Slaughtered Vomit Dolls (2006)
Genre: Horror
Verenigde Staten / Canada
Geregisseerd door: Lucifer Valentine
Met onder meer: Амеара Лавей en Pig Lizzy
Plot Slaughtered Vomit Dolls
"You Wont Just Be Scared, You Will Be Scarred."
Het gruwelijke verhaal over de psychologische manifestaties van een negentienjarige weggelopen stripper/prostituee als ze afdaalt in een helse groeve van satanische nachtmerries en hallicunaties.
Mochizuki Rokuro
Het zoveelste onbekende meesterwerk op de site! Het is hier niet snel gek genoeg, hè? Die poster ook weer.... En nu maar op zoek in de bakken bij de Blokker
ToNe
De regisseur raakte zeker opgewonden van een brakende Linda Blair uit The Exorcist, want de film lijkt op een excuus voor een aantal fetisjistische scenes (kotsende vrouwen).
Tsja, Lucifer Valentine.
FatMike
- 1976 stemmen
Nu Orozco the embalmer nog op de site!!!
En uiteraard de 2 andere delen van de Vomit Gore Trilogy!
Mochizuki, waarom probeer je er niet eentje?
Misschien leuk voor naast je verzameling Japans.
dutchtuga
Kom maar op met die recensie, Die Hard Willis! We wachten er allemaal op
Tonypulp
Ben ook wel benieuwd, zag laatst de dvd op een webshop en de poster trok meteen m'n aandacht.
brucecampbell
Waardeloos.
Ik kan echt wel experimentele cinema waarderen zoals Begotten of Subconscious Cruelty, maar dit deed echt pijn aan de ogen en oren.
Je ziet vrouwen die gemarteld en vermoord worden en veel kots maar eigenlijk zie je niets, want het is zo druk gefilmd dat alles door elkaar vloeit en het was echt een marteling om dit uit te zien.
Waarschijnlijk was dit leuk voor de makers, maar de kijker heeft er niets aan.
Die Hard,Willis
Kom maar op met die recensie, Die Hard Willis! We wachten er allemaal op
otherfool
He, cool dat deze er nu ook opstaat. Nu ja, cool
Ziek filmpje, zo lelijk mogelijk gemaakt en daarin redelijk geslaagd. Echt een blijvende indruk heeft het echter allemaal niet gemaakt (ik zag hem al een filnk tijdje geleden).
1,5*.
dominion
Heb het derde deel ook eindelijk toegevoegd dus nu staan ze er alle drie op de site
Threeohthree
Te koop bij Unearthed fims, maar vind het maar een onduidelijke en vervelende site. Bovendien zullen die wel regio1 zijn. Wil zien.
Threeohthree
''I don't know what is left of me, but you can fuck it if you want.''
Duidelijke taal, wat een rit. In Slaughtered Vomit Dolls volgen we het personage Angela Aberdeen (Ameara Lavey) ze bezoekt verschillende hotels waar ze stript, neukt en uiteraard: Kotst. Gedurende film krijgen we flasbacks te zien van Angela's jeugd, dit zorgt voor een mooi contrast tussen onschuldigheid van een kind en corruptie van volwassenen, een lekker zwaar thema dat wordt verspreid over de trilogie.
15-20 Minuten in de film en fun begint, de eerste gore scene: Er word 5 minuten lang een oog uitgepookt, het bloed spuit alle kanten op, driftig zoekt ze naar haar ogen, helaas liggen deze op tafel haar doodleuk aan te gapen. Uiteindelijk vindt ze haar ogen, en kotst vervolgens over deze heen. En dit alles wordt lekker expliciet in beeld gebracht.
Vervolgens komen we in een scene waarbij de armen van een vrouw worden afgehakt, ze wordt op een stoel gezet, krijgt een gitaar op schoot geworpen, en er zegt iemand: ''Play the guitar''. Fantasisch!
Verder hebben we nog Henk Skinny, de kotsmachine. Kotst wat bierglazen vol en lesst zijn dorst..
Enfin, er zijn nog tientallen scenes die ik zou kunnen bespreken, maar dat heeft weinig zin. Gewoon kijken als het je intereseerd, of wie nieuwschierig is, maar aan te raden is deze niet.
Edit: Wat overigens nog wel leuk is om te melden: Er is zijl over de bank gegooit, Lucifer wilde blijkbaar geen bloedvlekken op zijn mooie lederen bank.
Walgelijk.
Leek me toch wel een leuk filmpje dit maar dat was het dus zeker niet.
Gore zie je genoeg en het is ook erg ranzig maar toch kan dat de film niet meer redden.
Er wordt lekker veel in gekost maar dat vond ik alles behalve leuk om naar te kijken en het ging ook echt helemaal nergens over en het was moeilijk te volgen.
De gore zag er ook wel redelijk uit en was wel heel ranzig maar het is echt zo lelijk gefilmd en ziet er visueel heel erg goedkoop uit dat het niet echt leuk is om naar te kijken.
Acteerwerk was ook niks maar dat vind ik vaak niet erg bij dit soort Underground filmpjes.
Naakt zie je ook genoeg in deze film maar toch blijft dit voor mij een prulwerkje.
Die vervolgen ga ik dus ook echt niet kijken want dit was verre weg van geslaagd.
0,5
dominion
Deze is niet zo smerig als zijn opvolger.
Maar alvast veel plezier
Okeee...
Blijkbaar heb ik mijn grenzen een beetje overschat, dit ging voor mij zelfs ver. Ik heb hem op de helft al afgezet :S
