New Kids Turbo (2010)
Bekijk via Prime Video
Bekijk via SkyShowtime
Plot New Kids Turbo
"Kick some kut"
De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand.
Gerrie van Boven
Reinout Oerlemans
Rikkert's boss
Foreman
movieleaks
plat,grof,beneden alle pijl....maar gelachen!!!
Imperial Figure
Paar weken geleden gezien in de bios (10 euro voor een niet al te serieuze film, te gek voor woorden) en toen week later keek ik in de freerecordshop en daar lag ie gewoon voor bijna dezelfde prijs als dvd in de rekken (volgens mij was de film al maanden uit op dvd en toen pas in de bios).
De humor moet je echt van houden, ikzelf zit er wat tussenin, flauw maar tegelijkertijd droog en plat, het geluid dat iemand aan het handkarren was en de reactie daarop, geweldig.
Het is allemaal zo stupide/stom dat het gewoon leuk werd, ik ging eerst mee vanwege kameraden en had er weinig zin in, maar eenmaal voor de film, prima vermaakt.
Bios zat wel vol en dat terwijl de film al 2 weken draaide, zootje jeugd in de bios en er zat iemand voor mij die steeds kut en jonge riep, hij lachte er niet bij, was gewoon sacherijnig, zijn vriendin of wat het was zat hem aan te kijken, ik wou zijn nek bijna draaien.
harm1985
Volgens mij haal je de TV serie (Ge kunt de groeten uit Brabant krijgen, KUT!) en de film nu door de war.
Ander nieuws: Gaat naar Duitsland, makers hebben em zelf nagesynchroniseerd en naar eigen zeggen is ie daar grappiger op geworden. Gaat ook in een paar Nederlandse bioscopen draaien.
flaphead
Mogelijk alleen leuk voor degenen die de serie konden waarderen, want als op zichzelf staande film is het natuurlijk een hopeloos ding. Er is veel van hetzelfde, zoals uit de serie als in de film zelf. De stoere hollywood-trukjes die als persiflage gebruikt worden (het slow-motion schieten, de ontploffing terwijl ze weglopen) kun je verwachten en missen dan hun uitwerking. Het gekut en gejonguh werken dan veel beter. De hype werkt perfect en daar wordt prima op ingesprongen, maar met de film is wel duidelijk dat alles nu wel verzonnen is. Leuk voor een keertje met een biertje!
Objectief als film: 1 ster. Als Brabander/New Kids-liefhebber/lolbroek/tussendoortje: 3,5 ster.
De_Hollander
...zegt iemand die salt een 4,5 geeft. Normaal zeg ik zoiets niet, maar wat jij zegt slaat nergens op. De films die jij kijkt zijn ook maar doorsnee blockbusters en wat algemene films....
Man kom toch op de media zelf zegt ook dat deze film geen inhoud heeft.
Om deze film de beste film die ik ooit gezien heb en te zeggen een goed verhaal, slaat nergens op.
Salt daar moet je nog bij nadenken, daar zit nog een goed verhaal in, inhoud enz.
Smaken verschillen maar om deze News Kids turbo de beste film uit te roepen nee.
Ik zelf hou van film met inhoud en spanning actie, goed verhaal.
Zelf vindt ik I Robot en independence day, Transformers, Underworld, Gladiator de betere films.
Ik ben zelf ook Brabander maar New Kids Turbo vindt ik echt de slechtste film die ik ooit gezien heb.
Het is echt een ammateuristische B film wat het moet hebben van het woordje kut.
In de Pathe maken we het gewoon mee dat de mensen eerlijk zeggen dat ze de stukjes van de tv serie veel leuker vonden dan de film. Daarom gaan er veel mensen naar deze film.
De meeste waren toch teleurgesteld in de film.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11922 berichten
Independence Day een betere film tegenover New Kids Turbo? Nog afgezien van het feit dat de films totaal niet te vergelijken zijn is ID echt niet inhoudelijk meer dan New Kids. Underworld en Transformers heb ik - de hemel zij geprezen - niet willen zien maar ik betwijfel zeer dat die een beter verhaal met inhoud (Michael Bay en inhoud... whahahaha!) hebben dan New Kids Turbo.
Fortune
Man kom toch op de media zelf zegt ook dat deze film geen inhoud heeft.
Ik zelf hou van film met inhoud en spanning actie, goed verhaal.
Echt een ammateuristische B film.
Hij zei dit is de beste film ooit, echt grappig enzo. Waarschijnlijk vind hij het echt een grappige film of bedoelt hij het semi-sarcastisch. Hij zegt niks over verhaal of inhoud.
