Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Steven R. Monroe
Met onder meer: Sarah Butler, Jeff Branson en Chad Lindberg
Bekijk via Videoland
Plot I Spit on Your Grave
"Justice served one torture at a time."
Een schrijfster (Sarah Butler) trekt zich voor haar nieuwste boek terug in een verlaten huisje in de bossen. Hier wordt ze op brute wijze overvallen en verkracht en voor dood achtergelaten. Weer bijgekomen besluit ze om wraak te nemen op de personen die haar hebben aangevallen. En voor deze wraak gaat ze niets uit de weg.
Jennifer Hills
Stanley
Mrs. Storch
Chastity Storch
Chainsaw
Remake van het destijds controversiële Day of the Woman (welke later beter bekend werd onder deze titel).
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Benieuwd!
Al iets bekend over een (Nederlandse) releasedatum? Afschuwelijke poster trouwens.
Spartaan1986
Plot heeft wat weg van Last House on the Left maar hij zal er wel totaal niet op lijken.
Mescalino
Ben benieuwed. Ben normaal gesproken niet zo'n fan van remakes maar de trailer zag er goed uit.
yeyo
Bwa, al die horrorremakes lijken wel op elkaar vind ik. Zal wel weer een hopeloze mix van goedkope schrikeffecten en lelijk videoclipgeweld worden.
ToNe
Poepgezicht
Dat lijkt op de originele poster.
Nou ja t origineel vond ik al kut, denk niet dat ze dit veel slechter kunnen maken.
Brute trailer I Spit On Your Grave - Video op FilmTotaal
Gave trailer. Precies het soort dat ik leuk vind. Ik hou wel van bloederige wraak films.
Doet me alleen wel heel erg denken aan The Last House on the Left.
Tonypulp
Alweer een remake
Origineel is ontzettend goed. Geweldige regisseur ook dit...
Wesley29m
US release staat gepland voor 8 oktober, ben erg benieuwd!
Trailer belooft veel goeds. Hou wel van een lekkere wraak-martel-thriller. En het origineel heeft een aardige cultstatus.
Maar eh:
5 stemmen, gemiddels 4,40.. en geen enkele vorm van commentaar, kritiek of andere vorm van mening onderbouwen?
Beetje jammer weer! Dit riekt naar ongeldig stemmen, zonder de film ook maar gezien te hebben....
yeyo
Wat ik van de trailer moet opmaken, lijkt de wraak wel érg buiten proportie. Maar ja, misschien laten ze gewoon nog helemaal niets van de aanleiding zien. Ziet er verder niets bijzonders uit.
"Forgive me father, for I will sin!"
Hoe gemaakt klinken dat soort holle catch phrases eigenlijk wel niet?
Naomi Watts
Dit soort foute catch phrases vind ik dan wel weer vermakelijk. Maar je ziet weinig aanleiding naar haar wraakacties, en ze lijkt ook wel erg gedreven in wat ze doet. Een bijna-pro. Ook het origineel is op gaan zetten.
hugo2
ik heb die van 1978 in de jare 80 gezien was ,toen de tijd een zeer harde en goede film ,dus ben wel benieuwt na deze remake
schram101
Nieuwe trailer (Red Band)
Red Band trailer van I Spit On Your Grave: Unrated - Video op FilmTotaal
mikey
Gefotografeerd door een slechte mode fotograaf, volgens SAw styling principes en ook nog eens gekopieerd van het origineel. Niet dat ik deze film ooit ga zien hoor.
rokkenjager
Lol. Hij noemt het origineel weleens de slechtste film aller tijden.
Drs. DAJA
Maar liefst 0 sterren van Roger Ebert.
Geeft Ebert niet praktisch iedere horror of cultfilm 0 sterren?
yeyo
Bwa, af en toe weet hij me toch te verbazen op dat vlak. The Last House on the Left bv. gaf hij 3,5/4
TragieStar.*
Het verhaal klinkt weer heftig, maar dat is meestal zo bij; Horror.
Ik wil de film graag zien, al moet het wel van het verhaal afhangen, en van de best aparte maar wel aardige poster.
louisvf
Nee, het heeft logischer wijze gewoon iets weg van het origineel
gorelover
op 7 februari komt de film op bluray uit.
heb mijn exemplaar al gereserveerd.
wel de import versie.
die trailer zag er heerlijk bruut uit,
she kicks ...
I Spit on Your Grave (2010) is een remake van Day of the Woman (1978) en ik moet zeggen deze is een stuk beter de verkrachtingscenes zijn om misselijk van te worden maar is niks vergeleken met de mierzoete wraak van Jennifer (Sarah Butler) wat trouwens niet echt een actrice is waar ik voor warm loop ze mist de nodige sexapeal en de juiste rondingen.
Er zitten verschillende gaten in het plot but who cares het was zeer vermakelijk al zou je vriendin of vrouw vooral het eerste deel van de film anders over denken.
maurice32
Toch wel een goede film , remake jarennnnn geleden eens gezien en vond deze toch wel goed voor een remake . De wraak scenes waren wel lekker
3,5 ster

I Spit on Your Grave 3: Vengeance Is Mine
2015

I Spit on Your Grave 2
2013

Drie van de hardste films in het aanbod van Videoland

Vijf van de best beoordeelde horrorfilms die op Videoland te vinden zijn

Vijf goed beoordeelde horrorfilms op Netflix en Videoland

Victim
Misdaad / Drama, 1961

Eden Lake
Horror / Thriller, 2008
verkrachtingfondling remakewraakauteurgarden shears rape and revengeemasculation