Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: David McNally
Met onder meer: Jerry O'Connell, Anthony Anderson en Estella Warren
Releasedatum: 5 juni 2003
Plot Kangaroo Jack
"He Stole The Money... And He's Not Giving It Back."
Twee jeugdvrienden, een New Yorkse haarstylist en een musicus, raken verwikkeld in maffiazaakjes. Ze worden gedwongen om 50.000 dollar af te leveren in Australië. Als ze het geld door de schuld van een kangoeroe per ongeluk verliezen, raken ze diep in de problemen.
Charlie Carbone
Customs Officer
Blue
EmDee
Hmmm, Estella Warren voor de leuke plaatjes
en Christopher Walken voor het betere acteerwerk.
Phooze
De trailer ziet er geinig uit. Maar de cgi van de kangaroo waren wat "scooby-doo" achtig.
Macmanus
Wel een heel slecht cijfer op IMDB zeg,
Maar dat zal Bruckheimer wel niet erg vinden, hij staat op 1 in de box office
Zavo
Wel een heel slecht cijfer op IMDB zeg,
Maar dat zal Bruckheimer wel niet erg vinden, hij staat op 1 in de box office
Daar verbaasde ik me ook al over ja. Ik denk niet dat ik deze hoef te zien.
Hobbes
dttom
Tja uhm het was gewoon erg erg erg erg slecht, zoals verwacht eigenlijk.
Treht
goed verhaal, puik acteerwerk en sfx zijn om over naar huis te schrijven. 1*
Hemdale
Wat heeft die regisseur met Australische dieren? Eerst Coyote Ugly nu Kangaroo Jack...
Phooze
Verhaal: Niks
Beelden: Goed
Geluid/Muziek: Goed
Estella Warren: +2 sterren !!
Humor: Soms leuk, meestal niet
Ik zat op het einde te twijfelen tussen 2,5 en 3 sterren. Maar toen Jack met z'n "Throw me a frickin' bone here" kwam en z'n WB parodie... Tja, toch maar 3 sterren
drixiwixi
gewoon weer eens een heerlijke humor film.
cut the crap this was a damn good movie,much better than 2fast2furious!
Hemdale
Wel een aardige film, kon om sommige scenes wel redelijk lachen. Maar het is niet veel bijzonders.
Freud
De film is erg cool gemonteerd en de muziek valt ook best mee. Maar, hij is niet grappig, enorm slecht geacteerd (ooit zo'n miezerige maffiabaas gezien???) het verhaal is voorspelbaar en belachelijk (en dan bedoel ik niet grappig, maar gewoon belachelijk). Ik heb mij niet zitten ergeren, maar zat in een soort roes te kijken, zonder enige lach of betrokkenheid. En voor je begint te zeggen dat ik hem niet had moeten gaan zien: ik had een gratis ticket, anders WAS ik ook niet gaan zien.
moviefreak#1
Zou dat een import-versie kunnen zijn?
Ik zag hem bij een videotheek liggen in het zuiden van het land, met achterop het verhaal gewoon in het Nederlands :S
Mc_Diesel
Leuke tussendoor film, niet bijzonder maar leuk bedacht. 2,5 sterren.
mafiabaas
Twee jeugdvrienden, een New Yorkse haarstylist en een musicus, raken verwikkeld in mafia-zaakjes. Ze worden gedwongen om 100.000 dollar af te leveren in Australië. Wanneer het geld door toedoen van een aantal kangaroes kwijt raakt raken ze in de problemen.
Die dikke zwarte is toch helemaal geen musicus. Volgens mij was het 50.000 dollar en het was dacht ik maar 1 kangaroe en niet een aantal
maarja het zal wel dan.
seth gecko
dit is een leuke film om met de kinderen te kijken.
voor volwassenen is het allemaal te braaf en te slap.
maar tis entertainend genoeg.
de outtakes opt eind zijn het leukste.
een kangoeroe met dr evilalures is mij zeker 0.5 ster meer waard,dat in combinatie met mooie beelden(van australie en estella warren )zorgen voor
2.5**,5
kArIzMa_TuRk
leuke film, heb wel genoten moet ik eerlijk toegeven.
juuljuul
leuke film, ik geef toe soms wel wat flauwe grappen en niet echt origineel. Maar ik heb me goed vermaakt. En ik moest vaak lachen.... Daarom geef ik 4 sterren om een beetje tegen de rest in te gaan.

Kangaroo Jack: G'Day U.S.A.!
2004

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Horrorfilm 'Bring Her Back' komt zeer binnenkort naar Netflix: 'Geld zeker waard'

October Sky

Like Mike
Komedie / Familie, 2002

Learning to Drive
Komedie / Drama, 2014
money deliveryfoolaustraliëgangsterkangaroolive action and animationalice springs