• 9.372.269 stemmen

Beauty & the Briefcase (2010)

Komedie / Romantiek | 83 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Gil Junger

Met onder meer: Hilary Duff, Matt Dallas en Jaime Pressly

• meJane Bekijk via meJane

Plot Beauty & the Briefcase

"Falling in love is a fulltime job"

Lane Daniels is een modejournaliste wier leven verandert wanneer ze het artikel 'carrièreswitch om liefde te vinden' schrijft. Haar redactrice stelt voor dat Lane een baan in de zakenwereld vindt en daar zo veel mogelijk mannen date om inzicht te verkrijgen, met uiteraard verrassende resultaten...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van MissyNador

MissyNador

Wat een slechte film zeg! Duff is vreselijk in deze film en acteerwerk van alle acteurs is drama

avatar van Simon E

Simon E

Net bekeken.

Het is niet mijn genre maar zo slecht vond ik hem niet. Het is echt een Hilary Duff film. Als je er van dat genre houdt is het volgens mij een prima film!

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

De foto is overduidelijk gephotoshopt.

Maar de film wil ik alleen zien vanwege Duff.

avatar van StephniiM

StephniiM

Zo leuke film!

Eindelijk weer een leuke film met Hilary Duff de laatste films waren minder.

Echt een meiden film!

avatar van Dirksk

Dirksk

Typische Hillary Duff film. Ik hou niet echt van het genre, maar desondanks toch helemaal uitgekeken, dus dat wil wel wat zeggen.

Prima film om de tijd te doden.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Best een aangenaam filmpje. Totaal niet origineel natuurlijk, maar welke romkom is dat wel nog? Gewoon aangenaam om naar te kijken.

avatar van Katharina

Katharina

Leuke film om een keer te kijken! Ik was vijf jaar terug helemaal fan van Hilary Duff, dus for old times sake, 3* !

avatar van melvddonk

melvddonk

Een romantisch tienerfilmpje waarmee ik mezelf wel vermaakt heb. Ondanks dat het allemaal heel voorspelbaar was, heb ik me totaal niet verveeld. Ik moet mijn mening over Hilary Duff misschien een beetje bijstellen. Ik vond haar altijd vreselijk slecht, maar in de laatste twee films die ik van haar gezien heb (deze en Greta) deed ze het prima.

Lekker filmpje voor tussendoor.

avatar van nightbreed

nightbreed

Wat een domme film. Er zijn al 90278592034 precies dezelfde films gemaakt, met precies dezelfde verwikkelingen, alleen de acteurs en de namen zijn anders.

avatar van david bohm

david bohm

Doorbijten om de volle 83 minuten te kijken. De grappen zijn erbarmelijk, het scenario belabberd en het acteerwerk slecht. Maar veel mooie dames en die Hillary Duff heeft toch wel iets charmants.

1 kindsterretje voor Ms Duff

avatar van marcelvkan

marcelvkan

Damn die hillary duff is toch echt mijn droomvrouw!

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Op zich wel een leuk luchtig filmpje. Erg origineel is het niet. Ik vind het een soort How to loose a guy in 10 days meets Legaly Blond. Dit soort verhaaltjes hebben we wel vaker gezien alleen iedere keer in een net iets andere verpakking.

Dat neemt echter niet weg dat het wel lekker wegkijkt. Sommige dingen vond ik wel wat overdreven. Bijvoorbeeld de scène waarin Lane en haar baas de liefde aan elkaar verklaren en hij haar heel overdreven optilt en de vergaderzaal uitloopt is best tenenkrommend.

Wat mij betreft zeker niet de beste romcom die ik heb gezien. Het komt er eigenlijk niet eens bij in de buurt. Het is net aan.

avatar van Aapje81

Aapje81

Clichematig en ook enigsinds vervelend filmpje waarin vooral het scenario en de stereotype personages erg irriteren. Duff blijft echter wel leuk en daarom toch 2 sterretjes.

avatar van Theunissen

Min of meer een kopie van "Confessions of a Shopaholic". Dit keer straalt echter Hilary Duff in de film i.p.v. Isla Fisher. Dit verhaal stelt ook weinig voor en is best flauw maar kijkt zich wel lekker weg vanwege Hilary Duff die er zeer mooi uitzag en niet eens zo slecht speelde.

Deze film is natuurlijk vooral bedoeld voor vrouwen maar als man zijnde kan je er best goed naar kijken vanwege Hilary Duff

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Leuk.

Hilary Duff blijft een erg fijne actrice en draagt de film dan ook prima. Het verhaaltje is wel vermakelijk, kon enkel misschien iets meer gedaan worden met het daten met de mannen. Verder wel vrij snel duidelijk welke kant het opgaat, iets waar ik me zelden aan erger, zeker niet doordat de chemie wel voelbaar is.

