Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Nicolas Cage, Amber Heard en William Fichtner
Releasedatum: 24 februari 2011
Plot Drive Angry
"One hell of a ride."
Wanneer de dochter van Milton (Nicolas Cage) vermoord wordt, wil hij maar één ding; wraak. Hij krijgt drie dagen de tijd om de moordenaars te vinden, omdat deze ook nog eens zijn kleindochter ontvoerd hebben en ze van plan zijn om haar onder een volle maan te offeren. Hij wordt tijdens zijn wraakmissie vergezeld door Piper (Amber Heard), een jonge en sexy serveerster. In Pipers 'turbo-charged Black '69 Charger' beginnen ze een race tegen de klok...
- Trailer (YouTube)
- Drive Angry (MusicMeter)
Milton
Cap
Norma Jean
Fat Lou
Tonypulp
Ik krijg altijd een beetje jeuk wanneer mensen over foutjes beginnen, of het ontbreken van logica. Ben blij dat ik dat weg kan wuiven..levert veel moois op
John Lee Hooker
Teveel filmpubliek neemt zichzelf en het medium film, veel te serieus.
Die 'foutjes' zorgen er (mede) voor dat ik deze film juist níet sirieus kan nemen. Natuurlijk, het is een film, maar ik vind dat bepaalde zaken gewoon goed uitgewerkt moeten worden.
Naomi Watts
Mwah het is dan vooral een moderne exploitation. Lijkt me duidelijk dat de film vanaf het begin al duidelijk maakt dat het gewoon enorm over the top is. Als je na een minuut al weet dat Milton is ontsnapt uit de hel, zou dat al een indicatie moeten zijn dat logica of realisme hier totaal geen rol speelt.
John Lee Hooker
Ik geloof niet in een hemel of hel maar daar reken ik de film ook niet op af. Dingen die normaal zo normaal zijn, maar hier tóch anders gebeuren en losstaan van het fictionele gedoetje, dat vind ik zonde want dan verzwakt die overtuigingskracht.
Naomi Watts
Als je dat echt los van elkaar ziet begrijp ik je wel. Voor mij versterkt die over the top ness de boel voor mij alleen maar, maar als dat voor jou afbreuk veroorzaakt dan heeft het je in die kleine twee uur niet echt mee gezeten
Deze film afzeiken op fouten lijkt me ook een beetje fout eigenlijk. Ik weet niet wat voor serieuze film je verwacht, maar bij dit soort foute exploitation hoort het juist zo overdreven te zijn. Die kleine foutjes die je opnoemt kan ik me dan ook totaal niet in vinden. Welke fouten ook eigenlijk? Je gaat een film als Scary Movie toch ook niet afrekenen op de tig van fouten?
John Lee Hooker
-Terwijl Milton en de Rekenmeester op volle vaart langs elkaar reden, praatte Milton op spraakvolume en de Rekenmeester kon hem verstaan.
-In de camper weet Piper te ontsnappen. Als ze aan het worstelen is met die vrouw onderneemt Jonah King geen actie. Hij wacht tot die vrouw door het raam is gegooid en laat zich vervolgens zelfs neerslaan
-Als Milton aan Piper vraagt of dat ze zeker weet dat zij mee wil gaan reageert ze erg nep. 'Ja, mijn bijbaantje is toch heel saai...bla bla... ik blijf bij je tot het einde! Sure...
-Milton vertelt zijn emoties bij die ton met vuur. Even later laat Webster zijn auto's zien en er wordt meteen een bombastisch nummer ondergegooid. Het is geen Pimp my Ride...
- Die politie op die snelweg, schandalig. Moest dat een blokkade voorstellen of wat? Vervolgens komt Milton aanrijden en ze durven niets te doen en de auto's achter hem blijven op een grote afstand staan. In werkelijkheid zou hij al lang omsingeld zijn. En hoe die sheriff daarna tegen de Rekenmeester reageert is ook onbegrijpelijk als je nagaat dat hij al die wagens heeft vernield met een grote bedrijfswagen.
... en zo waren er nog wat dingen. Hoort dat nou bij over-the-top..?
En Scary Movie zou ik er niet op af rekenen nee want daar weet ik dat het enkel om de grappen draait.
Dit is een actie/thriller en spannend werd het voor mij niet op deze manier.
Naomi Watts
Niet persé, maar bij een film met een enorm over the top storyline lijkt het me niet bepaald storend dat er zaken in zitten die niet echt logisch zijn. Lijkt mij dan iig.
Dat hoort bij over de top ja JLH. Of neem je films als Death Proof, Machete en Planet Terror wel bloedserieus?
John Lee Hooker
Oké dan. Ik ben er geen fan van in ieder geval. Die drie films heb ik nog niet gezien.
yacoub
Hahaha geweldige film, slaat helemaal nergens op. Eindelijk cage weer in een leuke film na een rij van floppers!
