• 9.375.132 stemmen

A Little Bit of Heaven (2011)

Drama / Romantiek | 106 minuten

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: Nicole Kassell

Met onder meer: Kate Hudson, Gael García Bernal en Kathy Bates

Plot A Little Bit of Heaven

"Life starts now."

Marley Corbett (Hudson) is een vrouw met een terminale ziekte. Wanneer zij verliefd wordt op haar dokter Julian Goldstein (García Bernal), realiseert ze dat verliefd worden enger dan de dood is.

Prachtige film!!

avatar van l-d

l-d

Ik ben niet zo'n fan van Kate Hudson...maar deze film wist me eigenlijk wel heel erg te ontroeren..ik heb er afwisselend met een glimlach en met een traan naar zitten kijken...

avatar van mroffbeat

mroffbeat

komedie en kanker gaan niet echt samen! Meer drama, ga zeker niet op zaterdagavond gezellig deze film kijken! Ik ga nog maar een aflevering glee kijken ofzo. Btw: niet verwacht van kate! Valt wel onder het genre "chickflick" (correct me if i am wrong)

avatar van chantal29

chantal29

geweldig

avatar van rebeccaharleman

rebeccaharleman

wat een prachtige film!! Niet verwacht onder het genre komedie. Was zeker een traan waard.

avatar van guus roovers

guus roovers

dacht dat ik naar een komedie ging kijken maar werd even toch anders.

jammer dat het als komedie wordt aangegeven,Drama/komedie is de beter genre voor deze film.

deze film heeft me met een lach en een traan geboeid, echt een hele mooie film maar verwacht geen komedie a la Kate Hudson !

avatar van filmofiel

filmofiel

Heel aardige film. Hoewel het maar een film is laat het wel zien dat iedereen zijn eigen manier beleefd om een terminale ziekte te verwerken. Ik kan het weten want ik heb mijn moeder verloren aan dezelfde verwoestende ziekte toen ik nog jong was. Positief blijven tot het bittere eind, ik kan je verzekeren dat dat dus echt niet meevalt, vandaar dat ik met diepe bewondering heb gekeken hoe Marley dit proces heeft verwerkt. Een typische woensdagavond film. Hudson zet hier een zeer sterke persoonlijkheid neer.

avatar van senseoaddict

senseoaddict

Mooie film maar niet echt een komedie.

avatar van Mondragon

Mondragon

Niet echt een komedie maar wel een prima film zeg !

avatar van stinissen

Prettig romantisch drama dat laat zien dat er meerdere manieren zijn om met een met een terminale ziekte om te gaan. Weer een prima rol van Kate Hudson als Marley Corbett, Gael García Bernal daar in tegen vond ik totaal niet in zijn rol als dokter Julian Goldstein passen, verder ook nog kleine rollen van Kathy Bates als de moeder en Treat Williams als de vader , God komt ook nog langs in de lijf van Whoopi Goldberg. Ook prettig is de verschijning van nieuwkomer Lucy Punch (Bad Teacher) als Sarah Walker.

avatar van ipsje

ipsje

Verrassende film door de combinatie drama / komedie, alleen kreeg ik bij het acteren van Gael Garcia Bernal een beetje een Bollywoodgevoel. Al bij al zeker een aanrader voor een popcornavond.

avatar van jippie2010

jippie2010

Ik wil de pret van mijn voorgangers niet drukken, maar ik vond deze film eerlijk gezegd tegenvallen. Ik vond niet dat er een match was tussen de hoofdrolspelers, dus ik vond de liefde niet overtuigend. Daarnaast werd ik doodmoe van het gegiechel van kate. Het verhaal op zich was natuurlijk mooi, maar ik vond de uitwerking minder en ook niet realistisch. Ik vind my sister's keeper veel geslaagder. Natuurlijk gaat de vergelijking wel enigzins scheef, maar daar werd het toch een stuk realistischer neergezet, en voelde je de drama tot in je botten. Deze film heeft me niet geraakt. 2.0

avatar van Waku

Waku

Gewaagde maar geslaagde tragi komedie rondom een terminaal zieke succesvolle zakenvrouw.