En nadenken bij Salt, dat slaat nergens op, valt nergens over na te denken bij een Angolina Jolie die van auto naar auto springt op een snelweg. En Salt is gewoon ongeïnspireerde bagger waarvan er tientallen films zijn.
En om dan I Robot, Independence day en Transformers zijn allemaal simpele wegkijk popcorn films die iedereen snapt en waarbij je ook echt niet hoef na te denken, dus slechte vergelijking.
Deze film gaat over de typetjes en de grove humor, verder ook niks. Maar volgens mij heb je niet echt gevoel voor humor met je 0,5.
De_Hollander
Ik heb best wel gevoel voor humor, maar New kids turbo is gewoon totaal niet grappig echt saai flauwe grappen, petjes afpakken van agent, en met die tvs enz ook van dat mongooltje erg irri zelfs.
Het is baldadig, maar niet grappig. Ik kan niet lachen om baldadigheid.
ik vindt dit geinig trailers and video clips on Yahoo! Movies - movies.yahoo.com trailer 3
Materny
@Materny
In Brabant drinken ze geen Heineken....
Maar zoals jij de film ziet is compleet fout. Je gaat teveel op in het rationaal beoordelen van de film zoals we op Moviemeter de meeste films beoordelen. Als je het genre niet leuk vind mag je dat zelf weten, maar wel jammer dat je het meteen afkraakt ondanks dat je waarschijnlijk weet dat de meeste mensen dit wel leuk vinden.
Grolsch dan.
Maar ok: er zit wel waarheid in je reactie. Maar ik kan mijn 1.5 ook ondersteunen m.b.v andere aspecten. For starters: belabberd acteren (volgens mij gewoon een wedstrijd 'wie kan het engste kijken') Al was die ''maagd'' zo slecht nog niet, beste acteur van de hele groep. Waardeloos plot (terwijl er toch echt films in dit genre zijn waarbij een degelijk plot wel te vinden is). Mensen die de humor en eenvoud als schild gebruiken om deze film zodoende in te dekken voor het feit dat het een flutverhaal is; die vlieger gaat niet op.
De humor zelf dan nog: incidenteel een leuke grap maar daar blijft het dan ook wel bij.
1.5*: laat het vervolg maar komen.
Mug
Ik ben eigenlijk wel benieuwd of er al die-hard fans zo gek zijn geweest om naar de Duitstalige versie te gaan kijken in de bios die sinds deze week in de roulatie is?
Mx1991x
Zelf gisteren pas naar New Kids gegaan, en nog steeds was de film uitverkocht! Wat een prestatie na bijna 2 maanden te hebben gedraaid in de bios.
Een dik minpunt: toegang vanaf 12 jaar, dit moet overduidelijk 16 jaar worden, gezien het grove taalgebruik in de film.
Doch, ik heb me kapot gelachen tijdens de film, omdat het nu eenmaal de New Kids zijn, die gelijk staan aan 'brein op nul en genieten'-niveau. Geweldige sfeer in de hele zaal.
TM Scarface
Hoezo minpunt, als jij 12 was had je er (zo te zien) ook graag naar toe gewild. (en nee, ik ben niet onder de 16).
Daarom staat er van kijkwijzer ook een logo van grof taalgebruik.
dinhus
Als je de sketches niet leuk vindt, zul je turbo ook niet waarderen.
Jozz
Wat moeten we hier nu mee... New Kids in een film...
Na het zien van een aantal sketches van deze malloten zag ik de humor er wel van in, ook al is het soms onnodig grof. Ik ga in ieder geval niet zitten zuurpruimen over het niveau van de humor, want dat is nu eenmaal love it or hate it.
Maar dan... moest er ineens een film komen. Na het zien van Turbo heb ik het gevoel dat ik anderhalf uur naar een aaneenschakeling van sketches heb gekeken zonder enige lijn. Had dan geen film gemaakt! Het is best even leuk, maar na 500 keer 'kut' en 'jonguh' heb ik 't wel een beetje gehad. Hetzelfde geldt voor alle lompe ongelukken en moorden. Ik kan dit soort droge humor best begrijpen, maar in deze mate werkt het averechts. Enige hoogtepuntjes zijn dan nog de special guests zoals Teeuwen en Maassen.
Overigens vind ik dat de geloofwaardigheid van onze Arnie als professioneel producent/regisseur naar een dieptepunt is gedaald. Komt een vrouw bij de dokter was zwaar overrated, maar hier liet hij in ieder geval nog zien een film over een serieus thema te kunnen maken. Hij had deze New Kids klus moeten overlaten aan een ander. Maar goed... het is in ieder geval duidelijk dat hij voor populisme en geld gaat in plaats van een serieuze filmcarriere.
