Battle Los Angeles (2011)
Genre: Actie / Sciencefiction
Alternatieve titels: World Invasion: Battle Los Angeles / World Invasion: Battle LA / Battle: LA
Geregisseerd door: Jonathan Liebesman
Met onder meer: Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez en Bridget Moynahan
Gesproken taal: Duits, Engels en Slowaaks
Releasedatum: 21 april 2011
Bekijk via HBO Max
Plot Battle Los Angeles
"It's not war. It's survival."
Al jaren worden er over de hele wereld ufo’s waargenomen en gedocumenteerd: Buenos Aires, Seoel, Frankrijk, Duitsland, China. Maar in 2011 worden die vage waarnemingen keiharde werkelijkheid wanneer de aarde wordt aangevallen door onbekende krachten. Terwijl overal ter wereld grote steden worden verwoest, houdt alleen Los Angeles nog stand in een strijd die nooit voor mogelijk werd gehouden. Een sergeant van de Marine (Aaron Eckhart) en zijn nieuwe peloton moeten een halt zien toe te roepen aan een vijand die alles overtreft waar ze ooit tegen hebben gestreden.
Michael Nantz
Kathy Martinez
Jessy
Cpl. Jason Lockett
stinger650
Video's van Battle: Los Angeles: Battle: Los Angeles - Super Bowl Commercial [HD] | Facebook
de superbowl trailer, ook niet veel nieuws eigenlijk....
Al DeNiro
Ziet er heel veel uit.
Lijkt wel erg op Skyline, die ik net gezien heb.
Actarus
Na vele negatieve commentaren over Skyline, die ik best te pruimen vond, zit ik echt wel vol spanning te wachten op deze blockbuster. Ik hou nu eenmaal van dit soort invasie-films...en deze Battle LA zou misschien ons terug een 'Independence Day' kunnen bezorgen, maar met meer gevoel voor realisme (al moet je zulke films altijd met een korreltje zout nemen natuurlijk)
Dit doet me zowat denken aan toen er 2 films na elkaar uitkwamen over meteoren...je had eerst 'Deep Impact' (het voorgerecht) en daarna 'Armageddon' (het hoofdgerecht)...
En na 'Skyline' krijgen we nu een misschien wel meer volwassen versie in Battle LA!
Let the invasion begins!
Q Jones
Ik heb echt hele hoge verwachtingen van deze film en ik hoop dat hij ze waar kan maken. Na Skyline ben ik hier toch wel een beetje bang voor, maar ik heb hoop, Eckheart heeft me nog nooit in de steek gelaten wat een top acteur is die man toch, en Roderigez is ook leuk om naar te kijken. We hopen op het beste en niet op een skyline film.
YouTube - World Invasion : Battle LA - Bande-annonce 3 - VF
Franse trailer met niet eerder getoonde beelden
Skyline zie ik eigenlijk meer als een b-film en als b-film is ie niet zo dramatisch.
M.Goodkat
Na Skyline bekeken te hebben verwacht ik meer van deze...hogere productie =)
Q Jones
Nah voor een B film is hij toch te saai, lees anders mijn review maar eens bij Skyline
B-film lijkt me dan ook niet synoniem voor goed te zijn. Het gros van de b-films zijn ook bagger. Goedkoopheid(B) straalt van de film af ondanks de CGI.
Q Jones
Ja dat is waar vooral door de bagger acteurs, maar meestal kan ik om een b film wel lachen maar dat was hier bij niet het geval
davidz352
Ik hoop dat deze beter is dan Skyline. De trailer voorspelt veel goeds!
JacoBaco
Natuurlijk wordt hij beter dan Skyline. Mocht dat niet zo zijn, dan schrijf ik me uit.
stinger650
Weer een nieuwe trailer!!
News: New 'Battle: Los Angeles' TV Spot | Latino Review - latinoreview.com
Willy Wartaal
Alleen de trailer is al beter dan de gehele movie skyline! Dit kan wel wat worden.
Weer een nieuwe trailer!!
News: New 'Battle: Los Angeles' TV Spot | Latino Review - latinoreview.com

Heerlijk zeg, total destruction! Als ze er geen slap ouwehoerverhaal met familie tussen stoppen zoals in 2012, dan kan dit echt fantastisch worden. Prachtige effecten ook weer zeg!
Nog maar 1 maand!
stinger650
Nog maar 1 mnd voordat ie in de vs uitkomt, wij moeten helaas wat langer wachten.21 april is voor ons dé datum
Wat, serieus? Geen wereldwijde releasedatum voor dezelfde week? Sjongejongejongejonge
Seifer

Nog maar 1 maand!
Een Sci Fi oorlogs film.
stinger650
Nee kijk maar een aantal posts terug vamme, staat een lijst met releasedata... zelfde was met skyline, die draait hier net terwijl ie in dé vs al bijna op dvd verkrijgbaar is
Respekked
Trailer is briljant. Dit is wel de film waar ik voor 2011 het meest naar uitkijk!
Lenzo
Sinds de dag dat ik de trailer zag moet ik wel elke dag denken aan deze film. Ik weet dat die nu alleen nog maar kan tegenvallen maar als ie in de bios draait ga ik er gelijk heen
alstublieft, weer een hele sloot met (nieuwe) filmpjes van Battle Los Angeles
Donkerwoud
Die tagline zit me dwars. ''It;s only the beginning!'' Kan er nou geen enkele film meer komen die op zichzelf staat en niet bij voorbaat alweer ingepland is als een serie ( waarbij 9 van de 10 keer de verdere delen onder de maat zijn)
jarno1975 (moderator series)
Seifer
Misschien een mooiere poster maar het verklapt al wel een beetje hoe ze eruit gaan zien.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

District 9
Sciencefiction / Thriller, 2009

Fong Juk
Misdaad / Thriller, 2006
saving the worldheldmarine corpschaosretirementsurvivormeteorspace invasionbuitenaards wezenslagveldoverlevingsergeantlos angeles, californiëstrijdbuitenaardse invasiedangeru.s. marineescapadeheroic missionevil alienchaos and mayhem