Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: David McNally
Met onder meer: Jerry O'Connell, Anthony Anderson en Estella Warren
Releasedatum: 5 juni 2003
Plot Kangaroo Jack
"He Stole The Money... And He's Not Giving It Back."
Twee jeugdvrienden, een New Yorkse haarstylist en een musicus, raken verwikkeld in maffiazaakjes. Ze worden gedwongen om 50.000 dollar af te leveren in Australië. Als ze het geld door de schuld van een kangoeroe per ongeluk verliezen, raken ze diep in de problemen.
Charlie Carbone
Jack's Vocal Effects
Customs Officer
Blue
xenne
onnozel verhaaltje, niet echt geslaagd voor kinderen want speelt zich gedeeltelijk af in maffiawereld, een wereld die kinderen niet meer kennen vermoed ik. slecht geacteerd en soms humor van bedenkelijk niveau (scheten latende kamelen edm). maar dan het positieve : de kangoeroe ziet er goed uit en we krijgen veel mooie Ozzie beelden. al bij al wel vermakelijk met het verstand op NUL, anders is dit ergernis van begin tot eind ... 2
djelle
Een kangoeroe die wegspringt met maffiageld. Het idee op zich is zodanig stom en maf dat het eigenlijk wel grappig wordt. De momenten waarop ze dan ook effectief koortsachtig achter een huppelende kangoeroe aanzitten willen weleens grappig zijn.
Helaas kan men er voor de rest zelden echt een leuke grap uithalen (inderdaad een bedenkelijk niveau op momenten) en stelt gans het script niet veel voor. Het duo Connel - Anderson weet nergens te overtuigen (waardeloos acteur die Jerry 'O Connel) en de kangoeroe wordt iets te onnatuurlijk voorgesteld om het geheel verteerbaar te houden. Het verstand op nul zetten is moeilijk, zeker wanneer we een close up krijgen van een kangoeroe met Brooklynvest en zonnebril die zijn nieuwe outfit staat te keuren via de reflectie van het water. Dit soort cartoontoestanden (met bijhorende mimiek en rare geluidjes) zijn er teveel aan. Estella Warren is er wel nog om te bewonderen, en die huppelt gelukkig niet weg.
Kevin13
dit is een belachelijke, niet grappige, slecht geacteerde film.
de kangeroe is zo slecht gemaakt, en altijd dat stom liedje als je de kangeroe ziet. in de magazines stonden dat dit een komedie was, maar ik heb nooit moeten lachen.
*kelly*
Grappige film die misschien wel wat ''onnozel'' is, maar zeker de moeite waard is om te bekijken.
Vooral de man die Louis speelt in de film is gewoonweg machtig!!!
Heb echt plat gelegen van het lachen!
HAVE FUN!----------->4.5*
:DOEMAARGEK*
Super dom, raar en irritant, maar toch vind ik hem wel leuk!
2.5
Chavez
Deze film heeft geen 'slappe lach' momenten en is ook niet echt heel speciaal ofzo. Verstand op 0,0 en kijken maar!
Big_bazznizz
Ik ben er niet kapot van. Ik had me meer van die kangaroe voorgesteld (gelukkig werd dat goedgemaakt door Estella Warren) maar ik kan er niet meer voor geven dan een 1,5 ster
ikk
Best wel leuk.
Lach soms in een deuk van het lachen (vooral van het personage Louis)
Goed voor een lekker avondje relaxen.
nappe
Geinige film, niet echt boeiend ofzo.
Ik geef een 3 voor de stukjes waar ik toch nog wel om moest lachen.
sateck
ik ben totaal geen fan van komedie, maar om deze kon ik wel lachen. een van de weinige komedie's die ik meer dan 1x heb gekeken
Wassup !
Nothing special niet nadenken kijken gewoon en dan is deze film best nog te doen
. 2.5/5 Sterren. Zeker wel niet teveel van deze film verwachten want je ligt nooit in een deuk van het lachen.
%%%%%%
Vond een grappige film.Gewoon verstand op nul en kijken maar.Maar soms is deze film best eritand 2,5 Is wel eens leuk om te zien
duffman
Leuke film voor met de familie op een vrijdagavond is naar te kijken ( bevoorbeeld ). Een matig en ver gezocht verhaaltje wat grappen en 2 pipo's die achterlijk zijn is genoeg om dit een leuk tussendoortje te maken.
Missbandidas
Leuke film.
Vermakend en lollig...
Met natuurlijke beelden..
desteven007
Met natuurlijke beelden???
Haha hoe denk je dat ze die Kangaroo hebben gemaakt??
Woutrr
Viel wel mee: niet super, niet waardeloos
en op sommige momenten wel leuk...
Lad
Algemeen gebuisd merk ik op, vreemd, want ik vond het best een gezellige film. Pas op, er zat zeker meer in, want het onderwerp was leuk en origineel met die kangeroo erin.
Wat bedoel ik met gezellige film? Ik bedoel daarmee dat ik hem niet opnam als een komedie, want echt lachen doe je er niet in (op enkele uitzonderingen na), het is gewoon, vind ik, zo'n "feel good" film, ik keek ernaar, vond hem niet echt heel goed, toch genoot ik ervan.
Wat ik ook vond is dat het begin van de film duidelijk sterker was dan het einde...
3 sterren.
*kelly*
Heb hem gisteren voor de 3de keer gezien en ik blijf bij mijn 4,5*!
Wat een grappige film zeg!
teigetje37
leuke film met een bak popcorn.
Geen topper wel de moeite waard.
Waardering: 3 sterren
SubzeroX
zitten wel 'n paar leuke momenten in heeft wat weg van Bug bunny humor
je moet er van houden of je vind het niks
B_B
- 1969 berichten
Leuk voor een keertje.
Zoals hier al vaker gezegd stelt het verhaal werkelijk niets voor, de personages boeien ook niet echt en het einde is voorspelbaar en bevat alle clichés die je maar kan bedenken. Toch is de film best te genieten. De setting is leuk, Anthony Anderson is aardig op dreef en een aantal grappen zijn best te genieten. Wel jammer dat de kangoeroe echt heel lelijk is. Alleen kijken als je van dit soort films houdt.
2 ster.
YTK999
kinderfilm , bij vlagen grappig maar het totaalplaatje is gewoon slecht. en die chick in de film acteert gewoon ronduit slecht.

Kangaroo Jack: G'Day U.S.A.!
2004

Like Mike
Komedie / Familie, 2002

Learning to Drive
Komedie / Drama, 2014
money deliveryfoolaustraliëgangsterkangaroolive action and animationalice springs