The Blackout (2009)
Genre: Horror / Sciencefiction
Geregisseerd door: Robert David Sanders
Met onder meer: Barbara Streifel Sanders
Plot The Blackout
"When the lights go out....the feeding begins"
Plotsklaps gaan alle lampen in een appartementencomplex uit. Alle bewoners besluiten samen uit te zoeken wat er precies aan de hand is. Diep in de kelder van het complex komen vreemde wezens net uit hun ei, en ze zijn uit op wraak. De bewoners zullen nu de wezens moeten verslaan, en bovendien zien te overleven in het donker.
Elizabeth Pierce
Kerri Sterling
Brett Carlisle
Lenny Louis
Carlos Olivera
Toen ik de film begon te kijken wist ik totaal niet waarover het zou gaan. nou ja, de titel zegt ook wel wat. Maar de eerste 15 minuten dacht ik dat het een rtl4 waargebeurd verhaaltje zou worden, power blackout, mensen komen dichter bij elkaar enzo.... Maar toen kwam de aangename verrassing uit de kelder en bleef het spannend tot aan het ietwat bizare eind. Special effects en de creatures waren goed te pruimen. Het acteerwerk was redelijk. Maar goede spannende horror/scifi!
djerk
Yep, survival horror à la Feast/Resident Evil...zeker niet slecht voor een film die er budgettair niet erg duur uitziet. Niets nieuws, maar wel een behoorlijk frisse wind in tijden van Saw's, Zombiehorror en andere torture porn.
De poster is zelfs gelijk aan die van Feast....
l-d
Wat een verschrikkelijke film! Totaal niet spannend en super voorspelbaar, irritante muziek die niet bij de film past, de monster zagen er niet uit en om dan nog maar te zwijgen over het einde (ik moest gewoon lachen, zo belachelijk!)
Nee absoluut geen aanraden deze film, je kan hem beter overslaan..
Brianna
Wat een slechte film, slecht geacteerd, slechte special effects, de poster is het engst. Mooi geript trouwens van Feast!!
jiinke
Dit was echt een hele slechte film!
Het was hartstkke nep en ook nog eens heel erg slecht geacteerd
antf
zeer slechte film, zeker omdat er slecht werd geacteerd, de muziek dat de acteurs overstemden, je hoorde dus gewoon niks. daarbij was het slecht gefilmd. hoe kwam eigenlijk die dochter in die lift, zij kon toch moeilijk die lift openmaken, terwijl alles was uitgevallen?
ik raad de film niet aan.
Verdorie dacht dat ik deze Blackout (2009) had om te kijken.
Nu ga ik hem maar kijken
Niet al te best maar aantal spannende momenten.
Wezen waren redelijk gedaan.
Acteren was erg zwak.
sdr
Gezien en wilde hem eerst niet afkijken, heb het toch gedaan en heb er spijt van.
Om het in één woord te zeggen.
SLECHT, maar dan ook echt alles is slecht.
zorro
Wat een Bagger film zeg
had er wel meer van verwacht Slecht B Acteurs en de Monsters vond ik ook erg tegenvallen Spiderman achtige Pakken
snel deleten maar deze film
Kingsizerizla
Mag tog niet meer in 2010 dat ze zulke bagger films nog uitbrengen gooi dan gewoon je geld uit het raam....
Asiamania(c)
Nee absoluut geen aanraden deze film, je kan hem beter overslaan..
Laat me raden, aan jouw icoon te zien, hou je van tekenfilms en niet van geweld. En met een veronderstelling dat je niet begrijpt, dat monsters er meestal 'niet uitzien...' Ach ja, ik verwacht ook zo'n antwoord van een anti-horror-fan, die pas geleden Saw 1 heeft gekeken....
erpunited
Super slechte film. Echt verschrikkelijk. Slecht geacteerd, Ik heb hem zelfs afgezet. Zonde van mijn tijd
TimZor
Slechte film ! acteerwerk van soapsterren zijn subliem vergeleken bij de mensen in deze film ondanks de maar 78 minuten een slijtageslag om af te kijken :S
En als film en horror liefhebber, en zo een gave poster had ik er toch ietsje meer van verwacht haha
DeCol
When The Lights Go Out... The Laughing Begins.
Lachwekkend was het.. Ik kwam hem toevallig online tegen, duurt maar 80 minuten dus dacht ik, waarom niet? Nou, deze film kun je beter overslaan. Wat een waardeloze film. Vanaf minuut één kun je al zien dat het hier om een low budget film gaat. Natuurlijk niet verkeerd, maar het is ook al snel op te merken dat het acteerwerk van een erg laag niveau is. De meeste acteurs/actrices in deze film hebben niet meer dan drie films op hun cv staan. Dan hoop je op de aliens, maar ook dat viel tegen. De aliens wisselen af in cgi of zijn gewoon personen in foute pakken. De cgi viel enigszins mee, maar de pakken zijn lachwekkend. Ook de special effects zijn heel fout, vooral de eindscene. Toch nog twee lichtpuntjes. Er gaan veel mensen aan en het gore is bij sommige nog best aardig.
Boeikens
Vreselijk slecht.
Saai, slecht geacteerd, barslechte fx, totaal zonder spanning en de achtergrondmuziek slurpt veelal het gesprek op.
Dat waren erg lange 78 min...
DutchPeter
Slechter dan dit kan het niet. Verhaal slecht, special effects slecht, acteerwerk slecht. Eigenlijk niets goeds, niet eens een beetje. Door een paar mooie vrouwen toch nog tot halverwege de film volgehouden maar toen echt uitgezet. Jammer, een aflevering van GTST is spannender met betere special effects!
Noodless
Toch al heel wat slechtere films gezien dat dit werkje. Voor een lowbudget-filmpje viel het reuze mee. Het verhaaltje wordt spannend opgebouwd en de monsters vielen mij niet tegen.
Heel wat bloedvergieten en mensen die het leven laten ( zelfs kinderen, niet altijd zo vanzelfsprekend ). Het acteerwerk was wel minder, maar het irriteerde mij alvast niet.
De achtergrondmuziek vond ik wel storend werken, op die manier kwamen de gesprekken niet goed over qua geluid. Een klein, vermakelijk, bloederig monsterfilmpje. 6/10

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie

Biografisch sportdrama 'The Smashing Machine' vanaf nu te streamen op HBO Max