• 9.372.278 stemmen

From Prada to Nada (2011)

Komedie / Romantiek | 107 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Mexico / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Angel Gracia

Met onder meer: Camilla Belle en Adriana Barraza

Plot From Prada to Nada

"A riches to rags story."

Twee verwende Latina zusjes moeten hun mooie leventje vaarwel zeggen wanneer hun rijke vader plotseling overlijdt en ze geen cent meer hebben. Noodgedwongen moeten ze intrekken bij hun tante die ze al in geen tijden meer gezien hebben, en die bovendien in de achterbuurten van East Los Angeles woont...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Elineloves

Elineloves

Mooie meiden die vervelende en verwende nesten moeten spelen. Dat soort films kennen we ondertussen wel. Ik moest direct denken aan Sense and Sensibility en een film van Hilary Duff en haar zusje (?), die ook in een soortgelijke film hebben gespeeld.

Het verhaal had niets nieuws onder de zon en was vrij cliché. Weinig leuke scènes, waardoor het vaker niet leuk was dan wel en er geen stijgende lijn te bespeuren was. Zelfs de 'Mexicaanse cultuur' deed me niet veel. Ze hadden ook weinig chemie met elkaar en de onderlinge relaties en banden voelden een tikkeltje geforceerd aan.

Ik had geen hoge verwachten dus ben niet teleurgesteld, maar wel zonde van mijn tijd.

avatar van Aapje81

Aapje81

Nietszeggende film met een erg zwak scenario en twee hoofdrolspeelsters die nauwelijks kunnen acteren. Alexa Vega is een aansteller en Camille Belle zie ik liever in die koffiereclame met George Clooney.

Wat dit verhaal met Sense and Sensebility te maken heeft is mij overigens een raadsel.

Zeer matig.

avatar van kwinz

kwinz

Bagger. Slechte humor en een voorspelbaar verhaal. De muziek was wel gezellig maar ik krijg al vrij snel een slaperig gevoel als ik deze film kijk. Cliche verhaal ook, met een flinke portie drama. Het enige grappige stuk (voor mij dan) was toen Edward langskwam bij het nieuwe huis en alle vrouwen in paniek raakten omdat ze dachten dat hij van de immigratiedienst was

avatar van Queno

Queno

Pretenties om een onzinfilm te zien, faalt het met cliché archetypes en een omgang waarin werkelijk níets gebeurt. Twee luxedivaatjes (twee oogappeltjes, de een de populaire domme, de andere de slimme outcast) die in de Mexicaanse wijk van Oost-Los Angeles bij hun oma verblijven, na de sterfte van hun vader.

De cliché zoetsappigheid komt naar de oppervlakte als er leuke jongemannen in hun vizier komen en de stroperige kleffigheid aan alles afdoet. Geen chemistry tussen de twee zussen, geforceerde familiebanden en de ambiance is vrieskoel, ook omdat er een loopje met het genre wordt genomen. Geen komedie, maar een romantische chickflick. En dan verloopt alles stapsgewijs volgens het boekje omdat de routine van het genre tienermeisjes kan kluisteren, want gewoonte geeft vertrouwdheid.

avatar van altabello

altabello

Wat valt er over deze film te melden.

Het is luchtig.

Niet verassend.

Standaard verhaaltje.

Het kon mij in iedergeval totaal niet boeien.

1 ster.