• 9.376.895 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Caged

Stella (Chantal Demming) onderdrukt al jaren haar diepgewortelde verlangens. Haar huwelijk kabbelt voort en ze voelt zich niet meer begeerd. Uiteindelijk kan ze haar gevoelens niet langer negeren en begint een dubbelleven. Ze verandert in een "Unicorn", een bijnaam voor vrouwen die in hun eentje parenclubs en erotische feesten bezoeken. Stella bloeit op door al die nieuwe aandacht. Als haar man erachter komt kan hij niet veel meer doen dan haar de vrijheid geven die ze nodig heeft, in de hoop dat het allemaal gewoon een fase is. Op een dag ligt ze bewusteloos in een cel en heeft geen idee hoe ze er terecht gekomen is. Als na dagen nog een tweede vrouw Christine (Babette Holtmann) bij haar in de cel komt, slaat de paniek pas goed toe. Samen proberen ze erachter te komen wie hun ontvoerd heeft. Christine is ervan overtuigd dat het met Stella's lifestyle te maken heeft. Stella ziet zich genoodzaakt haar wilde leven tegen het licht te houden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

sorry hoor maar dit is de slechtste kutfilm die ik ooit heb gezien .slaat gewoon nergens op het acteer werk slecht ,cleu slechtdus al met al geen punt.misschien een 0.5

en al zeker geen thriller eerder dom nederlandse acteer werk dus mongoolige pornoooooooooooooooo

Stephan

Wow! Soms kan een film over een overspelige vrouw héél veel losmaken...

avatar van rep_robert

5 sterren Je moet vast een groot fan van de regisseur zijn of niet? Nu vind ik ook dat je een recensie moet neerpennen hier!

avatar van Reinbo

Stephan schreef:

Wow! Soms kan een film over een overspelige vrouw héél veel losmaken...

Hij heeft er speciaal een account voor aangemaakt.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Ook geestig; zag in een gratis filmblad de naam Yann Gozlan opduiken als regisseur van deze film.

JacoBaco

Ik zitten te weinig alu hoedjes in deze film.

avatar van tedvrpl

tedvrpl

rastafari1983 schreef:

Wat raar, ik vond het acteer werk juist heel goed. En ook goed om hier even te vertellen dat er wel een verschil is tussen bloot en porno. Het is een gedurfd onderwerp en is in deze film heel mooi en ook overtuigend gebracht.

avatar van Quentin

Quentin

Stephan schreef:

Einde van de maand weet ik meer.

Und?

Nope. Not yet.

tedvrpl schreef:

Voor de mensen die dit porno vinden... Een definitie daarvan is: "afbeeldingen en verhalen die de kijker seksueel prikkelen." De mensen die het porno vinden raken dus blijkbaar zelf opgewonden

Anyway... Mijn films roepen wel vaker extreme reacties op.

Je kan het thema niets vinden of de spanning niet voelen, maar daarvoor zijn er inmiddels gelukkig veel serieuze recensies geschreven, uit verschillende hoeken, die het tegendeel bevestigen.

avatar van Fantasia67

Fantasia67

Ondanks dat het af en toe wat traag verliep en de spanning niet altijd even goed werd vastgehouden vond ik het een ontzettend goeie film met een volslagen verrassend plot en uitstekend acteerwerk. Daarnaast bracht het ook heel veel gespreksstof omdat de diverse thema's heerlijke discussieonderwerpen opleverden.

avatar van MoodyMissy

MoodyMissy

deze film heeft mij van het begin tot het einde getriggerd, geen last gehad van enige traagheid, prima geacteerd, geweldig plot, hier en daar een fesst van herkenning ja een echte aanrader.

JacoBaco

Nou Stephan, die 5 sterren heb je weer mooi weten te regelen. Wie is de volgende die speciaal voor deze film een account maakt en 5 sterren geeft? Chantal Demming?

De filmcrew heeft zich ook aangemeld zo te zien.

avatar van rep_robert

Inderdaad, toevallig allemaal nieuwe members die toevallig Caged hebben gezien

Stephan

Leuk dat mensen na een viewing de moeite nemen zich in te schrijven en hun mening duidelijk weten te omschrijven. Kunnen anderen een hoop van leren...

Geen crew of cast overigens. Gewoon "publiek".

We geloven je meteen.

avatar van rep_robert

Hoe weet je dat Stephan, er staat verder niks in die profielen

JacoBaco

Pas op voor cognitieve dissonantie.

Stephan

Omdat cast en crew de film 5 sterren hadden gegeven.

JacoBaco

En aangezien Stephan niet aan samenzweringen doet, moeten we hem gewoon geloven. Samenzweringen zijn voor mietjes!

Stephan

Zij hebben de film in ieder geval gezien. Nu jullie nog.

avatar van rep_robert

Vanaf 25 oktober kan dat pas, of zijn er ook andere middelen beschikbaar?

Al vanaf 1 september op VoD of online via TV-Blik

JacoBaco

Ik vraag de film wel voor Sinterklaas of Kerst.

avatar van Macmanus

Macmanus

Quentin schreef:

Und?

Gezien die link van Stephan 391 keer

avatar van rep_robert

5 euro is me ook wel iets te prijzig voor een keertje online kijken helaas. Wacht wel op de dvd release.

Macmanus schreef:

Gezien die link van Stephan 391 keer

Die link wel ja. Er zijn meerdere.

Ik heb tijdens het NFF van UPC begrepen dat de titel op VoD prima loopt, We zullen zien.

rep_robert schreef:

Krijg je er ook nog een leuke Making of bij en een director's commentary track. Doe ik samen met Chantal. Ook leuk