• 9.370.399 stemmen

Geregisseerd door: Olivier Dahan

Met onder meer: Isabelle Huppert, Pascal Greggory en Maud Forget

Gesproken taal: Frans

Plot La Vie Promise

Sylvia, een 40-jarige prostituee, woont samen met haar dochter Laurence in Nice. Wanneer Laurence getuige is van een gewelddadige confrontatie tussen haar moeder en twee mannen, grijpt ze in waardoor de situatie nog verslechtert. Er rest moeder en dochter nog maar één optie: vluchten! Wanhopig gaan ze op zoek naar Piotr, haar eerste man met wie ze een zoon heeft, omdat ze denkt dat hij de enige is die hen kan helpen. Tijdens hun zoektocht ontmoet ze Joshua, een man die voorwaardelijk vrij is. Onderweg wordt ze geconfronteerd met haar leven, haar verleden en de zoon die ze jaren geleden heeft achtergelaten.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Tof, Isabelle Huppert!

avatar van johnboer

johnboer

Mooie gevarieerde filmmuziek.Gewaagd en succesvol.

Ok.La Vie Promise en dan de Engelse titel Ghost River.Hoe verzin je het.La Vie Promise dekt "de lading" beter.

Een roadmovie met Isabelle Huppert in een hele andere soort rol dan we van haar zijn gewend.Nou,misschien een erg ander uiterlijk.Maar...geweldig.Als je houdt van een soort roadmovie en je houdt van een verhaal over mensen "op zoek naar....." en je bent,net als ik,dol op Isabelle huppert,dan is dit je film.De anderhalf uur zijn voorbij gevlogen.Dikke 4

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Ondanks mooie locaties en een sterke prestatie van Huppert een saaie film.

avatar van ikkie01

ikkie01

Vervelend camerawerk, dan weer mooie verstilde beelden, dan weer los uit de hand. Het is een allegaartje en werkt gewoon niet in de ze film.

Huppert is prima en heeft de hele film de push-up bh niet uit gedaan

avatar van BBarbie

BBarbie

Ik dacht: Isabelle Huppert, dat kan nooit verkeerd zijn.

Fout.

Deze film is een totale miskleun.

Het scenario, het camerawerk en de montage: het is allemaal heel rommelig.

En zelfs Huppert met haar weggeschminkte sproeten ziet er niet uit.

Echt zonde van de tijd.

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Mooie rol van Isabelle Huppert, langzamerhand verliest ze gaande de film haar harde masker. Een drama, maar ook een road movie. Nooit weg door dat Franse land. Geen film waar je alles wordt voorgekauwd of zelfs maar uitgelegd. Haar dochter blijft erg vaag, haar verhouding met haar moeder ook, de man met wie ze reizen een mysterie. Het einde is wat zoetjes, maar ook niet erg slecht. Geen onaardige film, maar ook niet veel meer dan dat.