• 9.370.379 stemmen

Geregisseerd door: Sanaa Hamri

Met onder meer: Queen Latifah, Paula Patton en Common

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Just Wright

"In this game every shot counts."

'Just Wright' draait om sport trainster Leslie Wright (Queen Latifah) die verliefd wordt op de professionele basketbalspeler Scott McKnight (Common). Ze is zijn rehabilitatie coach waarbij ze hem helpt te herstellen van zijn blessures die hij heeft opgelopen in zijn carrière. De dingen worden gecompliceerd wanneer haar nichtje Morgan Alexander (Paula Patton) ook achter hem aan zit.

Leslie Wright

Nelson Kaspian

avatar van romy10.8

romy10.8

hele leuke film.

goed geacteerd en een leuk verhaal.

4,0

avatar van LotusBlossom

LotusBlossom

Erg vermakelijke film. Zit wel een goed verhaal in en Queen Latifah speelt wel geweldig zoals altijd!=D

Het is wel aardig voorspelbaar en clichématig, maar het is een (just-anothcer) leuke romantische komedie;]

avatar van Jeremiah1989

Jeremiah1989

pf voor zondagmiddag, ok!

maar te voorspelbaar en te zoet!

avatar van *stella*

*stella*

Foutje gespot: Morgan is haar zus niet haar beste vriendin.

avatar van Najade

Najade

Niks mis met het acteerwerk. Voorspelbaar filmpje. De reacties van Morgan in de film vond ik wel een beetje onrealistisch.

Er kon voor mij gevoel meer met het verhaal gedaan worden. Het is leuk voor een keertje als je fan bent van 1 van de 2 sterren, maar ik vind het geen voldoende waard.

Leslie is helemaal geen sport trainster, maar doet dat als een favor voor Morgan (haar nicht), die Scott date. Beetje verkeerde info hierboven.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Vriendin, zus, nicht. Nu is het nog niet duidelijk.

Maar rechtsboven zit een knop Corrigeren. Daarmee kan een ieder eventuele fouten corrigeren.

avatar van sjemmie

sjemmie

morgan is haar peetzusje , erg leuke film

avatar van loesje81

loesje81

*stella* schreef:

Foutje gespot: Morgan is haar zus niet haar beste vriendin.

Nichtje...

avatar van stinissen

Redelijke romkom met een aanstekelijke Queen Latifah.

avatar van Waku

Waku

Lekkere feel good roman.

Ondanks dat het eigenlijk meer vrouwenfilm is toch kon ik deze

" Just Wright: wel waarderen.

De kracht van de film zit hem vooral in het warme karakter die Latifah neerzet. Een topper is "Just Wright" niet maar hij kijkt simpelweg lekker weg. Leuke film voor samen op de bank met een wijntje op een regenachtige koude winter avond.

avatar van MissyNador

MissyNador

Super feel-good movie. Queen latifah was goed en Common is HOTTTTTTT! Leuk voor een meidenavond.

avatar van queenie

queenie

Erg leuke film. Acteurs spelen goed. 4*

avatar van Remke86

Remke86

Lekker feel-good movie voor een zondagmiddag op de bank..

avatar van RickZ

RickZ

Romantische komedie, redelijk verhaal en acteerwerk, zeer voorspelbaar, net geen voldoende

avatar van Bruens

Bruens

ga hem z maar eens kijken, ik zie een hoge score terwijl t verhaal/ acteurs niet echt origineel/top zijn. Ben benieuwd.

avatar van dragonmaster

dragonmaster

lekkere romkom voor samen met de vrouw te kijken.

avatar van erpunited

erpunited

Leuke romantische komedie. Het is geen super film maar aardig om een keer te kijken. Super voorspellend en niet echt origineel. Maar de film kijkt lekker weg. Heb me toch wel vermaakt

avatar van Pau

Pau

Behoorlijk voorspelbare film. Maar toch wel aardig weg te kijken in het vliegtuig. Het verhaal is nogal onrealistisch.

avatar van georgia?OMG!

georgia?OMG!

zoooo'n leuke chille film! heb hem al honderd keer gekeken, alleen morgan is zoooo super dom... en dat leslie dat dan ook gewoon acsepteert! maarja het is leuk en coooool... nu gaan zoeken naar when in rome!

