• 9.371.622 stemmen

The Four-Faced Liar (2010)

Drama / Komedie | 87 minuten

Genre: Drama / Komedie

Geregisseerd door: Jacob Chase

Met onder meer: Daniel Carlisle, Todd Kubrak en Emily Peck

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot The Four-Faced Liar

Four Faced Liar vertelt het verhaal van een viertal twintigers op zoek naar zichzelf in New York City. Twee beste vrienden en een ogenschijnlijk perfect stel ontmoeten elkaar per toeval in een Ierse pub, waarna een vriendschap ontstaat. Als na verloop van tijd de onderlinge vriendschappen veranderen in verliefdheid en verraad, eindigen de relaties met verdriet voor allen.

avatar van wimnoot

wimnoot

http://6140productions.com/Hier een site met alle informatie van deze film en de trailer.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Die eerste film van dat productie bedrijf. Wie weet wordt het veelbelovend.

avatar van gauke

gauke

De tijd kroop voorbij bij het zien van dit verhaal waarin vijf mensen om elkaar heen blijven draaien. Er blijft er natuurlijk altijd eentje over. Dan is 'Imagine Me & You' stukken leuker.

avatar van Regine83

Regine83

Ik vond juist dat de tijd niet voorbij kroop, vond het een saaie film!

avatar van stinissen

Niks van verwacht maar ik moet zeggen een prima relatiefilm het acteren was ook top en gelukkig geen flauwe of banale humor het was ook veel meer een drama.

avatar van Ruud R.

Ruud R.

Een stelletje verhuisd naar New York waar ze in de Ierse pub "the four faced liar" een paar nieuwe vrienden ontmoeten. Hierdoor komt hun eigen leven totaal op zijn kop te staan en raken ze totaal uit het ritme van hun normale (saaie) leven. Vooral door verliefdheid en bedrog.

Leuk in beeld gebracht maar deze film mist nog wat hoogtepunten, ik had het gevoel alsof hij nog niet helemaal af is. Op zich wel goed te doen.

avatar van Stijn B.

Stijn B.

Goed geacteerd relatiedrama maar dat niet echt weet te verrassen: het open einde is al lang niet meer vernieuwend binnen dit genre, de verhaalontwikkeling volgt mooi de geplaveide paden.

avatar van Film Pegasus

Een standaard drama over het worstelen met relaties en net volwassen worden. De acteurs zijn niet echt sterk, vooral Daniel Carlisle als Greg viel best tegen. Verder valt het nog wel mee en is het aangenaam om te zien, maar meer dan een veredelde tv-film wordt het nergens.