• 9.372.269 stemmen

Geregisseerd door: Steve Rash

Met onder meer: Pauly Shore, Carla Gugino en Lane Smith

Releasedatum: 30 juni 1994

Plot Son in Law

"He's a relative nightmare."

De zeer keurige Rebecca Warner komt thuis op de boerderij met een verrassende gast; een typische, maffe, excentrieke student genaamd Crawl. Haar ouders hebben nog nooit zo'n mafkees gezien, maar de eerste schok is nog niets vergeleken bij het gevoel dat ze krijgen wanneer Rebecca meedeelt dat ze met Crawl verloofd is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Toch wel de leukste film van Shore, die er niet zo heel veel heeft gemaakt, maar wat hij heeft gemaakt is allemaal grappig.

Eeuwenoud concept van de schoonzoon uit hel. Maar wie kan nou beter een schoonzoon uit hel neerzetten als Pauly Shore hahaha,

Erg gelachen.

3,5

avatar van niethie

niethie

Net effe gekeken op tv, erg geinig filmpje met een paar erg leuke grappen en een leuke rol van shore. 3 sterren

avatar van spuit11

spuit11

Ik heb gisteren ook op tv gezien en hij was best te versmaden. 2.5*

avatar van Cashmyra

Cashmyra

HILARISCH!!! oohh, deze film blijft sowieso leuk

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Wel grappige film met genoeg leuke momenten!

avatar van powerman

powerman

Een voorspelbare maar aardige comedy wanneer je tenminste in een melige bui bent.

Het verhaal gaat over een jonge vrouw die uit het boerse Arizona vertrekt om in een grote stad te gaan studeren. Daar leert ze wat vrij leven betekent en wanneer ze voor Thanksgiving naar haar familie op vakantie gaat neem ze Crawl, een goede maar enigszins maffe vriend van haar, mee. Crawl staat garant voor een cultuurschok maar de afloop laat zich gemakkelijk raden. Ook wanneer Travis met wie ze in Arizona verkering had zich meldt.

Deze film moet het dan ook hebben van een aantal grappige scenes en die zijn gelukkig aanwezig, als je tenminste niet te serieus kijkt.

avatar van Nelusje

Nelusje

Ik vond hem helemaal geweldig. Pauly Shore speelt zo'n geweldig foute rol, ik vond het echt hilarisch!

avatar van booyo

booyo

Film die je in duffe status al liggend moet kijken. Dan kijkt het super weg. Eigenlijk heel slecht, maar toch prima vermakelijk.

avatar van blisteringdude

blisteringdude