• 8.903.190 stemmen

Waiting for Forever (2010)

Romantiek / Komedie | 95 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: James Keach

Met onder meer: Tom Sturridge, Rachel Bilson en Nikki Blonsky

Plot Waiting for Forever

"This one grabs your heart!"

Will is een excentrieke jongeman die reizend door het land gaat, zonder vooruitzichten of een baan. Hij is op zoek naar Emma, een jonge actrice op wie hij al tijden verliefd is. Tijdens zijn zoektocht krijgt hij te maken met verscheidene obstakels.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Hier heb ik hoge verwachtingen bij. Lijkt me een sfeervolle 'indie' film met een topcast. Naast Sturridge, Bilson en Blonsky ook met Jaime King, Blythe Danner, Richard Jenkins en Scott Mechlowicz.

avatar van blaze2006

blaze2006

Alleen al voor Rachel Bilson ga ik deze kijken. Verhaal lijkt me ook wel leuk.

avatar van speranza

speranza

blaze2006 schreef:

Alleen al voor Rachel Bilson ga ik deze kijken.

avatar van Nonick2007

Nonick2007

speranza schreef:

same!

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Hankieh

Ben net verrast door de trailer. Zag er leuk uit.

Zijn nou niet acteurs die je volgt, maar ze kunnen natuurlijk wel wat geweldigs neerzetten.

Is trouwens ook niet verkeerd, wat verandering qua acteurs.

avatar van Metalfist

Metalfist

Bilson kan niet slecht zijn, ben benieuwd.

Hankieh

Ben trouwens al sinds het begin erg geboeid door de cover. Meestal worden die gejat en/of zijn ze oerlelijk. Deze vind ik heel erg mooi.

Of heb ik het mis en is deze ook gejat?

avatar van Nonick2007

Nonick2007

"Waiting forever" tot de film eens eindelijk uitkomt.

Nonick2007 schreef:

"Waiting forever" tot de film eens eindelijk uitkomt.

Ghehe, daar dacht ik net ook aan maar zag dat je me inmiddels voor was met posten

avatar van Wilfred Genee

Wilfred Genee

Mooie film, misschien iets meer drama gericht dan komedie alhoewel er zeker stukjes tussenzaten die een glimlach op mijn gezicht tevoorschijn toverden (zie dan ook net dat het op IMDB aangegeven is met drama/romantiek).
Film begint en bleef zeker in het begin een beetje traag, maar dat ging er op zich wel in. Was vooral een beetje erin komen maar dat nam wel een groot deel van de film in beslag.
Vreemd puntje voor mij is dat die Will dus eigenlijk de hele film door gek is, maar dat dit (volgens mij) op het einde ‘zomaar’ voorbij is. Had wel anders gekund maar dat had in principe niet gepast dus het was wel begrijpelijk qua verhaal maar het kwam wel redelijk in één keer, had mooier en groter gemogen van mij!
Vormde verder totaal geen probleem en de acteerprestaties vond ik ook goed, Tom Sturridge deed het echt fantastisch in zijn rol en Rachel Bilson is zoals hierboven al aangegeven echt een prachtige/leuke/mooie meid.
Heb er redelijk van genoten, misschien ook wel iets te veel doordat lurken naar Rachel nooit weg is bij mij

avatar van J-S

J-S

Heerlijke film, goed brokindedeel werk maar met een glimlach! Rachel Bilson, altijd een lust voor het oog, Tom Sturridge speelde fantastisch!

avatar van breedbeeld

breedbeeld

Goed gemaakte film. Prima acting en regie. Meer drama/romantiek dan comedy en de omschrijving van de film klopt ook niet helemaal maar dat mag de pret niet drukken.

Vond het begin met die eerste lift heel aardig en de rest stelde ook niet teleur.

Heb tamelijk geboeid gekeken.

Mechlowicz deed me trouwens qua uiterlijk aan Erik Breukink denken.

Ruim 3,5 sterren. Ga nu even lezen waarom op IMDB zo laag gewaardeerd. Zal wel weer over acenten gaan en zo bij die Amerikanen

avatar van MatthijsGr00t

MatthijsGr00t

Zeer prettige film deze Waiting for Forever! Zoals al eerder aangegeven is dit meer drama dan komedie, maar dat mag de pret niet drukken want het maakt de film niet minder. Ik heb de gehele speelduur geboeid kunnen kijken. Oké het is niet allemaal vernieuwend en uiteindelijk best voorspelbaar, maar toch kon deze film mij wel raken. Mede door Tom Sturridge die erg goed in zijn rol paste en dit erg sterk deed en ook Rachel Bilson deed prima.

