• 9.373.905 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Ernie Barbarash

Met onder meer: Val Kilmer, Cuba Gooding Jr. en Rachel Luttrell

Plot Hardwired

"They stole his past, now he's taking back his future."

Na een tragisch ongeluk verliest Luke Gibson niet alleen z’n zwangere vrouw; ook z’n complete geheugen is hij kwijt. Hope Industries, een innovatief psychisch centrum, installeert echter een implantaat in Luke’s hoofd waardoor hijzelf in leven blijft. De implantaat is daarentegen niet zonder gevolgen als blijkt dat Hope Industries sinistere plannen heeft met de nieuwe technologie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Xen0n

Wat 4,33!? Mogen we daar wat beargumentatie bij? Ben toch best wel benieuwd naar deze, cuba altijd goed

avatar van Tomsheep

Tomsheep

TRAILER

YouTube - Hardwired movie Trailer 2009

Hier krijg ik geen goed gevoel van.

Jammer dat toch gematigd goede acteurs als Val en Cuba zich lenen voor dit soort money making crap !

Xen0n

Blerh Die trailer is inderdaad helemaal niks...

avatar van domkey

domkey

Low,verry low budget.

avatar van mroffbeat

mroffbeat

in HEMELSNAAM, wie heeft hier hoog op gestemd.. wat een onwijs domme/stomme film..

Een hacker genaamd 'keyboard', een meisje met paars haar, een jongen met groen haar en Val Kilmer met een budgetpruik op. Zoooooooooooooooooooooooo stom, tis dat ik thuis ziek zit en echt NIETS beters te doen heb..

1/2 sterretje om het gemiddelde FLINK omlaag te helpen!!!

avatar van Waku

Waku

Xen0n schreef:

Blerh Die trailer is inderdaad helemaal niks...

klopt....ik wacht nog even de recensies af maar laat hem voorlopig links liggen ondanks de grote namen..

avatar van yortje

yortje

Na de trailer gezien te hebben lijkt het me een typische C film!

Cheap ass!!

avatar van stinissen

yortje schreef:

Na de trailer gezien te hebben lijkt het me een typische C film!

Cheap ass!!

Tip kijk nooit trailers ze verpesten vaak de film , kijk je toch ga nooit af op een trailer maar bekijk de film en ga dan pas oordelen.

avatar van dtoebast

dtoebast

nog een tip, lees niet de achterkant van een video/dvd maar kijk de film zonder iets te weten.

Maximilian

Lees ook maar niet de synopsis op MM of comments bij een film.

O, en kijk ook maar niet naar het plaatje, want er wordt duidelijk gespoilerd en gesuggereerd dat Cuba Gooding Jr. met een pistool gaat schieten. Of moet ik dit even tussen spoilertekens zetten?

Xen0n

Ik zie niet op het plaatje dat er geschoten gaat worden met dat wapen hoor. Wie weet? Misschien wel niet!

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Het ziet er ook naar uit dat Val Kilmer een bolus gaat droppen in de film, gezien de poster.

Ja, Cuba ruikt 'm, al.

Maximilian

Cuba en Kilmer zijn wat uitgerangeerde acteurs, niet?

Uier schreef:

Whaha

avatar van SubzeroX

SubzeroX

als ik kijk naar het commentaar van de film zou ik zeggen wat 'n slechte film, maar ik heb hem gezien en hij valt enorm mee

wat mij betreft gewoon 'n gemiddelde film maar ik stem iets hoger dan het gemiddelde omdat andere mensen veel langer stemmen om het omlaag te helpen want zo slecht is die niet.

dus mijn oordeel, gewoon 'n gemiddelde actie film niet meer niet minder

avatar van pve

pve

het is een doorsnee actiefilm niks meer dan dat

de rollen die gerenomeerde cuba goodings jr en val kilmer zijn niet naar hun standaard

ik weet ook niet hoe het komt dat zij zich hebben laten strikken voor een film met een scenario dat minder dan gemiddeld mag heten

de special effects zijn ronduit treurig om te zien

het verhaal is een cliche van verwikkelingen aan elkaar gefilmt

al met al niet echt bijzonder en zeker geen tweede keer waard

zelfs de eerste keer is al een vraagteken of je het de moeite vind

maar op naam van de acteurs afgaand zou je zeggen ja

maar gezien het resultaat een dikke nee

Maximilian

Is er ook iemand die een inhoudelijk gedetailleerde recensie kan schrijven ipv al die nietszeggende reacties?

