• 9.373.067 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Skip Woods

Met onder meer: Thomas Jane, Aaron Eckhart en Paulina Porizkova

Plot Thursday

"They say the past always catches up with you. This could be the day."

Vier jaar geleden was Casey Wells een meedogenloze drugsdealer in L.A. Maar nu is hij een beginnend architect met een mooi huis en een echtgenote die niets van zijn verleden weet. Maar als zijn vroegere partner Nick onverwachts langskomt en een koffer vol drugs achterlaat, weet hij dat zijn vroegere vrienden hem geen rustige donderdag zullen gunnen.

avatar van 606

rockabella schreef:

goede film,de scenes zijn mooi,let op het kleurgebruik!!!

de kleuren zijn pastel,braaf,'suburban' en braaf jaren 50 stijl,wat lekker gecombineerd word met een rauw en grof karakter van de film.

4 sterren ****

zeker een film waar ik erg van genoten heb en ja als je eenmaal in z'n milieu zit blijft het je zelfs daarna altijd achter volgen zo blijkt in de film.

avatar van Theunissen

Deze film heeft de eer om mijn 1000e stem te krijgen

Ik had deze film nog nooit gezien en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Dit is een prima en vermakelijke actie/misdaad/humor film. Qua acteur bezetting neigt het sterk naar een B film maar wel een zeer goede. Thomas Jane die die hoofdrol speelt vond ik zeer goed, Paulina Porizkova vond ik zeer leuk om te zien (zowel figuurlijk maar ook haar rol speelde ze best goed) en Aaron Eckhart's rol vond ik vooral in de openingsscène zeer goed. De openingsscène vond ik trouwens sterk en ook grappig, hierdoor had de film me direct beet. Na de geweldige en tevens gewelddadige openingsscène zakt de film effen weg. Maar gelukkig herpakt hij zich ijzersterk zodra Paulina Porizkova op bezoek komt bij Thomas Jane. Vanaf dat moment is de film een genot om te zien. Ook na het verdwijnen van Paulina Porizkova blijft de film sterk want daarna komen er nog een aantal leuke types langs (o.a. Mickey Rourke).

Ik heb me zeer goed vermaakt met deze film en de tijdsduur van 90 minuten was precies genoeg voor deze film.

avatar van Brooklyn

Brooklyn

Theunissen schreef:
Deze film heeft de eer om mijn 1000e stem te krijgen

En nu ook bij mij. Terwijl toen ik bij 990 mijn plan was om jouw nummer één (Stalingrad) als 1000ste te doen. Omstandigheden veranderden dit

Aardig filmpje die behoorlijk wat jat maar genoeg leuks heeft om bij te blijven. Dat stuk met 'Dr Jarvis' , de sexscene, de zingende Jamaicaan, 'De Drugsdeal' , allemaal stukken die het zeer genietbaar maken allemaal.

Jammer van het vluchtige einde en het jatwerk, maar cool genoeg allemaal

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Was een geinig misdaadkomedie ala pulp fiction. Had deze in 2004 maar voor een stukje gezien en had een jaartje terug de ex-rental video kunnen vinden in een kringloop winkel. Maar het was toch echt weer een lekker filmpje met heerlijke botte humor. Thomas Jane was lekker op dreef en die rol van Nick en dat ene vage wijf en vooral dat ene rasta-negertje was erg mooi. Ook het kleine rolletje van Mickey Rourke was cool.

De leukste scenes vond ik oa: dat begin in die supermarkt, die met die rasta, die scene waarin Casey word verkracht door die vrouw, die ene gast met die cirkelzaag, die shoot-out etc etc. Gewoon weer leuke momenten.

Al met al een geslaagde geinige film.

avatar van scorsese

Aardige film over een voormalig drugdealer die zijn nog steeds criminele broer onverwacht op bezoek krijgt. Een onderhoudend verhaal waarbij de ontwikkelingen zich in een vlot tempo opvolgen. Allemaal al eens eerder gezien, maar er zitten genoeg vermakelijke momenten in (zoals een prima openings-scene). Echt verrassend wordt het nergens.

avatar van BBarbie

BBarbie

Na de openingsscène had ik al wel een vermoeden dat dit niets voor mij zou zijn. Die verwachting is uitgekomen. Het is een gewelddadige actiefilm zonder veel verhaal, maar des te meer bloed. Alleen voor de bloeddorstigen onder ons.