Genre: Romantiek / Mystery
Met onder meer: Matt Damon, Emily Blunt en Anthony Mackie
Releasedatum: 24 maart 2011
Bekijk via NLZIET
Plot The Adjustment Bureau
"They stole his future. Now he's taking it back."
De ambitieuze David Norris (Matt Damon) staat op het punt een zetel te bemachtigen in de Amerikaanse senaat, maar als hij de bloedmooie Elise Sellas (Emily Blunt) ontmoet en een romantische affaire met haar krijgt, verandert zijn leven drastisch. David ontdekt al gauw dat ze gevolgd worden door mannen die in opdracht van het mysterieuze 'The Adjustment Bureau' alles op alles zetten om te verhinderen dat ze samen zijn.
David Norris
Suburban Mom
Suburban Mom
Suburban Neighbor
schram101
Lijkt me een mooie film! Trailer ziet er goed uit in ieder geval!
Revolt
Ziet er inderdaad leuk en mysterieus uit, deze ga ik in de gaten houden.
Dit is een type romantische film waar ik me nog wel voor durf op te offeren
T.S.S.A.
Lol... Gejat van Fringe (de mensen die kijken of alles volgens plan verloopt). Ze zien er zelfs nagenoeg hetzelfde uit...
Beetje slap.
svennie94
Kan leuke film worden, Matt Damon vertolkt zijn personages altijd met veel overgave
Queennie
deze lijkt waanzinnig, met matt damon kan t niet mis gaan, en emily blund, echt super.
can't wait
Nand
Ik ben sceptisch, ik zie veel manieren waarop deze kan mislopen... Toch zet ik hem op m'n verlanglijstje.
AHWA
Trailer is heel interessant. Gaat op de lijst deze.
TragieStar.*
Wil de film graag zien, want het verhaal spreekt me wel aan. En de cast is ook goed.
jipt
Lijkt me één van de beste films die dit jaar gaat uit komen, aan de trailer te zien. Zeker oscar-waardig. Ik ben zeer benieuwd.
Noodless
Deze moet ik zeker zien. De plot lijkt me iets. Een film om naar uit te kijken.
kimberlyVD
Nice, hier ben ik echt enorm benieuwd naar!
Toch niet echt een alledaagse combinatie, romantiek & SF...
Anoukieschatj
Hij lijkt mij echt gaaf!
De muziek is ook echt mooi (van de trailer dan)
Kan niet wachten =)
Nijmegen
Zag de trailer in de bioscoop. Lijkt me eigenlijk helemaal niets.
eltorro
Ik ben wel nieuwsgierig al zal het verhaal vast niets nieuws onder de zon zijn.
Hankieh
Trailer leek mij wel interessant. Neem alleen Damon al een aantal jaren niet meer serieus qua rollen.
Ik denk dat ik hier maar weer de gok ga wagen zodra hij uit komt. Zitten ten slotte ook wat andere acteurs in die goed zijn, bv één van Mad Men.
sofripa
Altijd fijn dit concept. Beetje, maar dan op een andere manier, als 'Dark City'. Cast ziet er zwaar oke uit.
riinyosa
De film oogt in ieder geval een stuk lichter dan in Dark City haha.
Ik zet hem ook op mijn lijstje; dit kan iets worden.
MiekieMow
Waaarom is de boventitel voor deze film op de posters "matt damon meets inception". ik dacht even dat het een deel 2 was....
JoBBuS
Deze film is tof, maar kan niet tippen aan Inception imho. Ik denk dat deze film veel verschillende reactie zal opleveren, maar niemands all-time favourite gaat worden... daarvoor heeft de film te weinig impact. Goed acteerwerk en creatieve film hoe dan ook! Ik vond m goed, 3,5 sterren.
Ga er verder niet op in... volgens mij is ie nog niet in NL uit..?! Zit zelf in het VK op dit moment.
SJRS.VLDT
Je haalt de woorden uit me mond.. Vooral 'creatieve' film vond ik een goed gevonden term! Je hebt het beter verwoord dan ik zou doen.
Hij is idd nog niet uit in Nederland, net hier in Nieuw-Zeeland gezien. Ik heb me vermaakt.
_Casper_
hele toffe leukgemaakte film, film kijkt lekker weg. En is spannend tot het einde. Goed acteerwerk en orgineel verhaal!
Dikke 3.5* aanrader!
dalma
goede film die geen moment verveeld. gisteren in avant-premiere in belgie gezien. je zit geboeid te kijken van begin tot einde. is wel geen 5 sterrenfilm, maar wel een dikke 4.
Prrrauline
Leuk vrije wil versus determinisme gedachte-experimentje. Niet ultra- origineel in zijn soort, doch boeiend genoeg voor een fijne kijkervaring.
mroffbeat
Matige film, slecht geschreven. Vol energie ben ik deze film gaan kijken maar liep weg met het gevoel alsof ik teveel mcdonalds had gegeten. Vooral "het plan" en de vergelijking met de kerk staat mij erg tegen en kwam stom over
ernstkrijger
al met al geen slechte film maar het verhaal wel een beetje vergezocht hoor.
Alsof er figuren zijn die jouw lot in handen hebben mmm ik weet het niet
Het is wel een matt damon film en daar hiou ik wel van.

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

Metro Manila