• 9.370.054 stemmen

Slaughtered Vomit Dolls (2006)

Horror | 71 minuten

Genre: Horror

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Lucifer Valentine

Met onder meer: Амеара Лавей en Pig Lizzy

Plot Slaughtered Vomit Dolls

"You Wont Just Be Scared, You Will Be Scarred."

Het gruwelijke verhaal over de psychologische manifestaties van een negentienjarige weggelopen stripper/prostituee als ze afdaalt in een helse groeve van satanische nachtmerries en hallicunaties.

avatar van otherfool

otherfool

He, cool dat deze er nu ook opstaat. Nu ja, cool

Ziek filmpje, zo lelijk mogelijk gemaakt en daarin redelijk geslaagd. Echt een blijvende indruk heeft het echter allemaal niet gemaakt (ik zag hem al een filnk tijdje geleden).

1,5*.

avatar van Threeohthree

Threeohthree

''I don't know what is left of me, but you can fuck it if you want.''

Duidelijke taal, wat een rit. In Slaughtered Vomit Dolls volgen we het personage Angela Aberdeen (Ameara Lavey) ze bezoekt verschillende hotels waar ze stript, neukt en uiteraard: Kotst. Gedurende film krijgen we flasbacks te zien van Angela's jeugd, dit zorgt voor een mooi contrast tussen onschuldigheid van een kind en corruptie van volwassenen, een lekker zwaar thema dat wordt verspreid over de trilogie.

15-20 Minuten in de film en fun begint, de eerste gore scene: Er word 5 minuten lang een oog uitgepookt, het bloed spuit alle kanten op, driftig zoekt ze naar haar ogen, helaas liggen deze op tafel haar doodleuk aan te gapen. Uiteindelijk vindt ze haar ogen, en kotst vervolgens over deze heen. En dit alles wordt lekker expliciet in beeld gebracht.

Vervolgens komen we in een scene waarbij de armen van een vrouw worden afgehakt, ze wordt op een stoel gezet, krijgt een gitaar op schoot geworpen, en er zegt iemand: ''Play the guitar''. Fantasisch!

Verder hebben we nog Henk Skinny, de kotsmachine. Kotst wat bierglazen vol en lesst zijn dorst..

Enfin, er zijn nog tientallen scenes die ik zou kunnen bespreken, maar dat heeft weinig zin. Gewoon kijken als het je intereseerd, of wie nieuwschierig is, maar aan te raden is deze niet.

Edit: Wat overigens nog wel leuk is om te melden: Er is zijl over de bank gegooit, Lucifer wilde blijkbaar geen bloedvlekken op zijn mooie lederen bank.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Zelfs in fast forward was dit een straf om uit te zitten. Wat een vreselijk onsamenhangend fetishistisch (is dat een woord?) zooitje. Een belediging voor de liefhebber van cinema. Dat zulke troep nog wordt uitgebracht ook.

avatar van Theunissen

Jezus wat een vage zieke shit allemaal in deze film. Van een film (het is meer een snuff film) is eigenlijk geen sprake want het zijn gewoon allemaal wat vage beelden aan elkaar geplakt met eveneens veel vage demonisch geluiden. Veel beelden zijn overigens zeer brut en ranzig (o.a. veel kotsen) en het wordt heel expliciet weergegeven (o.a. steken in het gezicht, het verwijderen van ogen, gezicht en hersenen. Dat laatste werd ook nog eens vers opgegeten). Echt lekker kijkt deze film zich niet weg want de onsmakelijke beelden duren zolang dat je je er ongemakkelijk bij gaat voelen. De grove beelden worden trouwens ook regelmatig afgewisseld met bloot, maar daar raak je niet echt opgewonden van

Vraag me eigenlijk af wat de bedoeling is van deze zieke film

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Ben de laatst tijd eens aan het kijken naar sick shit kwa films.

Kom je ook al snel hier op uit.

Maar nee,gewoon nee. Heb het een kans gegeven.

Maar dit is zelfs voor een arty gore horror film beneden alle peil.

Vage beelden.totaal geen verhaal.hoeft ook niet maar een klein dun lijntje.

Raar,en belachelijk.