avatar van LucretiaBorg

LucretiaBorg

Xen0n schreef:

Hij mag dan wel zo'n goede acteur zijn, maar als je dan films gaat maken zoals bv Hero Wanted, dan maakt dat niets meer uit. Hij maakt niet altijd de juiste keuze in welke films hij meespeelt, misschien iets te graag de hoofdrol willen spelen in een aktie bklockbuster, maar tot nu toe is hem dat niet goed afgegaan. Hij was zo goed in films als As Good as it Gets, Jerry Maguire, Boyz in tha Hood natuurlijk, Chill factor was wel oké en wat kleine rollen zoals in A Few Good Men, maar sinds Dirty heb ik weinig goeds van hem gezien en dfat lag niet aan zijn acteerprestaties, maar hij kan alleen natuurlijk ook geen film dragen, er moet ook een goed verhaal inzitten en goede actiescènes. Hero Wanted was zelfs een B film wat avtie en verhaal betreft, alleen zijn sterke spel kon de film nog enigszins redden, maar niet zo dat het ook maar geschikt is voor de bioscoop, nee, aan hem geef ik mijn geld allang niet meer uit, als hij al in de bios komt, wat dus niet het geval was, net als deze, hoogstwaarschijnlijk en anders alleen in de grote steden.

LucretiaBorg schreef:

Daar heb je ook zeker gelijk in. Zijn laatste rollen zijn inderdaad vrij matig. Hij is dan ook niet zo'n acteur die de hele film top kan maken. Dit is ook weer zo'n soort film. Dus bij deze film zal het ook wel weer tegenvallen. Ik vraag me nu af wat me bezielde toen ik die uitspraak deed

Hero wanted vond ik dan nog best wel een aardige film eigenlijk.

avatar van Raffael77

Raffael77

Vermakelijke film die lekker vlot weg kijkt en had het eigenlijk niet verwacht.

Effecten zijn niet zo goed en met name gore effecten.

Acteer werk is aardig

Verhaal is cliché maar toch leuk gedaan.

Filmwerk is niet hoogstand maar goed onderhouden.

avatar van cdman19800

cdman19800

Geef deze echt met moeite 2.5* hoor.

Wat is er toch gebeurd met het acteertalent van Cuba G.J. zeg?!?!

Val Kilmer vond ik altijd al matig, maar nu zinkt hij toch wel zeer diep hoor.

avatar van stinissen

cdman19800 schreef:

Geef deze echt met moeite 2.5* hoor.

Wat is er toch gebeurd met het acteertalent van Cuba G.J. zeg?!?!

Val Kilmer vond ik altijd al matig, maar nu zinkt hij toch wel zeer diep hoor.

In de films van Kilmer van de laatste tijd The Thaw , Streets of Blood en in Felon vond ik Kilmer uitstekend

avatar van denoot

denoot

niet eens een B-film waardig, met verbazing zitten kijken naar cuba en kilmer, wat kan iemand diep zinken, ik zou bij de AH gaan werken ipv acteren

slechte film, maak er verder geen woorden over vuil

1 ster

avatar van Rarara

Rarara

een pilot voor een serie. Niet veel soeps. jammer van Kilmer en Cuba

avatar van cafe1900

cafe1900

De foto op de hoes klopt voor geen meter, Val Kilmer is net Lee Towers in de film die overigens wel vermakelijk is, alleen moet je alles met 'n grote schep zout nemen. 2 sterren.

avatar van Gekko1977

Gekko1977

Zeer ondermaatse film. Zowel verhaal als acteerwerk. Het overdreven arrogante personage van Val Kilmer stoorde mij enorm.

Zelfs Cuba G jr. was minder. Nochtans een favoriet van mij.

Beetje spijtig van de verloren tijd...

avatar van noknoke

noknoke

mroffbeat schreef:

Val Kilmer met een budgetpruik op. Zoooooooooooooooooooooooo stom

1/2 sterretje om het gemiddelde FLINK omlaag te helpen!!!

Je vergeet bijna het belangrijkste dat trommolgeroffel als achtergrondmuziek, dat verpeste pas echt de film.!!

Die pruik van kilmer snap ik ook niet, of het was zijn echte haar, maar had geen zin om het te stylen, toen hij het script las.!!

avatar van FullMoon

FullMoon

Wat een teleurstellende film.

avatar van Jor123

Jor123

Alleen al de cover en hoef hem niet te zien. Ziet er zo al bagger genoeg uit.