's die de revue passeren zullen we maar door de vingers zien.
Reinoir
hij komt morgen op tv als het goed is' ik ben benieuwd ^^ ik ken alleen maar de serie dus ben zeer benieuwd naar de film
mipha
gadverdamme.. als je ergens de mexicaansegriep van kan krijgen, dan is het wel van nederlands grootste kwijlbal Antonie Kamerling. Als hij en flopper Marco kotsato nooit meer in films zouden verschijnen, zou de wereld er zo veel mooier op worden.
Murphyus
Ja met twee nullen ja. Moeilijk he?
Er zitten zulke geniale grappen in zeg. Prachtige film verder.
jackie chan
Hij krijgt van mij VIJF STERREN!
Ik ben zelf ook een grote voetbal fan en er zitten zoveel bekenden in vande serie (ja logisch natuurlijk) dat je gewoon mee gaat leven met die groep.
Ook kan ik door omstandigheden zelf niet voetballen (fysiek problemen) dus moet toch huilen bij hde begrafenis van de oud-coach "samen is niet alleen" En ik huil HEEL ZELDEN Da's zeker de eerste keer in 5 jaar.
Nee deze film heeft een speciaal tintje voor mij. Ik vind het gewoon een prachtige film. Goede grappen, goed acteer werk. En toch best indrukwekkende dramascanes. Misschien lachen velen om mijn reactie. Maar ik vind het gewoon een schtiggerende film. En ik mis die tijd dat ik nog kon voetballen.
Tom&films
Zeer leuke vermakelijke film, en is absoluut de moeite waard als je een avond niets te doen hebt.
blonde redhead
Super Nederlandse film hier een 0.5 voor geven is erg triest. Ookal speelde Kamerling niet goed. De rest van de film is prima. 1 minpunt en dat is wanneer dat de homo toch op iemand uit het team valt dat wes net too much. Verder top film
eRCee
- 1978 stemmen
Met de amusementswaarde van All Stars zit het nog wel goed maar op elk ander vlak is de film ondermaats. Met name de muziek en het visuele gedeelte zijn barslecht. Die flash-backscene's ook, vreselijk. Maar goed, het is wel uit te zitten allemaal.
Quido
en het visuele gedeelte zijn barslecht.
eRCee
- 1978 stemmen
Klopt, maar het is niet alleen dat. Fletse kleuren, lelijke slomotion's op het voetbalveld, geen greintje durf. Ik vond het uiterst pover.
lucdecoster
Echt een saaie film, gelukkig kwam er nog een beetje sex in voor of het werd 1,5*
Er was ook een leuke, kleine rol van een Vlaamse Belg : Karel Deruwe.
Kippie.
Saaie film.. Had er meer van verwacht. Acteurs spelen (met uitzondering van Kamerling) wel naar behoren. Ze hadden het beter bij de serie kunnen houden naar mijn mening.
Fran
- 1953 berichten
Ze hadden het beter bij de serie kunnen houden naar mijn mening.
De film was eerder dan de serie. Op basis van deze film is de serie gemaakt.
Jolienepien
Viel me eigenlijk nogal tegen. De serie was vaak wel grappig, maar ik werd hier alleen maar neerslachtig van, wat een negatieve sfeer gaat er van die film uit zeg.
Kippie.
De film was eerder dan de serie. Op basis van deze film is de serie gemaakt.
A ha, sorry dan voor deze ondoordachte opmerking
Dan zeg ik nu dat ik de serie beter vind.
Camiel77
Heerlijke film, heb deze al vaak gezien en kan me nog steeds niet vervelen.

All Stars 2: Old Stars
2011

Deze films over 'De Kelderklasse' slinger je na de derde helft nog even aan

De trailer van de NPO-serie 'All Stars & Zonen'

Nederlandse comedyserie 'All Stars' krijgt nieuw seizoen bij BNNVARA