Deel 2 kreeg hier ook een betere rating. Ga ik toch wellicht een kans geven voor nu ,,,,vooral negeren deze shit vomit

avatar van Woland

Woland

Tja. Ik had achteraf beter moeten weten, zeker na even snel de topic van SVD doorgescand te hebben. Mijn eerste Lucifer Valentine, en vermoedelijk ook mijn laatste. Het is vooral 70 minuten goorlapperij, met aardig wat gore (al is het nogal low-budget en niet zo overtuigend), smerigheid en vooral heel veel kots. Heel functioneel is het niet, en als naakte strippers dat doen is het al vervelend, maar als een vadsige vent ook nog eens uitgebreid gaat lopen kotsen ben ik er helemaal klaar mee. Wat de film verder betreft, het is een vrij plotloze film over een stripper die (bezeten door de duivel of een demon of zoiets) uitgebreid allerlei mensen op brute en smerige wijze gaat lopen ontleden, tussen het strippen en kotsen door. Veel schokkerige beelden, en noise-achtige soundscapes (denk Wolf Eyes en zo) en vervormde stemmen om het demonische aspect te tonen. Dat laatste aspect kon ik an sich zelfs nog wel waarderen op momenten (toch nog wel een puntje), maar SVD lijkt vooral een excuus om zoveel mogelijk en zo extreem mogelijk kots, bloed, gore en vrouwelijk naakt te laten zien - bij voorkeur in combinatie. Die Lucifer Valentine bekijkt het voorlopig maar.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Toch wel beter dan August Underground.

Tsja... Wie die Lucifer Valantine en zijn crew zijn? En hoe die over straat zullen lopen na het maken van dit werkje, mag Joost weten. Verhaal zit er niet in, maar de beelden zijn daarentegen wel behoorlijk interessant, en lijken wel een beetje op een Shock/X-rated versie van een Chris Cunningham clip. Opmerkelijk ook dat de fragmenten zich in 1994 afspelen in de laatste dagen tot de dood van Kurt Cobain. En ja, wat is het inhoud? We zien hier enkele erg aantrekkelijke, al dan niet, psychisch ontspoorde dames (dat is nog te zacht uitgedrukt trouwens) die wegkwijnen in hun zelfhaat, en verwaarlozing. Of ze nou drugs hebben gebruikt of dat de film uit zichzelf al een trip is... Ja, het is een trip. Bestaand uit vele beelden, noise-muziek, kleuren, martelingen, snuff... en uiteindelijk gekots... Heel, heel veel gekots... Met als hoogtepunt: de vingers van een afgehakte arm achter in de keel steken, en dan die glas volkotsen, opdrinken, weer volkotsen

Nee, eten is geen optie bij deze film.

In principe is dit een ongenuanceerd broddelwerkje waarbij de acteurs overduidelijk willen laten zien hoe walgelijk ze wel niet zijn of erop bevestigd willen worden... Maar toch is het wel allemaal lekker fout en over the top, en de trippy beelden maken de film net goed om geamuseerd met een MM-lid te bekijken.

Edit: Lees ik dat de hoofdrolspeelster vorig jaar is overleden?

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Mijn eerste Valentine Allereerst vond ik de manier van filmen en het geluid nog wel vlotjes, gaf zowat industrial-ambient effect en gevoel. De vrouwtjes mochten er ook zeer zeker zijn. Voor de ene zal dit als onsamenhangende stukken beeld zijn en lopen weg van de sound, ik vond dit juist sterkte van deze film, zieke ambient kunst, waarbij de camerashots en beeldkwaliteit echt nog scherp is. En oogje-por en hoofd afzagen is altijd fijn en da eten uit z'n hoofd en kotsen aan de lopende band Voor mij was dit een lekker hels, maar zeer vermakelijk tripje. Ik heb recent voor mezelf de ziekste film gezien, dan zijn deze van Valentine eigenlijk lekker tussendoortje, hier kreeg ik geen omgekeerde maag van, vind fijn dat mensen dit maken. De andere 2 films van hem volgen nog, heb ze hier liggen.

avatar van Shadowed

Shadowed

Verrassend genoeg niet geheel irrelevant, ondanks dat regisseur Lucifer Valentine nog altijd kampt met een film die na enige tijd bijzonder saai voor de dag komt. De drukkere vormgeving gecombineerd met de aparte geluidsbewerking leveren echter precies wat de film hoort te doen en dat is een kwaadaardige en snoeiharde toonzetting over de film uitroepen. De hallucinante scene waarin de ogen worden uitgestoken is eigenlijk een bijzonder geslaagde scene. Het acteerwerk daarentegen is vervelend, de expliciete seks onnodig en de overvloed aan kotsende mensen vooral walgelijk. In dat opzicht heeft Slaughtered Vomit Dolls bitterweinig te melden, buiten zichzelf zo ranzig mogelijk presenteren en dat gaat na enige tijd onvoorstelbaar vervelen.