Ik ben dus nog niet toe aan de delen die hier opvolgen (dat is denk ik een understatement)
Het is vooral de manier waarop het in beeld word gebracht met de geluiden erbij waardoor het extra ranzig werd.
Misschien over 10 jaar nog eens
Threeohthree
Ach, nooit geschoten is altijd mis. Jammer, maar begrijpelijk.
maithekke
Ja wel jammer inderdaad XD Ik moet wel toevoegen dat ik er vanavond niet helemaal in stemming voor was, dat kan wel mee geholpen hebben (maar ik had al afgesproken hem te gaan kijken vanavond) maar dan denk ik alsnog dat ik maar beter een paar jaartjes kan wachten
Threeohthree
Afgesproken? Fammilie-op-de-bank avondje? Maar verstandig denk ik, al is deze zelfs wat saa-ig, ondanks een aantal briljante quotes.
maithekke
Haha nee samen met een vriendin
. Verder was er niemand thuis
Ja maar die oogscene kon ik echt slecht aanzien bijvoorbeeld. Niet alleen is het afgrijselijk smerig maar de manier hoe het is weergegeven vond ik op de een of andere manier extra ranzig, de manier van filmen en de geluiden erbij enzo. En die sfeer bleef er wel goed inzitten. Ik denk dat bij de gewoonlijke manier van filmen het veel minder erg was geweest en ik beter tegen had gekunt.
De naakte vrouwen (wist ik wel al van tevoren hoor maar het was nog een extra ding) zijn ook niet echt mijn ding.
Op een gegeven moment had ik gewoon zoiets van dit hoef ik eigenlijk niet echt af te zien XD
Threeohthree
Je vriendin vond het dus ook niks? Verder zal niemand het je kwalijk nemen dat je niet warm wordt van blote dames, maar ik als man had daar verder weinig last van moet ik zeggen. Maar ach, een keer wat anders, Yamanouchi's of Begotten dan maar?
maithekke
Nee die was degene die het eerst zei dat ik hem uit moest zetten
Haha dat steekt dan anders in elkaar voor een meisje van 15 denk ik dan XD
Wat voor iets is dat?
Threeohthree
Yamanouchi is de maker van o.a. de Red Room's, minder in your face ranzigheid, maar voldoende torture leedvermaak stuff, maar hij heeft ook het bizarre werkje Muzan E op zijn naam staan, je moet er van houden. Begotten bestaat uit puur alleen visuals met honden gehijg eronder. Trailertje staat wel op youtube.
Heb je die gitaar scene nog wel gezien overigens?
dominion
Begotten is wel een heel erg tof filmpje
N23
Oke ik ben nu bij 25min....
En wat een graffilm...
Het geluid is 0,5 en eigenlijk wil ik het nog minder geven.
Het beeld is nog minder dan het geluid.
Het verhaal... man dat kan je niet eens beoordelen want dat zit er gewoon niet in.
Het gore.... ik weet niet of dit me moet opwinde als zieke geest maar zelf dat lukt niet eens.
Ik vroeg me altijd al eens af hoe een psychose in elkaar zat.... maar dikke l*l als het zo is...
echt een graf film. en aangezien er toch geen verbetering in zal komen ....
Threeohthree
Waaat. Geluid en beeld kwaliteit waren haarscherp. Dus dat zal wel aan je pindakaas gelegen hebben. En als er in een film veel actie zit, hoef je toch ook niet geil te worden om het leuk te vinden, op een of andere manier trekt men bij deze serie dat verband, maar nergens anders.
Maar verstandig dat je hem uit hebt gezet, want veel verandering zit er voor de 'blinde' kijker niet in.
N23
Ik neem aan dat het niet alleen bij mij dat geluid was van een k*tkind dat 3octaven lager zingt dan dat een kind van een jaar of 5-6 zou horen te zingen?
En de beelden waren schokkerend en ze sloegen nergens op.
Nee dit zijn gewoon losse beelden met wat langzaam en laag geluid eronder....
Jeremiah80
Ik vondt dit deel ook het minste van de 3, maar wel goed om te zien als voorbereiding op Regore.[Die scene met die gitaar in dit deel is wel hilarischspoiler]
SlasherMovieMan
Kunnen we letterlijk poppen overgeven in deze film zoals de titel zegt?
Deze film is zeker een zware slag nadat je hem gezien hebt. Heb af en toe gewoon liggen watertanden voor het scherm toen ik hem zag. Erg zieke en brute filmzooi is het. De titel zegt eigenlijk alles al niet?
Af en toe deed de film me een beetje denken aan de televisieserie Matroesjka's, hoewel ik deze film veel beter vind dan die serie. Veel van de beelden in deze film laten echt indruk achter dankzij de expliciete aard en komen daardoor hard en intense aan, wat echt gewoon indrukwekkend is. Ook zijn de hoeveelheden gore ook erg veel aanwezig, waardoor de film erg hard aankomt. Conclusie: Slaughtered Vomit Dolls is één van de betere horrorfilms van de laatste paar jaren waarin een ijzersterk verhaal wordt afgebeeld met brute, expliciete en ook wel een beetje zieke beelden.

Slow Torture Puke Chamber

964 Pinocchio
Horror / Sciencefiction, 1991

Vase de Noces
Horror / Romantiek, 1974

The Human Centipede II (Full Sequence)
Drama / Horror, 2011

August Underground