• 9.373.631 stemmen

I Spit on Your Grave (2010)

Horror / Thriller | 108 minuten

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Steven R. Monroe

Met onder meer: Sarah Butler, Jeff Branson en Chad Lindberg

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot I Spit on Your Grave

"Justice served one torture at a time."

Een schrijfster (Sarah Butler) trekt zich voor haar nieuwste boek terug in een verlaten huisje in de bossen. Hier wordt ze op brute wijze overvallen en verkracht en voor dood achtergelaten. Weer bijgekomen besluit ze om wraak te nemen op de personen die haar hebben aangevallen. En voor deze wraak gaat ze niets uit de weg.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Remake van het destijds controversiële Day of the Woman (welke later beter bekend werd onder deze titel).

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Benieuwd! Al iets bekend over een (Nederlandse) releasedatum? Afschuwelijke poster trouwens.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Plot heeft wat weg van Last House on the Left maar hij zal er wel totaal niet op lijken.

avatar van Mescalino

Mescalino

Ben benieuwed. Ben normaal gesproken niet zo'n fan van remakes maar de trailer zag er goed uit.

Spartaan1986 schreef:

Bwa, al die horrorremakes lijken wel op elkaar vind ik. Zal wel weer een hopeloze mix van goedkope schrikeffecten en lelijk videoclipgeweld worden.

avatar van ToNe

ToNe

Mijn eerste gedachte hierbij is dat de exploitatie van gisteren, de sensatie-date-horrorfilm van morgen is. Een beetje als modieuze Che-afbeeldingen en Arafat-sjaaltjes, eigenlijk.

De productiemaatschappij heeft een reeks bagger films op haar naam staan, dus ik ben benieuwd wat ze hiervan maken.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Poepgezicht

Poepgezicht

Dat lijkt op de originele poster.

Nou ja t origineel vond ik al kut, denk niet dat ze dit veel slechter kunnen maken.

avatar van The Oceanic Six

Brute trailer I Spit On Your Grave - Video op FilmTotaal

Gave trailer. Precies het soort dat ik leuk vind. Ik hou wel van bloederige wraak films.

Doet me alleen wel heel erg denken aan The Last House on the Left.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Alweer een remake Origineel is ontzettend goed. Geweldige regisseur ook dit...

avatar van Wesley29m

Wesley29m

US release staat gepland voor 8 oktober, ben erg benieuwd!

Trailer belooft veel goeds. Hou wel van een lekkere wraak-martel-thriller. En het origineel heeft een aardige cultstatus.

Maar eh:

5 stemmen, gemiddels 4,40.. en geen enkele vorm van commentaar, kritiek of andere vorm van mening onderbouwen?

Beetje jammer weer! Dit riekt naar ongeldig stemmen, zonder de film ook maar gezien te hebben....

yeyo

Wat ik van de trailer moet opmaken, lijkt de wraak wel érg buiten proportie. Maar ja, misschien laten ze gewoon nog helemaal niets van de aanleiding zien. Ziet er verder niets bijzonders uit.

"Forgive me father, for I will sin!"

Hoe gemaakt klinken dat soort holle catch phrases eigenlijk wel niet?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Dit soort foute catch phrases vind ik dan wel weer vermakelijk. Maar je ziet weinig aanleiding naar haar wraakacties, en ze lijkt ook wel erg gedreven in wat ze doet. Een bijna-pro. Ook het origineel is op gaan zetten.

avatar van hugo2

hugo2

ik heb die van 1978 in de jare 80 gezien was ,toen de tijd een zeer harde en goede film ,dus ben wel benieuwt na deze remake

avatar van mikey

mikey

Belabberde poster zeg.

avatar van schram101

schram101

Vind je?

Ik vind em vrij sfeervol!

avatar van mikey

mikey

Gefotografeerd door een slechte mode fotograaf, volgens SAw styling principes en ook nog eens gekopieerd van het origineel. Niet dat ik deze film ooit ga zien hoor.

Maar liefst 0 sterren van Roger Ebert.

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Lol. Hij noemt het origineel weleens de slechtste film aller tijden.

avatar van Sukantara

Sukantara

Wanneer kunnen we deze film in de videotheek verwachten ?

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

kos schreef:

Maar liefst 0 sterren van Roger Ebert.

Geeft Ebert niet praktisch iedere horror of cultfilm 0 sterren?

yeyo

Bwa, af en toe weet hij me toch te verbazen op dat vlak. The Last House on the Left bv. gaf hij 3,5/4

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Met cultfilms heeft hij toch wel wat hoor.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Het verhaal klinkt weer heftig, maar dat is meestal zo bij; Horror.

Ik wil de film graag zien, al moet het wel van het verhaal afhangen, en van de best aparte maar wel aardige poster.

avatar van louisvf

louisvf

Spartaan1986 schreef:

Nee, het heeft logischer wijze gewoon iets weg van het origineel

avatar van gorelover

gorelover

op 7 februari komt de film op bluray uit.

heb mijn exemplaar al gereserveerd.

wel de import versie.

die trailer zag er heerlijk bruut uit,

she kicks ...

avatar van stinissen

I Spit on Your Grave (2010) is een remake van Day of the Woman (1978) en ik moet zeggen deze is een stuk beter de verkrachtingscenes zijn om misselijk van te worden maar is niks vergeleken met de mierzoete wraak van Jennifer (Sarah Butler) wat trouwens niet echt een actrice is waar ik voor warm loop ze mist de nodige sexapeal en de juiste rondingen.

Er zitten verschillende gaten in het plot but who cares het was zeer vermakelijk al zou je vriendin of vrouw vooral het eerste deel van de film anders over denken.

avatar van maurice32

maurice32

Toch wel een goede film , remake jarennnnn geleden eens gezien en vond deze toch wel goed voor een remake . De wraak scenes waren wel lekker

3,5 ster