• 9.369.458 stemmen

Geregisseerd door: Malcolm D. Lee

Met onder meer: Chi McBride en Wesley Jonathan

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Roll Bounce

"BOUNCE, ROCK, SKATE, ROLL"

X en zijn vrienden zijn in de jaren zeventig fanatieke rolschaatsers en heersen over de plaatselijke rolschaatsbaan. Ze zijn dan ook geschokt als ze horen dat hun baan haar deuren moet sluiten. Nu moeten ze naar de Sweetwater Roller Rink, waar ze het op moeten nemen tegen de daar aanwezige gevestigde rolschaatskampioenen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van izzie

izzie

trailer gezien echt spannend ziet het er ook niet echt uit.

avatar van firestarter33

firestarter33

izzie schreef:

trailer gezien echt spannend ziet het er ook niet echt uit.

er staat dan ook dat het een komedie/drama is, vandaar??

avatar van Dandra

Dandra

dammnnnn een van mijn lievelings films van dit jaar....gewoon omdat het alles heeft wat een feelgood movie zou moeten hebben..........goede muziek(echt classics)een goed verhaal.....a bit emotie......en natuurlijk de dope movezzz on tha rolla skates.....al met al......een topper ik geef m drm een 5

avatar van as

as

Stond je ook op de schaartsen toen je dit schreef ?

avatar van kaketoe

kaketoe

Nick Cannon speelt hier toch ook in ?

avatar van kaketoe

kaketoe

Ik heb hem gedownload en ga hem nu kijken

avatar van stinissen

Best een aardige film die de jaren '70 , '80 goed benaderd, ook een steen goede soundtrack maken van deze film een aardig tijd verdrijf.

geweldigde film mooi verhaal en goed geacteerd.. had ik niet verwacht van Bow Wow.. in 2f2f vond ik hem niet zo goed.. dit onderwerp trekt mij normaal niet echt aan maar ik vond het een fantastische film

avatar van stevka

stevka

echt een leuke film heb hem samen met m'n neefje gekeken en we hebben er van genoten Bow Wow speelt trouwens heel goed in de film het is echt een bepaald jaren 70 rolschaats film echt een leuke film *4

avatar van Nieke

Nieke

Een film om je eens lekker bij te voelen. Is een ontspannende film die je dag goed maakt.

avatar van FillumGek

FillumGek

Wel aardig. Rolschaatsen vind ik niks en ik vond sommige dingen wat kinderachtig. De humor was soms wel droog en het is een lekker feel-good verhaaltje.

***

avatar van Ewing Oil

Ewing Oil

Ik vond de film niet zo denderend, ik vond het eerder een kopie van de klassieker "Roller Boogie" uit 1979.

De muziek mag er wel wezen, maar verder heeft het mij weinig kunnen boeien.

avatar van baydak12

baydak12

Echt een leuke feel good movie.