Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Paul Walker, Hayden Christensen en Matt Dillon
Vanaf 1 maart op Netflix
Plot Takers
"Who's Taking Who?"
'Takers' gaat over een groep bankrovers, die de ene na de andere slag slaat en steeds maar weer wegkomt met de buit. Het lijkt erop dat de mannen niet gepakt kunnen worden, totdat ze van plan zijn om hun ''allerlaatste'' slag te slaan. Detective Jack Wells (Matt Dillon) zal namelijk alles in het werk stellen om ze allemaal voor eens en altijd achter slot en grendel te krijgen.
Jesse Attica
Eddie Hatcher
Scott
John Rahway
Fortune
Zoals verwacht niet heel denderend.
De actie is goed, het verhaal erg standaard en het acteerwerk ongeloofwaardig.
Dit maakt de zoveelste actie film met nogal een fake sfeertje eromheen.
Vinco
Standaard film, totaal niks nieuws aan en ik mijn ogen een slecht eind.
Ook acteer werk helaas niet veel soeps.
Semsoethot
Film zonder veel spanning, warrig verfilmd met veel cameragezwaai. De karakters zijn flinterdun met enkele knollen van cliché's. De muziek detoneerde soms totaal. Het enige positieve, de film hield me wakker...........
piiiti
ik vond dit echt een vermakelijke film, heb in dezelfde week de op voorhand in mijn ogen vergelijkbare film "The Town" gekeken... misschien ander soort film dan Takers maar ik heb met vele malen meer plezier naar Takers gekeken dan naar The Town. Verhaal vond ik goed, wellicht enigszins cliché soms maar toch een prima film in mijn ogen. Ga hem zeker nog een keer kijken!
stuifje
Prima film om eens een keertje te kijken.
Fijne actie, goede effects.
Verhaal zwak, maar nogmaals prima te doen.
DeGreyse
Neem een beetje HEAT met daarover een sausje ITALIAN JOB en je krijgt dit enigszins slappe aftreksel dat desondanks vlot weg kijkt. Er zit voldoende actie in en de acteurs zijn dan wel geen top maar ook weer niet als B acteurs aan te merken.
Filmkriebel
Ik stel het nog extremer : neem Heat, haal alles wat Heat goedmaakt eruit, en je hebt Takers, een slechte actiefilm die alle ideeën uit Michael Manns film steelt, tot en met die flauwe poging tot karakteruitdieping tussen Gordon en zijn crackverslaafde zus. Waar The Town nog geïnspireerd is door Heat, is dit je reinste copy paste.
Het verbaasde me dat de Takers niet doorhadden dat Ghost hen ging verraden. Dat zat er vanaf de eerste minuut al aan te komen. Zo doorzichtig. Het camerawerk is om de schele hoofdpijn van te krijgen en het einde ontbreekt pijnlijk aan creativiteit en vernieuwing. Overslaan is de boodschap ... of Heat nog eens bekijken, dan weet je weer hoe het wel moet.
Beetje over the op aktiefilm die des ondanks wel te pruimen is het is niet allemaal even goed maar kan er net mee door.
louisvf
Oh en ergens rond 1uur 15 zie je iemand van de crew in beeld (korte broek, witte sokken als ik me niet vergis)...
woopie
Verschrikkelijke film eigenlijk, die mij totaal niet kon boeien door het omrealistische sfeertje. Acteurs konden mij ook niet overtuigen.
Jammer, maar een 2tje voor de genomen tijd, zeg maar.
brabusRUS
PIECE OF CRAP
Waardeloos! Ik heb gewoon niks positief over de film te zeggen. Het verhaal, de regie en de acteurs waren ontiegelijk slecht. Wie heeft dit zooitje waardeloze en totaal niet overtuigende acteurs bij elkaar gehaald?! Vooral Hayden Christensen, T.I. en Chris Brown waren echt lachwekkend slecht. Je kon de hele heist niet serieus nemen. Het kwam zo nep over. Alleen Idris Elba vond ik goed en overtuigend. Paul Walker en Matt Dilon kunnen beter andere rollen op zich nemen, want hier bakken ze echt niks van. In ieder geval niet in deze film. En dan die Russen. Dat was echt lachwekkend. Hoe bedoel je stereotype! Come on!
Verder is de film zeer cliché en totaal niet boeiend om te kijken. Muziek is niet om aan te horen. Heb onlangs The Town gezien en die film was veel en veel beter. Wat is de doelgroep voor Takers? Pubers tussen de 15 en 19 jaar en laagopgeleide volwassenen?
Anyway, ik geef niet vaak zeer lage cijfers, maar deze film verdient het echt. Kijk deze film niet, want deze film brengt teveel irritaties in je op, waardoor je totaal niet kunnen genieten van de film en hoopt dat ie zo snel mogelijk is afgelopen.