Weer een film waar je niet alleen om Cage zelf hoeft te lachen en waar hij gekgenoeg behoorlijk op zijn plaats is. Als alles over the top is, lijkt Cage minder op te vallen.
den_the_man
Flinterdunne verhaallijn met actiescènes die compleet over the top zijn. Het is dat ik een Pathe Unlimited kaart heb, want anders had ik het zonde van mijn geld gevonden. De 3D effecten hebben geen enkele toegevoegde waarde. Je kan hem net zo goed in 2d zien, scheelt weer geld en doet niets af aan het verhaal.
John Lee Hooker
2D doet nooit afbreuk aan het verhaal lijkt me.
Ik denk dat jij juist 3D bedoeld?
wasitalladream
Ik heb nog weinig berichten op dit forum geplaatst maar voor deze film kom ik graag terug online! Ik denk dat ik in mijn leven nog nooit zo'n verschrikkelijk SLECHTE actiefilm gezien heb!!! Dat deze film 3.2 sterren krijgt is voor mij en 4 vrienden ONBEGRIJPELIJK!
Ik heb bijna 2 uur lang tenenkrommend zitten kijken, Nicolas Cage en de makers van deze film moeten zich echt diep schamen! Héle slechte special effects, over the top actie, slechte 3d en een flinterdun verhaal!!!
En begrijp me niet verkeerd, ik HOU van over the top actie films!!! Maar dit ging zelfs mij te ver....
BESCHAMEND!!!
In mijn ogen is downloaden nog te veel moeite.... Dé hele zaal reed boos naar huis
Het enige wat de film nog een beetje dragelijk maakte was Amber Heard... maak ook dat ging snel vervelen...
m1701
Dit is toch wel de beste film in 3D die ik tot nu toe heb gezien!
In deze flm is 3D ook echt 3D.
Voorwerpen die naar je toe gegooid worden, munitie die alle kanten op vliegt.
Lichaamsdelen die het "publiek" invliegen.
Ja echt super gedaan!
Verhaal zelf vond ik soms een beetje wazig. Maar al die 3d dingen en
special effecten maakten het wel tot een super gave film!!!!!
flomotions
Het kan me eigenlijk geen zak schelen of deze film een slecht verhaal heeft.
Ik wil deze film gewoon zien om de impact die de 3D beelden hebben.
En ach: Muscle Cars en geweld op de weg. Dat is op zich al cool.
flomotions
BESCHAMEND!!!
danmaarjustin
ik heb deze film gisteren in de bioscoop gezien.
Was het geld zeker waard. Ook wanneer deze niet in 3d zou zijn geweest.
ik vind het een film die je in alle stemmingen leuk zult vinden!!
John Lee Hooker
[En als Nicholas Cage nu op een scooter had gereden??? Dan hadden jij en je 4 matties het zeker wèl erg cool gevonden?
Waar slaat dat nou weer op? Hij mag het toch wel slecht vinden...
FunkStarr
- 1922 berichten
Leuke over the top actiefilm, de tijd vloog voorbij. Het verhaal gaat nergens over maar de actie maakt dat helemaal goed. Toch had ik er wel iets meer van verwacht maar Cage deed het niet verkeerd.
Timmy757
Aardige over the top actiefilm die lekker wegkijkt, maar die je ook binnen een paar uur al vergeten bent... Prachtige vrouw trouwens die Amber Heard.
mandy7
gauke
Het verhaal van deze clichématige, luide, dwaze, geforceerde en wat ruwe actiefilm komt niet goed tot zijn recht. Het is of de regisseur gedacht heeft: "als ik maar voor voldoende actie zorg en 'koele' auto's dan komt de rest vanzelf wel". Na 'Season of the Witch' weer een film waarin Cage er qua acteren met de pet naar gooit.
TheThirdMark
Leuk eerbetoon aan de exploits van weleer.
leuke fout: in de kerk wordt hij in zijn linker oog geschoten, als hij buiten in de auto in zijn spiegel kijkt blijkt hij spontaan aan de rechterkant verwond te zijn.
AmazingPP
Heerlijke over de top-actie / thriller met een zinderende Cage en een lekker grof gebekte Heard. Na de pauze zakt hij zeer duidelijk in, maar blijft vermakelijk. Het 3D effect was zeker hier leuk toegepast en het was zeker de moeite waard om het te bekijken in 3D. Geloofwaardig?? Nergens.... Vermakelijk? Drie kwart van de film. Waardering? 3,5 *
Altijdklagen
TOPFILM! Het is een echte "Mannen" film. Veel grove actie, sfx en lekkere (naakte) dames!
Als je deze film serieus neemt, ben je niet goed bij je hoofd....
Voor het eerst 3d borsten over het scherm zien stuiteren, dit vergeet ik nooit meer!

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Unknown
Mystery / Thriller, 2011

Never Back Down
Actie / Drama, 2008
ontvoeringrace against timegeweldsatanic cultescaped from hell