• 9.374.105 stemmen

Waiting for Forever (2010)

Romantiek / Komedie | 95 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: James Keach

Met onder meer: Tom Sturridge, Rachel Bilson en Nikki Blonsky

Plot Waiting for Forever

"This one grabs your heart!"

Will is een excentrieke jongeman die reizend door het land gaat, zonder vooruitzichten of een baan. Hij is op zoek naar Emma, een jonge actrice op wie hij al tijden verliefd is. Tijdens zijn zoektocht krijgt hij te maken met verscheidene obstakels.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Wilfred Genee

Wilfred Genee

Mooie film, misschien iets meer drama gericht dan komedie alhoewel er zeker stukjes tussenzaten die een glimlach op mijn gezicht tevoorschijn toverden (zie dan ook net dat het op IMDB aangegeven is met drama/romantiek).
Film begint en bleef zeker in het begin een beetje traag, maar dat ging er op zich wel in. Was vooral een beetje erin komen maar dat nam wel een groot deel van de film in beslag.
Vreemd puntje voor mij is dat die Will dus eigenlijk de hele film door gek is, maar dat dit (volgens mij) op het einde ‘zomaar’ voorbij is. Had wel anders gekund maar dat had in principe niet gepast dus het was wel begrijpelijk qua verhaal maar het kwam wel redelijk in één keer, had mooier en groter gemogen van mij!
Vormde verder totaal geen probleem en de acteerprestaties vond ik ook goed, Tom Sturridge deed het echt fantastisch in zijn rol en Rachel Bilson is zoals hierboven al aangegeven echt een prachtige/leuke/mooie meid.
Heb er redelijk van genoten, misschien ook wel iets te veel doordat lurken naar Rachel nooit weg is bij mij

avatar van stinissen

Aandoenlijk mooi romantisch drama met prima rollen van Rachel Bilson, Tom Sturridge die ook de hoofrol hadden maar de ster vond ik toch Scott Mechlowicz die een uitstekende rol neerzet als de oudere broer. Ook de vader en moeder rollen waren in goede handen , namelijk Blythe Danner en Richard Jenkins.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Eng mannetje die Will. Kan me niet voorstellen dat als je na zoveel jaren verteld dat je een meisje hebt gevolgd, ze nog ooit iets met je te maken wil hebben. Dat kan alleen maar weer in films goed aflopen. Ze hadden er beter een thriller van kunnen maken, dan was het wel wat geworden.

Het is nu allemaal wel heel erg braafjes allemaal. Wel mooie relatie tussen Will en zijn grote broer. Grote broer die de narigheid en het verleden zoveel mogelijk achter zich heeft gelaten en met zijn leven is doorgegaan, terwijl Will is blijven hangen in het verleden. Dat vond ik dus nog wel interessant. Verder weinig aan.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Vervelende, saaie film over een landloper/hippie die duidelijk geestelijk niet in orde is en een meisje uit zijn jeugd achtervolgt. De interessantste scènes zijn die met de hoofdpersoons broer die carrière als bankier heeft gemaakt. De hoofdpersoon vond ik der mate irritant dat ik nauwelijks in de film kon komen. Terwijl het toch wel een prestatie mag heten als je als acteur in elke scène net kunt doen alsof je net ervoor vijf stickies gerookt hebt.

avatar van scorsese

Tegenvallende film over een jongeman die al sinds zijn jeugd verliefd is op een meisje, maar het haar nog niet heeft verteld. Het is vooral het hoofdpersonage uit deze film dat totaal niet werkt en soms zelfs irritant is. Op zich vergelijkbaar met Benny & Joon waarbij het dus wel werkte. Ook het plotje omtrent de moord doet de film weinig goed.