Anyway, ik dwaal af...
. Kort en krachtig over New Kids Turbo: Best grappig hoor, maar had het bij de sketches gelaten!!!
paul83
Wat moeten we hier nu mee... New Kids in een film...
Anyway, ik dwaal af...
Er is wel een wezenlijk verschil tussen regie en producent. Arnie heeft New Kids niet geregiseerd maar hij was 'sponsor'. Hij heeft de regie aan de jongens zelf overgelaten.
Jozz
Dat is ook zo, het is inderdaad een verschil. Toch had ik verwacht dat hij zijn vingers hier uberhaupt niet aan zou branden (ik dacht dat hij zich ging focussen op een serieuze carriere in de film).
dennislaport
knap.... dat is dan zeker de enigste shop die de DVD al heeft
Nee dat is de dvd van de serie met een hoes die erg op deze poster lijkt.
- 12092 berichten
Ik heb harduit zitten lachen bij deze fantastische ode aan de wansmaak! Geen idee waarom mensen hier zo wisselvallig op reageren.. dit is anarchisme ten top. Loosen up your humor muscles people.
voomzap
Kwam pas een paar volwassen kerels tegen in de tram die zich het taaltje en (tot op zekere hoogte) bijbehorend gedrag uit New Kids geheel eigen hadden weten te maken. Dezelfde foute kleding en matjes ontbraken nog net. Tragisch... Onderbroekenlol heeft me nooit kunnen bekoren maar moest het er toch maar eens op wagen. 0,5 is het resultaat.
- 12092 berichten
Ook hij denkt dat de typetjes van New Kids gelijk de doelgroep is..
Scheffer44
Droge humor. Normaal houdt ik daar niet van, maar deze film lukt het wel om mij aan het lachen te krijgen. Ik denk dat vooral voor de jeugd deze film leuk is, en voor de ''ouderen'' onder ons (met alle respect) niet veel is
dylan35
voomzap
Ook hij denkt dat de typetjes van New Kids gelijk de doelgroep is..
Neuh zeker niet, maar ik zou daar best wel wetenschappelijk onderzoek over willen zien. Hoe dan ook., het is gewoon gewelddadige slapstick. Daar is nu eenmaal in alle lagen van de bevolking.een groot publiek voor. Ik vind Daarmee wil ik echt niet zeggen dat mensen die New kids waarderen andersoortige humor niet zouden waarderen.
Zuurpruim
Ik vind het ook jammer dat Macdonalds het op populariteit altijd zal blijven winnen van vernieuwende restaurantjes. Dat maakt me nog geen zuurpruim. In tegendeel zelfs.
- 12092 berichten
Je snapt er volgens mij geen zak van. Deze enorme explosie van wanstaltige wansmaak en de overdrijving van deze Brabo sjonnies en anita's is denk ik amper flatteus voor hetzelfde soort volk als wordt uitgebeeld.. ze zullen er misschien om kunnen lachen, maar mensen die juist een hekel hebben aan die aso's kunnen er ook wel degelijk hard om lachen hoor.
Ik heb het gevoel dat ik dit helemaal niet zou moeten hoeven uitleggen..
movieonly
Deze film brengt wat je er van mag verwachten , plat en pretentieloos.
Leuk tijdverdrijf.
Moet toch ook de duitse versie gaan zien
Xx_se7en_xX
Waarom is dit nou per sé een slechte film. Omdat de kijkers voornamelijk van laag niveau zijn en hier graag naar kijken? Het gaat voornamelijk om de humor en precies wat Orbit zegt, zijn er mensen die echt een hekel hebben aan dit soort aso's (ik ook), maar die er ook gewoon om kunnen lachen. Het is gewoon dikke entertainment met humor waar je, nou ja, wel van moet houden. Maar dan hoeft het nog geen slechte film te zijn omdat de humor je niet aanstaat.
brasp070
Als je de sketches niet leuk vindt, zul je turbo ook niet waarderen.
Daarom een terleurstelling.
Montorsi
Ik heb het gevoel dat ik dit helemaal niet zou moeten hoeven uitleggen..
Net als met de Lullo's toen, lijkt het er wel op dat het op de een of andere manier ook een groep aantrekt die je zelf tot de bedoelde groep zou mogen rekenen.

New Kids Nitro
2011

'New Kids'-bedenker komt volgend jaar met Nederlandse carnavalsfilm

'New Kids Turbo' is morgenavond (1 januari) te zien op televisie: 'Beetje dubbel gevoel krijg ik erbij'

Steffen & Flip, het duo achter New Kids, komt na vijf jaar weer met nieuwe speelfilm

De Marathon
Drama / Komedie, 2012