3,5 sterretjes.

avatar van gauke

gauke

Magere tv-film: belachelijk tweedehands verhaaltje, ongeloofwaardige en slecht acterende hoofdpersonen. In tegenstelling met Aapje81 vind ik het niet eens leuk.

avatar van skipy05

skipy05

Film viel mee. Kon wel beter. Verhaal is standaard en cliché. Hilary Duff vond ik wel goed spelen. Maar het wordt wel tijd dat ze eens wat deftigere films begint te spelen.

avatar van u.alreadyknow

u.alreadyknow

Ik vond de film wel oké.

Ondanks dat ik Duff écht een irritant mens vind, vond ik haar hier wel meevallen. Dat het voorspelbaar is, boeit me niet. Dat is bij zoveel romcom's het geval, ik vind dit dus ook niet altijd erg.

Het verhaal vond ik niet echt leuk/interessant en ik vond het ook nergens echt grappig.

Dit is ook niet een film waarvan ik over een tijd kan zeggen, oh die of die scene was echt leuk/grappig of wat dan ook.

Dit is een film die gewoon leuk is om een keer te zien, maar niet voor herhaling vatbaar.

avatar van 4leafclover

4leafclover

Best een grappig filmpje. Maar wel eentje die je volgende week vergeten bent.

avatar van Peterke!

Peterke!

Ik hou van deze film!! Ik heb zo ongelooflijk gelachen en het acteerwerk is geweldig!!

avatar van Decec

Decec

Ik vond een redelijk romantiek/komedie film...

Echt een flauwe film...

Komedie is mijn genre niet...

Een slechte acteerwerk...

Redelijk verhaal...

Geen aanrader...

avatar van janoez

janoez

heerlijke film! kijkt lekker weg en geen ingewikkeld verhaal ..

avatar van cldiia

cldiia

Grappige, maar voorspelbare film. Ik stoor me niet aan Hilary Duff, terwijl ik nooit fan van haar ben geweest. Hij kijkt makkelijk weg. Jammer dat de mannen die er in zijn nou niet bepaald knap zijn.. maar goed, dat is ieder zijn eigen mening.

avatar van blurp194

blurp194

In het genre best een leuk filmpje. Er zijn wat weinig grappen waar je ook echt om lachen kan, maar dat lijkt ook wel bij het genre te passen. Er is ook al nauwelijks sprake van een verhaal, en wat er dan nog overblijft zal ook alleen dames aanspreken. Maar er is toch een klein lichtpuntje. Ze heet Hilary Duff

Geluid uit, ondertiteling af, en alleen naar die glimlach kijken. Ik kom die 83 minuten wel door.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Ik heb Hilary Duff altijd graag gehad. Toegegeven ze is niet de beste actrice, maar ze heeft een soort fleur over zich dat je weinig tegenkomt. Altijd een plezier om naar te kijken en dit is een echte typische chick flick.

De standaard elementen (the big dream, the list, the wrong choice,...) zijn hier allemaal weer aanwezig. Maar de uitvoering is wel leuk gedaan. Een leuke turn aan een bekend verhaal.

Hopelijk pikt Hilary snel haar film en muziekcarrière terug op. ik heb haar vorig jaar ontmoet en ze is echt super!

avatar van zetmoon

zetmoon

Geen geweldige film, maar wat is Hilary toch heerlijk!

avatar van missl

missl

Hilary Duff werkt bij een tijdschrift en moet dan ‘undercover’ om een artikel te schrijven over de zakenwereld. Hierin ontmoet zij allerlei mannen die allemaal niet heel bijzonder zijn, Duff vind ik ondanks de berichten hier ook niet heel bijzonder en ook geen lekker wijf. Maar goed, deze film brengt niets nieuws onder de horizon, kijkt wel lekker weg, al lijkt Duff qua acteerniveau nooit het kindersterretje dat ze ooit was te ontstijgen.

avatar van Mlis

Mlis

Leuke film, maar niet speciaal. Het einde zie je al van begin af aan, maar het hindert mij niet. Ik ben wel fan van Hillary. Wat is het toch een mooie vrouw om te zien!

avatar van Moniquek

Moniquek

Normaal kan ik best genieten van dit genre films en vond ik Hilary Duff in vorige films best leuk. Tot deze film....Wat een overdreven maniertjes laat ze zien, geen moment komt ze oprecht over. Tenenkrommend Amerikaans tot op het bot. Tegenspeler is redelijk. Kwa verhaal best vermakelijk.

Maar dan dat einde....

Grappig dat ze Lane heet in De Film. Ik vind deze film op z'n Amerikaans gezegd: Lame!