• 9.376.815 stemmen

Why Did I Get Married Too? (2010)

Komedie / Drama | 121 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Tyler Perry

Met onder meer: Tyler Perry, Janet Jackson en Jill Scott

Plot Why Did I Get Married Too?

"Marriage is an institution they're committed to."

Tijdens hun jaarlijkse reünie/vakantie op de Bahama's wisselen vier koppels hun huwelijksverhalen uit. Hun idyllische week wordt echter verstoord door Mike, Sheila’s ex-man, die erop hoopt haar relatie met Troy te verbreken en haar terug te winnen. Ook de andere koppels zullen er gauw achter komen dat ze niet bestand zijn tegen de obstakels van het huwelijk.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Leuk!

Redelijk grote verrassing, vlotte combinatie van komedie en (vooral richting het einde) flink wat drama. Vooral dragelijk dankzij de leuke cast. Tasha Smith is echt geweldig als gestoord wijf en dat dan in combinatie met de über-coole Michael Jai White zorgt voor een hoop leuke scenes.

Het verhaal verloopt zoals verwacht behoorlijk voorspelbaar..eerst lijkt alles lief en leuk maar je weet dat het allemaal vroeg of laat fout gaat. Dat er nu met alle stellen wat aan de hand is, is een toeval dat je als kijker maar voor lief moet nemen. Uiteindelijk zitten er wat leuke ontwikkelingen tussen maar is het meeste wel érg van de hak op de tak (zoals de kanker).

Al met al erg goed vermaakt, ik ga dan ook zeker even het eerste deel opzoeken. Dit 2e deel is iig een zeer vlot werkje waar ik weinig over te klagen heb, enkel Janet Jackson is echt om te kotsen .

Owja.. en The Rock aan 't einde

avatar van Kondoro

Kondoro

Why Did I Get Married Too?

Wat een film!

De hele cast speelt zijn rol prima! Toch schrok ik even dat Dwayne "The Rock" Johnson op het laatst te zien was. Die had ik zo niet verwacht haha!

De film zelf, was soms erg vrolijk, maar op andere momenten erg heftig! Het verhaal over het huiselijk geweld, de auto ongeluk en ga zo maar door!Het is echt een Drama film! Waar ik niet zo fan van ben, maar toch heb ik, niet met plezier genoten... Want daar waren (Nogmaals) sommige stukken best wel heftig voor, maar je bleef wel kijken, en ik kon er niet mee stoppen, omdat ik zo werd mee gesleept in het verhaal, "Scheidingen"..

Ik heb zelf nog niet Why Did I Get Married? (2007), ik was een beetje aan het rondkijken op moviemeter en ik kwam deze tegen. Ik zocht op Netflix en ja hoor, ook deze staat erop. Dus Why Did I Get Married? (2007) ga ik snel ook even kijken.. Want ik weet niet of deze film er een vervolg op is??? Ik denk dat ik dan zie wat die Mike allemaal heeft gedaan?!

Ik geef deze film een 3.5*! Want hij heeft me toch erg mee getrokken in het verhaal. Alleen was het op sommige momenten een beetje aan het inkakken..

avatar van SmackItUp

SmackItUp

Dat gemiddelde op imdb is wel erg zielig . Ik ben geen enorme fan van dit soort films, helemaal niet zelfs. Maar aangezien mijn vriendin en ik deel 1 al hadden gezien(2,5*) besloten we deel 2 ook een kans te geven.

En verrek, dit was best goed. De drama in dit deel was veel harder en er kwam zowaar eens wat actie ten tonele. De hormonen van beide seksen gieren over het beeldscherm wat een hysterisch doch redelijke komische indruk maakt. Op het eind gooien ze er nog even een oud worstelaar tegenaan waardoor deze film ons beide met een smile achterliet.

Gelukkig stukken beter dan deel 1.