Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Troy Nixey
Met onder meer: Katie Holmes, Guy Pearce en Bailee Madison
Releasedatum: 24 november 2011
Plot Don't Be Afraid of the Dark
"Fear is never just make believe"
Het jonge meisje Sally (Bailee Madison) staat op het punt om met haar vader (Guy Pearce) en zijn vriendin (Katie Holmes) naar een groot landhuis te verhuizen dat ze aan het verbouwen zijn. Zonder het te weten bevrijdt Sally boze wezens die proberen haar hele gezin te vernietigen en haar aan hun zijde te krijgen.
Kim
Psychiatrist
Librarian
Housekeeper
Denny&Melenie
Heb net de trailer gezien en het stukje met het meisje dat ze in dr bedje kruipt was weer es een mooi stukje voor mijn vrouw te laten zien die schrok zich de ...... dus voor mij meer dan reden genoeg om deze film mooi te gaan kijken als ie er is
Gummiebear
TragieStar.*
Ik vind het wel een mooie poster, en ik dacht dat Katie Holmes alleen maar in van die suffe (romantische) komedies speelde? Nou, niet dus!
Heb hier erg veel zin in, al ken ik Holmes eigenlijk niet zo als actrice maar het verhaal klinkt ook wel wat en de beelden zien er wel leuk uit.
puckb96
Ik vind Guillermo del Toro heel goed dus ben echt benieuwd. Guy Pearce is een goede acteur en er zitten volgens mij wel een paar enge stukjes in de film. En Holmes speelde ook trouwens in Batman Begins, dus alleen suffe komedies? Nope!
Maar ja, ik ga deze absoluut kijken wanneer die uitkomt.
TragieStar.*
Ja, dat is waar. Maar ik had eigenlijk zo'n beeld van haar. Ik heb haar verder ook niet vaak gezien ergens
. Maar ben zoiezo benieuwd.
pierrrke
Don't Be Afraid of the Dark trailers and video clips on Yahoo! Movies - movies.yahoo.com ->theaterical trailer
SJRS.VLDT
Guillermo Del Toro is sowieso een held! En het heeft weer iets weg van het overbriljante (dat woord bestaat idd niet) 'Pan's Labyrinth' dus dit moet ik gewoon zien! Jammer dat hij de film niet zelf heeft geregisseerd.
SlasherMovieMan
Klinkt spannend en de trailer is echt freaky, man!
puckb96
. Maar ben zoiezo benieuwd.
Ja, oké. Dat klopt dan wel.
Psolitsa
Ben erg benieuwd naar deze!
Trailer ziet er prima uit, vind alleen de wezentjes rond 1:34 dan weer niet echt schrikwekkend.
Maar we zullen het zien. Enig idee wanneer deze in Pathe gaat draaien ?
SlasherMovieMan
Niet zo eng
puckb96
Klinkt in een beetje in de stijl van pan en orfanato
Daan258
Biosrelease uitgesteld naar 2012.
WAT 2012??
neeeeeeeee
ben al zo lang aan het wachte op deze film.
en waarom heb je al gestemd op deze film??
hoe heb jij hem kunnen kijken?
wieckse
Geweldige horror.
Het verhaal, de sfeer, de spanning en de schrikmomenten ... allemaal goed. Meeste indruk maakte toch wel het enge oude landhuis. Ook de openingsscène zorgde ervoor dat de toon gelijk werd gezet. Must-see wat mij betreft.
wieckse
was leuke film gezien op lowlands:p
Ik ook! Geweldige sfeer in die zaal...
Vaughn
Kan iemand mij s.v.p. zeggen wat nou de éxacte release-datum van deze film is, hier in NL?
Ik vind het maar een beetje 'n rommeltje en heel verwarrend daaromtrent; hier staat 2010, daar staat juli 2011, op IMDB staat weer 2012 zonder maand, op Film1 staat 8 september, daar zie ik weer oktober 2011 staan, hierboven staat 24 november 2011, en een berichtje van Prudh hierboven zegt ook biosrelease uitgesteld naar 2012 maar zonder welke maand...
paul83
Film gezien in amerika. Ben er overigens nog steeds. Shark night is de volgende in Orlando 2 september.
Prima film met een oude sfeer. Holmes en Guy doen het niet al te best trouwens. Einde had anders en beter gekund.
berrydrum
Ik ook! Geweldige sfeer in die zaal...
ja echt geniaal bij elke scene schreeuwen enzo... was ook wel irritant maar zo schrok je wel sneller:D
essepluisje
Ik wil deze film echt zo graag zien GRRRRRR maar het blijft inderdaad vaag wanneer hij nou uitkomt

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

El Orfanato
Horror / Mystery, 2007