• 9.373.064 stemmen

You May Not Kiss the Bride (2011)

Komedie / Romantiek | 92 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Rob Hedden

Met onder meer: Dave Annable, Katharine McPhee en Rob Schneider

Gesproken taal: Engels en Kroatisch

Plot You May Not Kiss the Bride

"Till honeymoon do us part"

Bryan Lighthouse is een fotograaf van huisdieren in Chicago. Per ongeluk verminkt hij de kat van de vrouw van een Kroatische gangster. Als alternatief om voor de haaien gegooid te worden wordt hij gedwongen om te trouwen met hun dochter Masha zodat zij legaal in het land kan blijven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van ricone

ricone

grappige film, erg geschikt voor mijn dochter van 13....

hilarisch gooi en smijt verhaaltje!

goede film?, NEE

leuk voor de meiden

avatar van Lionking7

Lionking7

Zeker wel een aanrader,vond het een leuke komische wegkijk film,gewoon standaard verhaal...maar dat is juist leuk om weg te kijken

avatar van stinissen

Melig flauw en nooit leuk.

avatar van robje76

robje76

10 minuten gekeken......waardeloos

avatar van Elineloves

Elineloves

Aardig. Niet echt lachen, gieren, brullen maar ik heb me vermaakt. Mena Suvari en Rob Schneider, wat een stel, waren een verrassing. Wist niet dat zij hierin meespeelden. Ik kan begrijpen dat veel mensen dat soort humor niks vinden, ik vond het wel droog. Vooral Rob vind ik altijd wel goed te pruimen.

Dave Annable en Katharine McPhee hebben weinig chemie met elkaar, maar oh boy, wat zijn het allebei knapperds. Vooral Katharine is echt een pláátje van een vrouw, om verliefd op te worden. Ondanks dat je geen lichtjes in de ogen ziet branden is het ook niet een totaal ongeloofwaardig stel. Je kunt natuurlijk van A tot Z voorspellen wat er gaat gebeuren binnen dat 'huwelijk', maar wanneer je dat weet hoef je ook niet op plotwendingen te wachten en ga je mee met de flow, enzo.

Ik heb enkele keren een klein lachje gehad, en verder genoten van het uitzicht.

avatar van mnrk

mnrk

Dit was gewoon een leuke komedie met een heerlijk voorspelbaar verhaal...

Het verhaal is niets bijzonders, maar de locatie's en de aanwezigheid van Katharine McPhee en Tia Carrere maken heel veel goed ....ook waren Rob Schneider en Mena Suvari prima op dreef....

avatar van Barry83

Barry83

Een mager verhaal en maar af en toe beetje grappig. Zeker leuk voor een regenachtige avond maar daarna snel vergeten. Wel een paar heerlijke vrouwen in deze film

avatar van schumacher

schumacher

Heel vermakelijke film vond ik. Geen seconde verveeld, uiteraard geen kaskraker maar toch wel leuk om gezien te hebben, mooie vrouwen in de film altijd extra puntje erbij .

De locaties zijn wel prachtig ook.

Leuke film om eens met je vriendin gezien te hebben.

avatar van Milsbeek

Milsbeek

brrrrr wat een slechte film, voor de iets wat toch nog vermakelijke grappen een 1,5 ster.....

avatar van elayz

elayz

Leuke, voorspelbare komedie, maar ach, dat zijn eigenlijk bijna alle komedie/romantiek films...

Heb erg genoten hoor, leuk verhaal. Wil je gewoon relaxt een filmpje kijken? Kijk dan deze gewoon eens. prima vermaak en kijkt goed weg, met op zich wel een versassend stukje. En leuke humor!

avatar van visvogel

visvogel

die 'slechterikken', man man... net of ik een Bassie en Adriaan film aan het kijken was..., echt onvoorstelbaar... triest! en fouten in de film! (kijken ze die dingen niet na voor ze uitgebracht worden?)

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1948 berichten

Deze film was best wel leuk. Een beetje zwak scenario, maar toch wel aardig gespeeld. Die Dave Annable heeft een guitig koppie. En Katharine McPhee is ook erg mooi. Niet dat dit zo belangrijk is, maar als een film niet zo sterk is, dan heb je in ieder geval nog 'eye candy'. En ik blijf Tia Carrere ook een geweldige vrouw vinden. Allemaal dus best wel leuk, maar geen hoogvlieger.

avatar van GGG

GGG

Leuke film! Geweldige rol weer voor Rob Schneider en Vinnie.

avatar van behangdelul

behangdelul

Zo dat was een zit...echt te slecht voor woorden. Geen humor, slecht geacteerd, slecht camerawerk. Wat een drama!

avatar van kuiponok

kuiponok

Leuke film voor een avondje vermaak met verstand op nul en natuurlijk een heerlijke Katharine McPhee

avatar van whoooohooo

whoooohooo

ik moet zeggen het heeft me aangenaam verrast. Dit is niet mijn genre, en toen de film eenmaal aan was, en de looks van de hoofdrolspeler me wel bekoorde, besloot ik de film aan te aan te laten staan.

Hoogstaand was het allemaal niet, maar bij vlagen best wel grappig, niet hoogstaand, maar wel leuk. Gewoon verstand op nul, en genieten van de prachtige beelden, of het nu de stranden zijn, of het vrouwelijk schoon of in mijn geval Dave Annable.

avatar van Dominootje

Dominootje

Heerlijke wegkijk film!

Minpuntje was Schneider. Gelukkig speelde die ook weer niet zo veel

avatar van Dk2008

Dk2008

Ik vind het uitgangspunt voor een romantische komedie, een schijnhuwelijk, best wel aardig gevonden. De film is ook niet echt slecht of irritant, alleen nogal soft en slapjes allemaal. Man man, laat komedie er ook maar weer af (gaap, snurk) en Rob Schneider, zet zoals vaker weer een slechte rol neer. Het gangsterverhaaltje werkt ook niet echt maar de film was te doen voor een keer. 2.0

avatar van blurp194

blurp194

Aardig niemendalletje, leuk voor even tussendoor. Beetje een mix tussen romcom en een soort feelgood - dat zal wel vooral door de mooie beelden van het eiland komen. Leuk om Tia Carrere weer eens te zien, verder weinig bijzonders.

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Aardige film maar de makers hadden wel wat meer research mogen doen naar Kroatie en de cultuur.

Ik ben zelf een geboren kroaat en het is schandalig hoe wij als volk in deze film worden weggezet. Alle namen zijn russisch, het accent is russisch. De zogenaamde traditie op een bruiloft? Zeker niet kroatisch en zelfs de bruiloftsmuziek was niet kroatisch.

Jammer want dat haalt de film voor mij extra omlaag. Mensen die niet zo bekend zijn met Kroatie zal dat waarschijnlijk niet veel kunnen schelen.

Filmpje was verder aardig als tussendoortje.

avatar van soom

soom

Crisis, wat was die Mena irritant. En Rob Schneider ook. Die 2 hadden wel uit de film geknipt mogen worden. Niet leuk. Allemachtig ergerlijk. Katharine en Dave hebben daarentegen een mooie chemistry en volop mooie momenten. Ondanks het magere script, toch mooi uitgewerkt en de plaatjes van de omgeving doet de rest.

avatar van _JCKreacher

_JCKreacher

Echt een waanzinnig goede film. Waanzinnige acteer prestaties, prachtige landschappen. En in tia carrere en Katherine McPhee 2 prachtige vrouwen.

Script zit prima in elkaar, leuke plotwendingen, verassingen. Je vindt het allemaal terug in dit meesterwerkje. Een echte aanrader voor een verrassend romantisch avondje.