CRu
Leuke actiefilm met een paar aardige verrassingen, maar niet heel bijzonder.
sinterklaas
Komt hier niet meer in de bios?
Bioscoop: 25 november 2010
Mij lijkt Takers eerlijk gezegt zo verkeerd nog niet. Binnenkort maar eventjes pindakazen.
bounze
Heerlijke film, alle negatieve reacties kun je wegcijferen. Deze film kijkt heerlijk weg. 5 sterren voor deze film. Dit soort films moeten er meer gemaakt worden.
paul83
Film die van de hak op de tak vliegt. Acteerwerk is niet al te best, al had ik ook niet veel verwacht van T.I., Chris Brown en Paul Walker. Idris Elba en Matt Dillon hebben hier helaas ook niet veel van gemaakt.
Waar ik me het meest aan ergerde was de montage. Veel te snel en scenes volgen elkaar idioot snel op. Verhaal idem dito. Ik had soms geen idee wat er nou allemaal gebeurde.
Ook hebben producenten T.I. en Chris Brown hebben duidelijk een vinger in de pap aangezien ze zelf wel erg vaak in beeld zijn. Dit komt de film niet ten goede. Gelukkig heeft Brown niet al teveel tekst.
Uiteraard is de heist zelf wel goed gelukt (gestolen van The Italian Job welliswaar), maar toch de moeite waard.
Al met al een zeer rommelige film die je snel weer vergeet.
WietseN
leuke film, goeie actie en ondanks vrij redelijk voorspelbaar verhaal blijft het wel boeiend. tenminste geen standaard politie / actie film. gemakkelijk te filmen, dus wat dat betreft een lekkere wegkijkfilm
sinterklaas
Toch nog een tof misdaadfilmpje met hetzelfte stokoude overvallers verhaaltje. Om te beginnen vormden Paul Walker en Matt Dillon een tof duo als agenten die natuurlijk weer in een web van corruptie en bankovervallen verstrikt raken en natuurlijk is niet iedereen te vertrouwen. Maar Takers is toch zeker niet slecht. Het verhaaltje is wel weer flinterdun maar de oneliners en de vette actiescenes (vooral die massale schietpartij met die Russen in die penthouse) maken een hoop goed.
Gewoon weer een stereotype misdaad verhaaltje die inderdaad je avondje doet vullen.
paul83
Paul Walker en Dillon een duo? Web van corruptie? Oneliners? Hebben wij dezelfde film gezien?
sinterklaas
Misschien haalde ik die 2 even doormekaar want de kwaliteit van de gepindakaasde film die ik had gezien was niet bepaald rooskleurig en verstoorde wel een beetje de concentratie. (maar het waren toch Dillan en Walker die 2 smerissen of vergis ik me nou?)
film88888
Leuk tussendoortje.
De cast is gevuld met allemaal bekende mensen, maar de enigste die me echt wist te verzadigen met het beste acteerwerk van hun allemaal was toch wel Matt Dillon.
Verder Paul Walker kan ik niet zo veel op zeggen, want zijn personage's hebben in mijn ogen niet zo heel veel verschil om aan te merken.
Van Chris Brown, en T.I. ben ik wel redelijk onder de indruk want had het een pak slechter verwacht.
Cliché, maar vermakelijk plot.
Goede actiescenes, maar het camerawerk is toch een grootste minpunt van de hele film, en waar ik me op korte tijd toch aan begon te storen.
Maar genoeg actie, en afwisselende scenes maakte al een heleboel goed.
3,5 sterren voor dit aangenaam tussendoortje.
Ok dan verwar ik me met Hayden Christenen
Was óók geen agent....... Beter pindakazen volgende keer
. Corruptie zit er overigens ook niet in
Noodless
Degelijke misdaadfilm met heel wat actiescènes die op zich wel goed ogen. Al was het soms wat onoverzichtelijk door het camerawerk. Voor mij waren het Matt Dillon en Idris Elba die de interessantste personages voor hun rekening namen. Paul Walker had een niet zo beklijvende rol. Het slot kon wat beter : iets te afgehaspeld en gemakkelijk einde. 6,5/10
PEN15
Een overdreven, overgewaardeerd puinzooimisdaadfilmje met een waterval aan irritantie beeldmontages, een waslijst aan afgezaagde clichés en overdreven aktie op de saaiste manier die ik me kan bedenken. Het deed pijn aan mijn ogen om hier naar te kijken. Weg ermee.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Fast Five
Actie / Drama, 2011

Unthinkable
Thriller / Drama, 2010
bankarmored carovervalbank overvalcops and robbers armored car robbery