Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Troy Nixey
Met onder meer: Katie Holmes, Guy Pearce en Bailee Madison
Releasedatum: 24 november 2011
Plot Don't Be Afraid of the Dark
"Fear is never just make believe"
Het jonge meisje Sally (Bailee Madison) staat op het punt om met haar vader (Guy Pearce) en zijn vriendin (Katie Holmes) naar een groot landhuis te verhuizen dat ze aan het verbouwen zijn. Zonder het te weten bevrijdt Sally boze wezens die proberen haar hele gezin te vernietigen en haar aan hun zijde te krijgen.
Kim
Psychiatrist
Librarian
Housekeeper
wimnoot
Deze lijkt me ook erg cool en Guillermo Del Toro produceerde de film en schreef het script. En de film heeft een R rating gekregen!
JacoBaco
Ik hoop dat Katie Holmes het een beetje goed doet, want verder lijkt er op voorhand al weinig aan deze film te mankeren.
Revolt
Even kijken hoor, zijn alle cliches aanwezig:
Eng huis : Check
Donkere kelder : Check
Klein meisje : Check
Wit Douchegordijn: Check
En ga maar even door.
Maar verder ziet het er wel leuk uit
Del Toro is wel veelbelovend. Trailer ook erg leuk gedaan. Ben benieuwd.
p.s. deze poster is echt WEL lelijk en past denk ik ook niet bij de film.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11906 berichten
Nieuwe kansen voor Katie in een verhaal dat er prima uitziet. Ik heb goede hoop.
Lui (crew films)
Dit zag ik vanavond dus in het donker in de bios! Ik vloog serieus een halve meter de lucht in.
JacoBaco
Watje, bij Piranha 3D kreeg je ook al zowat een hartstilstand om nix.
Zandadder
Ik zag de trailer in de bios van de week. Ik vloog tegen het plafond.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Ik geef Wimnoot gelijk, de poster is erg lelijk. Lijkt wel een enge Disney poster voor 8 plussers.
Leland Palmer
Die trailer is veel te cliché om écht eng te zijn of om me te laten schrikken - voor de rest ziet het er wel aardig uit.
rambam3
haha deze trailer lieten ze zien in de bioscoop voordat Paranormal activity 2 begon, schrok me kapot
Lord Flashheart
Het is trouwens een remake van deze film. En daar was al niet veel aan.
LOTR-lover
Same here, vloog tegen het plafond zowat (en dat terwijl ik de trailer al een keer gezien had dus wist wat er ging komen). Ik riep al gelijk: "Ow nee... niet deze trailer..." Ik was zeker niet de enige die zich kapot schrok in de bioscoopzaal, hehe.
Heb wel zin in deze film!
Rianneke_Dan
Ziet er veelbelovend uit. Mooie poster, spannende trailer, Del Toro die eraan heeft meegewerkt en Katie Holmes eindelijk weer eens in een film. Ik ben benieuwd
Lord Flashheart
Plot klinkt totaal anders dan die uit 1973...
De vrouw is door een jong meisje vervangen, maar verder toch precies hetzelfde?
- landhuis dat is geërfd en verbouwd wordt
- monsters die in een kamer opgesloten zitten en bevrijd worden
- monsters proberen vrouw in kwestie aan hun zijde te krijgen
Gewoon een 1 op 1 remake dus.
rambam3
Watje, bij Piranha 3D kreeg je ook al zowat een hartstilstand om nix.
schrikken om niks? ik schrok me anders ook kapot. Iedereen trouwens die ik deze trailer heb laten zien...
RedVelvet
Katie Holmes vind ik verschrikkelijk, maar ben wel erg benieuwd naar deze film.
nightfly1982
Heb de trailer in de bios gezien....WAUW...tegenwoordig lig ik alleen maar in een deuk bij horror films en schrikken doen ik allang niet meer.
Maar nu heb zelfs gegild hahahahaha.....En de hele zaal deed net zo hard mee haha...
Dus ik ben erg benieuwd...zou dit eindelijk weer een horror worden waar ik even niet durf te kijken...hoop niet dat het spannenste al met de trailer is gezien...
Ja, leuk als je de trailer al een tijdje kent en je mag iedereen zien schrikken in de bios. Errug leuk! Trailer blijft een toppertje, hopelijk is de film ook om aan te zien. Katie Holmes
wimnoot
Wat is er mis met Katie Holmes? Ik klom vroeger altijd graag door haar raam naar binnen!
Beetje vooroordelen door dat Scientology gebeuren he, en om de een of andere reden vind ik haar altijd dom overkomen.
Aan haar om te bewijzen dat ik ongelijk heb

El Orfanato
Horror / Mystery, 2007