avatar van Barbarella

Barbarella

hele fijne romantische komedie! Ik hou van de sportrol die er in speelt, goed geacteerd echt een heerlijke oppep film!

avatar van Theunissen

Dertien in een dozijn cliché romantische verhaal, maar ondanks dat keek hij wel nog enigszins redelijk weg (zeker in het begin) dankzij Queen Latifah die gewoon leuk speelt en er ook best aardig uitzag. De overige cast stelt niet zo veel voor, zeker Common die rol speelt van iemand met een IQ van een visstick. Paula Patton zag er overigens in de eerste 30 minuten heerlijk uit met haar fraaie decolleté. Het verhaal is zoals gezegd zeer cliché en ook behoorlijk flauw en hoe de film zal verlopen is dan ook makkelijk te raden. Het was wel weer eens leuk om de oudere dames Phylicia Rashad (uit de The Cosby show) en Pam Grier weer eens te zien.

avatar van nightbreed

nightbreed

Komedie / Romantiek

Romantiek ja, maar ik heb geen grappige dingen kunnen ontdekken. Verder zoals elke film in dit genre voorspelbaar, maar deze film maakt het wel heel erg bont met die voorspelbaarheid.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Op zich wel een leuk filmpje om naar te kijken maar ik vind het absoluut geen hoogvlieger. Men doet geen moeite om ook maar een beetje origineel te zijn. En het acteerwerk blijft behoorlijk op de vlakte. Queen Latifah is op zich wel leuk en ik weet dat zij echt wel kan acteren maar bijvoorbeeld Common en degene die haar vriendin speelt zijn behoorlijk matig. Toch is het best vermakelijk om te kijken hoe de twee bij elkaar komen. Al kan je dat vanaf de eerste minuten van de film al aan zien komen en echt superromantisch vind ik het ook allemaal niet zo.

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Lekker wegkijkertje.

avatar van scorsese

Aardige film waarin een prof-basketballer na een sportblessure gerevalideerd wordt door een vrouwelijke fan. Een leuke meet-cute, en vaak wel erg zoetsappig. Nogal voorspelbaar, maar de film kijkt toch wel redelijk lekker weg. En dit is grotendeels te danken aan de stralende Queen Latifah.

avatar van Thampon

Thampon

Feel good filmpje

avatar van rep_robert

Een bijzonder clichématig nekt de film op het oog, want keer op keer vraag je je af waarom Latifa's personage allemaal pikt wat haar overkomt(Common lijkt net zo slim als een garnaal). Aan de andere kant speelt zij haar rol echt met verve. Zij is echt zo aanstekelijk dat ik stiekem toch erg heb genoten van de film.

Typisch gevalletje van guilty pleasure, die weg komt met een voorspelbaar plot dankzij de leuke vertolkingen.

Wat is Paula Patton toch heerlijk.

avatar van stinissen

kos schreef:

Wat is Paula Patton toch heerlijk.

Daar wordt jij dus vrolijk van persoonlijk vind ik het niks.

avatar van missl

missl

Wat een heerlijke, charmante rol van Queen Latifah, zij draagt deze film want de rest speelt maar middelmatig.

avatar van Phantasm

Phantasm

Vermakelijk om naar te kijken met een aardig verhaal.

avatar van mrklm

mrklm

De 36-jarige fysiotherapeut Leslie Wright [Queen Latifah] is het blind daten beu. Maar wanneer ze bij een benzinestation Scott McKnight [Common], de sterspeler van de New York Nets tegen het lijf loopt, is er meteen een klik. Maar Leslies zusje Morgan [Paula Patton] gooit roet in het eten. Wanneer Scott tijdens een wedstrijd zwaar geblesseerd raakt, springt Leslie op verzoek van haar zus bij om Scott te helpen bij zijn revalidatie. Je weet hoe dit gaat eindigen, maar onderweg zijn er meer dan voldoende verrassende wending. De twee hoofdpersonen vermijden de clichés van het genre en mede dankzij de prettige chemie tussen Latifah en Common gun je ze het allerbeste.