Kortom; met 23 stemmen tot dusver en een 3,08 krijgt deze Waiting for Forever te weinig aandacht. 3,5* van mij!

avatar van jadolino

jadolino

Trailer ziet er als een mooie film uit, ben benieuwd.

avatar van e8212

e8212

Vreemde, eigenlijk helemaal niet zo'n boeiende film. 2 ** voor Rachel dan maar.

avatar van unexpected_faith

unexpected_faith

WOW beautiful movie!

echt een mooie film vond ik dit, bijzondere verhaal-lijn, heel goed geacteert

en het weet je echt te raken! Vooral willie vond ik heel sterk spelen, Rachel Bilson

blijft een poppie... ongelooflijk dat ze al 29 jaar oud is...

Er zat niet 1 zoen in de film, maar bij het einde moest ik echt een traantje wegpinken

het was echt bloody romantisch, miss a little crazy but who cares!

4.5 ster van mij en deze film verdient echt wel meeer waardering!

avatar van Waku

Waku

Mooie roman/drama film over de wat dromigerige Will die idolaat is van meisje Emma zijn liefde

sinds kinderjaren. Wel heel heel veel verdriet verpakt in een anderhalf uur durend verhaal.

Maar het degelijke acteerwerk vergoedt veel.

avatar van henkula

henkula

er zaten mateloos overdreven scènes in, drama is niets voor mij.

avatar van stinissen

• 22063 berichten

Aandoenlijk mooi romantisch drama met prima rollen van Rachel Bilson, Tom Sturridge die ook de hoofrol hadden maar de ster vond ik toch Scott Mechlowicz die een uitstekende rol neerzet als de oudere broer. Ook de vader en moeder rollen waren in goede handen , namelijk Blythe Danner en Richard Jenkins.

avatar van kanjertje

kanjertje

Erg trage film maar niettegenstaande toch mooi.

avatar van Barry83

Barry83

Film kon me niet echt boeien, iets teveel drama misschien. Alleen door Rachel heb ik de film afgekeken jummie

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Uitzonderlijk romantische film met sterke dialogen en interessante wendingen. Terug naar het onbezonne, naïeve gevoel van liefde. Mooi, idealistisch en erg bijzonder.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Eng mannetje die Will. Kan me niet voorstellen dat als je na zoveel jaren verteld dat je een meisje hebt gevolgd, ze nog ooit iets met je te maken wil hebben. Dat kan alleen maar weer in films goed aflopen. Ze hadden er beter een thriller van kunnen maken, dan was het wel wat geworden.

Het is nu allemaal wel heel erg braafjes allemaal. Wel mooie relatie tussen Will en zijn grote broer. Grote broer die de narigheid en het verleden zoveel mogelijk achter zich heeft gelaten en met zijn leven is doorgegaan, terwijl Will is blijven hangen in het verleden. Dat vond ik dus nog wel interessant. Verder weinig aan.

avatar van Fingersmith

Fingersmith

Snap niet zo goed waarom er ook de toekenning 'komisch' bij staat. De film is drama/romantiek.

Will is een zachtmoedige knul die zijn jeugdvriendinnetje onopvallend na reist. Zo ook naar het dorp waar ze samen zijn opgegroeid.

Het wordt al snel duidelijk dat Will in een droomwereld leeft. Vooral gevoed door het vroegtijdig overlijden van zijn ouders. Zijn liefde voor Emma is gigantisch en hij wil hier graag inhoud aan geven.

Ht is prima acteerwerk van alle acteurs en actrices. De film is wel een aaneenschakeling van drama. Maar dat komt vooral doordat er eigenlijk bij Will de tijd ook heeft stilgestaan. De drama in de film klopt daarmee allemaal ook prima.

Het moment waar de 2 broers in de taxi zitten is overigens erg aangrijpend zoniet het sterkste moment van de film.

Laat je niet afschrikken door het begrip drama. De film is zeker het kijken waard.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Vervelende, saaie film over een landloper/hippie die duidelijk geestelijk niet in orde is en een meisje uit zijn jeugd achtervolgt. De interessantste scènes zijn die met de hoofdpersoons broer die carrière als bankier heeft gemaakt. De hoofdpersoon vond ik der mate irritant dat ik nauwelijks in de film kon komen. Terwijl het toch wel een prestatie mag heten als je als acteur in elke scène net kunt doen alsof je net ervoor vijf stickies gerookt hebt.

avatar van Willy Wartaal

Willy Wartaal

Zoals Fingersmith al aangeeft is dit absoluut geen romantische komedie, laat je dus niet misleiden. Verder ben ik het wel eens met Tukkerstein, erg vervelende film met personages waaraan je je gaat ergeren. Cinematografisch is er ook weinig aan en ook voor de muziek hoef je deze film niet te kijken.

avatar van navulverpakking

navulverpakking

Een van de slechtste films die ik in tijden heb gezien.

avatar van scorsese

Tegenvallende film over een jongeman die al sinds zijn jeugd verliefd is op een meisje, maar het haar nog niet heeft verteld. Het is vooral het hoofdpersonage uit deze film dat totaal niet werkt en soms zelfs irritant is. Op zich vergelijkbaar met Benny & Joon waarbij het dus wel werkte. Ook het plotje omtrent de moord doet de film weinig goed.