Genre: Mystery / Thriller
Releasedatum: 30 juni 2010
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot The Twilight Saga: Eclipse
"It all begins... with a choice."
Bella Swan is wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt geteisterd door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In het midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob te kiezen - wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Terwijl haar eindexamen snel naderbij komt, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.
Bella Swan
Esme Cullen
Jasper Hale
Emmett Cullen
2e Trailer: Nieuwe Trailer The Twilight Saga: Eclipse - Video op FilmTotaal
Overigens lijkt het wel of ze bij ieder nieuw deel dezelfde poster gebruiken en een andere titel eronder zetten. De posters zijn echt triest (zie ook deze:)
. Hoop dat de film dan toch wat word.
benthe
Inderdaad, lelijke posters. Wel benieuwd, nog iets meer als 2 maandjes
AHWA
Trailer is top. Ik kan alweer niet wachten. Gelukkig duurt het niet lang meer nu.
2e Trailer: Nieuwe Trailer The Twilight Saga: Eclipse - Video op FilmTotaal
. Hoop dat de film dan toch wat word.
Onzin, er is niks triests aan deze posters. Het zijn gewoon posters, wat kan daar nu slecht aan zijn?
Actionfreak
Aan een poster kan heel veel triest zijn: De manier waarop deze is is niet van 2010. En Alleen de titel is al in elke film van precies hetzelfde font type.
Ieder zijn mening
Ieder zijn mening
AchmedATM
En Alleen de titel is al in elke film van precies hetzelfde font type.
Dat is meestal zo bij een franchise
Ik zit nog steeds te hopen dat deze goed is, zodat ik de eerste 2 niet voor niks heb gezien
De Trailer gezien. Ziet er niet al te best uit na de 2 zeer goede voorgangers
ZoeYy
Ik kijk zo uit naar deze film! En de trailer vindt ik echt top. Hopelijk zit hier wel wat meer actie in maar zo te zien wel als ik naar de trailer kijk..
Loveeemovies
Oh ik kan niet wachten!
De trailer is inderdaad geweldig.
Ik vond het boek ook leuk.
flups
hmm
Een aantal gelukkige fans hebben de film al gezien en ze waren erg enthousiast! Ze vonden hem beter dan de twee voorgangers
Kan zelf echt niet meer wachten nu!
Nomak
Er zijn hier zelfs al users die deze film in hun top 10 hebben staan vooraleer ze de film gezien hebben.
Haha, wat een triest gedoe!
TomaskeX
Geweldige trailers, geweldige posters, geweldige acteurs! Eclipse wordt NOG beter dan Twilight en New Moon, wat bijna onmogelijk is.
soom
Eclipse wordt NOG beter dan Twilight en New Moon, wat bijna onmogelijk is.
?
? Omdat Eclipse aan een testpubliek vertoond is en ze reageerden ZEER positief
misterwhite
En dat test publiek zat waarschijnlijk eerst op café daarna in een cofeeshop en daarna leuk naar de film.
Kevin13
Dat testpubliek is waarschijnlijk een samenstelling tussen grote Twilightfans en mensen die Twilight waarderen. Degene die vinden dat Twilight zuigt zullen deze film zeker niet aanschouwt hebben.
Elineloves
Ik vind het twilight publiek steeds triester worden, tbh.
Mede door dit soort onzin:
Haha, wat een triest gedoe!
Dat dat soort mensen zich ook nog filmliefhebber durven noemen zeg..
JacoBaco
Hoe lang gaat deze Twilight rommel nog door?
Ze zijn geloof ik al bezig met het 5e boek.
Kevin13
Door het succes bij die tienermeisjes kan dat toch nog even duren.
Elineloves
Door het succes bij die tienermeisjes kan dat toch nog even duren.
Het beperkt zich niet eens alleen tot tienermeisjes. Zogenaamd 'volwassen' vrouwen liggen ook compleet met slaapzak en al voor de bioscoop op de première dag. Een film kijken is leuk hoor, fan van iets zijn ook... maar er zijn grenzen.
Naomi Watts
Daar zag ik laatst ook beelden van, dat is wel sad. En een 'volwassen' vrouw die dit doet, is imo niet volwassen
Rianneke_Dan
Ach als je ergens heel erg gek van bent, maakt het niet uit of je volwassen bent of niet. Gewoon doen wat je zelf leuk vind, en je niks aantrekken van andere. En als jij als vrouw zijnde de wil hebt om voor de bios te gaan liggen, lekker doen dan
de film duurt 2u en 04 minuten... Lang, maar niet lang genoeg
Laat maar komen, Eclipse
Greenfreak
Mij viel in de trailer op dat pattinson álleen maar fluistert. Praat eens op een normaal volume. En inderdaad actionfreak, de posters vind ik maar een beetje bagger. De twilight-poster vond ik nog wel leuk, maar bij deze lijkt kristen stewart wel stoned ofzo.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011

The Twilight Saga: New Moon
2009

Twilight
2008

Gehele 'Twilight'-reeks met Robert Pattinson wordt deze week uitgezonden op televisie

'Twilight'-schrijfster komt na twaalf jaar met vervolg

Remember Me
Drama / Romantiek, 2010