Ondanks een loodzwaar thema is "A Little bit of Heaven"een warme film geworden die niet alleen ontroert maar ook voor vaak voor een glimlach zorgt. Vooral te danken aan Kate Hudson die met deze film misschien wel een van haar betere rollen neerzet. Een verhaal over liefde en vriendschap. Heel mooi.

avatar van erpunited

erpunited

Mooie film. Goed geacteerd. De film sleurt je mee. Waardoor je meegezogen wordt in het verhaal. Zeker een aanrader

avatar van helleke

helleke

De film kon mij wel bekoren, redelijk realistisch weergegeven (op de scènes van hierboven na).
Knappe vertolkingen.

Qua meeleven en drama vond ook ik My Sister's Keeper nog een pak aangrijpender.

Wat ik wel jammer vond was dat ze op haar sterfbed plots weer haar open ogen deed en springlevend leek, wanneer dokter Goldstein binnen kwam, om vervolgens dan toch te sterven.
Dat vond ik overbodig en minder geloofwaardig overkomen.

3 sterren.

avatar van Roel82

Roel82

Aangrijpend verhaal, een blijvend boeiende film. Sterk dat zo´n zwaar onderwerp toch nog relatief luchtig gebracht kan worden.

avatar van jan

jan

Gewoon een leuke en ontroerende film.

avatar van 4leafclover

4leafclover

Zeker een aanrader! Heb wel wat traantjes weggepinkt

En wat is kate hudson toch leuk he!

avatar van queenie

queenie

Prachtige film!! Leuk en op sommige momenten ook erg triest. Was aangenaam verrast.

avatar van andijvie

andijvie

Wil je een wat diepere film? beetje humor en romantiek. Dan is dit iets voor jou.

Prachtige intense film.

avatar van kanjertje

kanjertje

Humor en drama mooi vermengd.

Prima film

avatar van chebby

chebby

Echt een tranentrekker! Prachtige film en de tegelijkertijd ook een goede komedie!

avatar van gauke

gauke

Ongeloofwaardig melodrama, vol kitsch en tragiek, met een voorgeprogrammeerd zakdoekengebruik onder het motto: met liefde en levensplezier kun je terminale kanker bestrijden. Kate Husdon (ziet slechts een beetje bleekjes uit) en Gael García Bernal harmonieëren voor geen meter, niet als ze elkaar aanraken, noch als ze ruzie maken. Foute film: puur misbruik. Moet een klap in het gezicht zijn voor mensen die werkelijk kanker hebben of hadden.

avatar van DigiGee

DigiGee

Heerlijke film waarbij ik wel wat traantjes heb weggepinkt!

avatar van migeju

migeju

super mooie film oest echt huilen

avatar van Angelo2

Angelo2

Leuke, wat sentimentele comedie over een zwaar onderwerp maar wat luchtig gebracht. Acteerwerk was prima en de film keek lekker weg. Pas geleden ook 50/50 gekeken ook een comedie met als onderwerp kanker. Vond laatst genoemde toch net wat beter. Een 7

avatar van Fieke_28

Fieke_28

Hele mooie film! Om maar eens een cliché te gebruiken: bekeken met een lach en een traan. Zeker de moeite waard, met top acteerprestaties.

avatar van flurk

flurk

na te twijfelen dat ik hem zou kijken of niet, had beter mss niet gekeken want dit vond ik werkelijk niks, slaapverwekkende toestanden zonder spanning.

avatar van Kisje

Kisje

Hmmm... Lang nagedacht over de film. Er was een goed verhaal/concet, maar vond het soms minder uitgevoerd.

De 'hemel'scène's met Whoopi Goldberg zorgden ervoor dat ik het amateuristisch ging vinden. Normaal gezien kan ik Kate Hudson wel appreciëren. Maar in deze rol liet ze naar mijn mening met momenten soms wat steken vallen.

Van de dokter aan de andere kant, was ik dan weer wel een fan . Eveneens van de iets wat excentrieke beste vriendin van Marley.